Dodaj do ulubionych

Najcieplejsze legginsy

10.11.24, 13:18
Poszukuję naprawdę ciepłych legginsów.
Obserwuj wątek
    • adela-diplomacy Re: Najcieplejsze legginsy 10.11.24, 13:42
      Oj, ucięło mi kawał tekstu. W każdym razie, szukam jakichś "miejskich", ale też na rower, chętnie niebieskich, szarych.
    • areyoubetter Re: Najcieplejsze legginsy 10.11.24, 14:16
      Voila:
      allegro.pl/oferta/legginsy-ocieplane-futerkiem-grube-leginsy-cieple-wysokim-stanem-bambusowe-14460263033
      • ga-ti Re: Najcieplejsze legginsy 10.11.24, 20:57
        Znalazłaś je dla tego wątku, czy masz i polecasz?
        Bo jeśli masz to czy są rozciągliwe, nie zsuwają się z tyłka?
    • eliszka25 Re: Najcieplejsze legginsy 10.11.24, 14:19
      Akurat w Tchibo teraz są. Najlepsze legginsy mam z Tchibo właśnie i pewnie tym razem też sobie takie grube dokupię. Na kijki zimą idealne.
      • mikams75 Re: Najcieplejsze legginsy 10.11.24, 14:38
        lece ogladac, mam jedne z tchibo sprzed kilku lat, super sa. Nie sa super cieple ale dla mnie akurat.
      • snakelilith Re: Najcieplejsze legginsy 10.11.24, 20:50
        Ja mam z Tchibo te ze zdjęcia. Są z zeszłego roku, więc nie ma już rozmiarów, ale kupione ot tak, bo wyglądały trochę nordycko hygge, okazały się świetne. Są bardzo grube i ciepłe, dzianinowe, jak wełniane rajstopy. W tym roku widziałam te szaro-niebieskie, też już prawie wykupione, ale może coś się jeszcze pokaże.
        • pani.asma Re: Najcieplejsze legginsy 10.11.24, 21:36
          Nie widzę szczerze mówiąc Snake w takich mikołajowych spodniach

To styl Niemek polki się nie ubierają w takie pstrokate wzory
    • alicia033 Re: Najcieplejsze legginsy 10.11.24, 14:23
      Takie polecam:
      www.icebreaker.com/fr-ch/womens-baselayers/legging-m%C3%A9rinos-260-zoneknit/0A56HJE2.html?dwvar_0A56HJE2_color=C99&dwvar_0A56HJE2_EU=in_line
      • mikams75 Re: Najcieplejsze legginsy 10.11.24, 14:40
        mala uwaga - tego rodzaju legginsy to raczej bielizna pod cos i same z siebie nie grzeja za bardzo, raczej reguluja temperature. Fajne i godne polecenia, tylko nie wiemy czy autorce o to chodzi.
        • alicia033 Re: Najcieplejsze legginsy 10.11.24, 15:03
          mikams75 napisała:

> mala uwaga - tego rodzaju legginsy to raczej bielizna pod cos i same z siebie nie grzeja za bardzo, raczej reguluja temperature.

zakładam, że autorce wątka chodzi o to, żeby nie zmarznąć. No więc w nich nie zmarznie, bez względu na to czy "regulują temperaturę" czy "grzeją". Mnie, uważam, grzeją. W domu błyskawicznie się z nich rozbieram, bo robi mi się w nich za gorąco a ogólnie jestem zmarźlakiem.
          • mikams75 Re: Najcieplejsze legginsy 10.11.24, 17:28
            Ale jednak ma duze znaczenie jak sie uzywa produktu - innego np. na siedzenie w zimnie, innego do sportu, kiedy organizm sie sam rozgrzewa i poci. Mam tez tego typu i wg mnie chocby samym wygladem nie nadaja sie do noszenia po ulicy tylko po spodniami. A sa tez rozne grubsze legginsy, w zaleznosci od materialu i kroku nadaja sie pod sukienke albo same jako spodnie.
    • afro.ninja Re: Najcieplejsze legginsy 10.11.24, 14:24
      Brubeck mega ciepłe, te grubsze.
    • mikams75 Re: Najcieplejsze legginsy 10.11.24, 14:41
      ale potrzebujesz do sportow, sukienek, pod spodnie? Bo roznica spora bedzie w polecajkach.
    • mag-la-swag Re: Najcieplejsze legginsy 10.11.24, 18:44
      Odlo.
    • pepsi.only Re: Najcieplejsze legginsy 10.11.24, 20:59
      Ale jak zamierzasz je nosić? Do spódnicy, czy pod spodnie, czy do uprawiania sportu?
    • ichi51e Re: Najcieplejsze legginsy 10.11.24, 21:34
      Uniqlo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka