adela-diplomacy 10.11.24, 13:18 Poszukuję naprawdę ciepłych legginsów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adela-diplomacy Re: Najcieplejsze legginsy 10.11.24, 13:42 Oj, ucięło mi kawał tekstu. W każdym razie, szukam jakichś "miejskich", ale też na rower, chętnie niebieskich, szarych. Odpowiedz Link Zgłoś
areyoubetter Re: Najcieplejsze legginsy 10.11.24, 14:16 Voila: allegro.pl/oferta/legginsy-ocieplane-futerkiem-grube-leginsy-cieple-wysokim-stanem-bambusowe-14460263033 Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Najcieplejsze legginsy 10.11.24, 20:57 Znalazłaś je dla tego wątku, czy masz i polecasz? Bo jeśli masz to czy są rozciągliwe, nie zsuwają się z tyłka? Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Najcieplejsze legginsy 10.11.24, 14:19 Akurat w Tchibo teraz są. Najlepsze legginsy mam z Tchibo właśnie i pewnie tym razem też sobie takie grube dokupię. Na kijki zimą idealne. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Najcieplejsze legginsy 10.11.24, 14:38 lece ogladac, mam jedne z tchibo sprzed kilku lat, super sa. Nie sa super cieple ale dla mnie akurat. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Najcieplejsze legginsy 10.11.24, 20:50 Ja mam z Tchibo te ze zdjęcia. Są z zeszłego roku, więc nie ma już rozmiarów, ale kupione ot tak, bo wyglądały trochę nordycko hygge, okazały się świetne. Są bardzo grube i ciepłe, dzianinowe, jak wełniane rajstopy. W tym roku widziałam te szaro-niebieskie, też już prawie wykupione, ale może coś się jeszcze pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Najcieplejsze legginsy 10.11.24, 21:36 Nie widzę szczerze mówiąc Snake w takich mikołajowych spodniach To styl Niemek polki się nie ubierają w takie pstrokate wzory Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Najcieplejsze legginsy 10.11.24, 14:23 Takie polecam: www.icebreaker.com/fr-ch/womens-baselayers/legging-m%C3%A9rinos-260-zoneknit/0A56HJE2.html?dwvar_0A56HJE2_color=C99&dwvar_0A56HJE2_EU=in_line Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Najcieplejsze legginsy 10.11.24, 14:40 mala uwaga - tego rodzaju legginsy to raczej bielizna pod cos i same z siebie nie grzeja za bardzo, raczej reguluja temperature. Fajne i godne polecenia, tylko nie wiemy czy autorce o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Najcieplejsze legginsy 10.11.24, 15:03 mikams75 napisała: > mala uwaga - tego rodzaju legginsy to raczej bielizna pod cos i same z siebie nie grzeja za bardzo, raczej reguluja temperature. zakładam, że autorce wątka chodzi o to, żeby nie zmarznąć. No więc w nich nie zmarznie, bez względu na to czy "regulują temperaturę" czy "grzeją". Mnie, uważam, grzeją. W domu błyskawicznie się z nich rozbieram, bo robi mi się w nich za gorąco a ogólnie jestem zmarźlakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Najcieplejsze legginsy 10.11.24, 17:28 Ale jednak ma duze znaczenie jak sie uzywa produktu - innego np. na siedzenie w zimnie, innego do sportu, kiedy organizm sie sam rozgrzewa i poci. Mam tez tego typu i wg mnie chocby samym wygladem nie nadaja sie do noszenia po ulicy tylko po spodniami. A sa tez rozne grubsze legginsy, w zaleznosci od materialu i kroku nadaja sie pod sukienke albo same jako spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Najcieplejsze legginsy 10.11.24, 14:24 Brubeck mega ciepłe, te grubsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Najcieplejsze legginsy 10.11.24, 14:41 ale potrzebujesz do sportow, sukienek, pod spodnie? Bo roznica spora bedzie w polecajkach. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Najcieplejsze legginsy 10.11.24, 20:59 Ale jak zamierzasz je nosić? Do spódnicy, czy pod spodnie, czy do uprawiania sportu? Odpowiedz Link Zgłoś