00zxc00 24.12.24, 09:18 w wigilię? Zdjęcia stylizacji mile widziane! 🥰❤️🌺 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stara_baba78 Re: W co się ubieracie 24.12.24, 12:08 Nie wiem, jeszcze nie myślałam, ale całkiem możliwe, że będziemy w sweterkach albo piżamach świątecznych 🤷🏻♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
00zxc00 Re: W co się ubieracie 24.12.24, 16:02 To wyjątkowo jak na ematkę! Przyznam że czekam na wpisy tych które tak się odstrzeliły na wigilię że aż muszą pozostać w wizytowych PANTOFLACH. 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: W co się ubieracie 25.12.24, 15:40 Miałam czerwony sweterek z reniferem, spódniczkę z dzianiny i skórzane baleriny. Babcia była zachwycona. Powiedziała, że wyglądam jak dziewczyneczka. Tak więc, to co napisała figazmakiem o korelacji obuwia z kijem w tyłku i potrzeba seksownego wyglądu ma się nijak do realiów. Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: W co się ubieracie 25.12.24, 15:42 Wg. mnie skórzane baleriny zle się komponują z grubszymi ''zimowymi'' materiałami. Ja je noszę do bardziej zwiewnych. Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: W co się ubieracie 25.12.24, 15:44 Ja do zwiewnych noszę sandałki. Baleriny do czarnych rajstop to klasyk. Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: W co się ubieracie 25.12.24, 16:09 Ja czarne rajstopy to tylko do kozaczków. Do balerin to cieliste. Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: W co się ubieracie 25.12.24, 16:21 Oj nieeee… cielistych nie noszę nigdy. Ostatnio przekonałam się do cienkich czekoladowych. Faktycznie fajniej niż z czarnymi cienkimi. Ale cieliste dla mnie to zloooo. Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: W co się ubieracie 25.12.24, 16:24 Ja dobieram do koloru skóry mojej. Czekoladowych czy opalanych bym nie zalozyla mimo iż noga wygląda w takich lepiej, szczuplej - chyba że do jakiejś zimowej sukienki gdy mam długi rękaw. Bez vdo gołych bladszych rąk to mi jakoś nie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: W co się ubieracie 25.12.24, 17:46 No tak, bo rajty noszę tylko od jesieni do wczesnej wiosny. Do zakrytej góry. Do odkrytej góry mam gołe giry. Odpowiedz Link Zgłoś
00zxc00 Re: W co się ubieracie 25.12.24, 19:18 Czemu piszesz 'czekoladowe' zamiast po prostu 'brązowe'? W cienkich brązowych rajstopach noga wygląda po prostu na bardziej opaloną. Ja tam wolę nosić jasne cieliste, żeby były zbliżone do koloru nóg. Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: W co się ubieracie 24.12.24, 16:14 No z pewnością będę w butach wyjściowych 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
00zxc00 Re: W co się ubieracie 24.12.24, 16:21 No ale do jakiej kreacji te buty? Odpowiedz Link Zgłoś
00zxc00 Re: W co się ubieracie 25.12.24, 15:20 W wątku buty vs. papcie wszystkie się przekrzykują w jakich to wyjściowych kreacjach nie wystąpią, a jak przyjdzie co do czego to wszystkie w dresach albo piżamach. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: W co się ubieracie 25.12.24, 19:11 Ja tam od zawsze jestem team piżama. Odpowiedz Link Zgłoś
miurielamirsa Re: W co się ubieracie 24.12.24, 16:21 Na razie siedzę w dresie, za dwie godziny idę do pracy, w sumie też w dresie a na miejscu zobaczę czy mogę pracować w dresie czy muszę się przebrać. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: W co się ubieracie 24.12.24, 17:18 Zdjęcia nie dam, bo mnie przyłapałyście w wałkach🤪 Święta mnie zaskoczyły jeszcze bardziej niż normalnie, nic mam przygotowanego outfitu. Dzisiaj założę stary christmas sweter, ale nie wiem jeszcze co do niego😕 Odpowiedz Link Zgłoś
00zxc00 Re: W co się ubieracie 25.12.24, 15:19 majenkirr napisała: > Święta mnie zaskoczyły jeszcze bardziej niż normalnie Nie wiedziałaś że w tym roku będą święta? Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: W co się ubieracie 25.12.24, 00:50 Zdjęcia nie dam, musisz mi uwierzyć na słowo. W dzień byłam w leginsach i tiszercie ze świątecznym motywem, na kolację założyłam sukienkę dzianinową w "ciapki", czarne rajstopy i dobrze, że dostałam ciepłe kapciuchy, bo byłam boso, znaczy w rajtkach 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
autentyczka Re: W co się ubieracie 25.12.24, 20:12 znaczy w rajtkach #teamkrakow???😈 Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: W co się ubieracie 25.12.24, 00:52 Juz zdjelam wiec zdjecia nie mam, ale tym razem dosc eklektycznie - czarny cekinowy top/tshirt i czarne spodnie od dresu (loungeowe znaczy sie). Wiem, ze cekiny to zlo ale mam jeden top od chyba 15 lat i co jakis czas go wyjmuje albo na swieta albo na sylwestra. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: W co się ubieracie 25.12.24, 08:29 Miałam kreację i kolczyki z Zary, oraz czerwone paznokcie. Włosy modelowałam sama, co ewidentnie widać 🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
00zxc00 Re: W co się ubieracie 25.12.24, 15:17 No i to jest kreacja! Na ciebie zawsze można liczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: W co się ubieracie 25.12.24, 15:43 Mam nadzieję, że przybyli goście byli równie wytworni. No i oczywiście obuci. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: W co się ubieracie 25.12.24, 16:34 Och, miałam taką podłogę w poprzednim mieszkaniu. Pięknie ona wygląda! Ty też wytwornie, i ta sylwetka baletnicy! Odpowiedz Link Zgłoś
g.ruu Re: W co się ubieracie 25.12.24, 15:46 W sierotce poszłam oczywiście A dzisiaj już luzacko Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: W co się ubieracie 25.12.24, 16:11 Spódnicę cekinową i aksamitny top (oraz tak, szpilki). A potem, owszem, piżamkę. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: W co się ubieracie 25.12.24, 16:26 We flanelową sukienkę Odd Molly, jasnoróżową w szarą kratkę. Taką po domowemu i po świąteczemu ciepłą i przyjemną dla skóry. Na specjalne okazje obowiązuje specjalny strój. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: W co się ubieracie 25.12.24, 23:43 Ta sukienka z reserved, średnia podróbka tej z khaite, plus złote kolczyki od męża, boso (wigilia u mamy). Odpowiedz Link Zgłoś