Dodaj do ulubionych

kosmetolog

21.02.25, 10:48
Powoli dojrzewam do zabiegów - czoło - zmarchy poziomowe i lwia.
Nie mam doświadczenia, koleżanki nie stosują. Nie mam więc poleceń prywatnych
Jak wybrać, znaleźć, żeby nie trafić źle - ani jakościowo, ani cenowo (celuję w półkę średnią - nie musi być gwiazda) - chodzi mi o rzetelnego rzemieślnika który oceni fachowo co można zrobić, żeby wyglądało naturalnie i nie spieprzy roboty.
Gdzie szukacie?
Poznań
Obserwuj wątek
    • princy-mincy Re: kosmetolog 21.02.25, 12:46
      Naprawde zadna kolezanka nie stosuje?
      Ja chodze do kosmetolozki na Chartowie, dziewczyna jest po studiach kosmetologicznych, ma wiedze i przystepne ceny.
      • fortalesa Re: kosmetolog 21.02.25, 15:14
        Jeśli stosują to nie widać: )
        Widzę że stosują znajome czy sąsiadki - ale tutaj nie mam śmiałości podpytaćsmile

Możesz dać jakiś namiar na tę kosmetolożkę? Dziękuję
      • homohominilupus Re: kosmetolog 21.02.25, 16:36
        princy-mincy napisała:

> Naprawde zadna kolezanka nie stosuje?

A czemu tak się dziwujesz? Ja też nie stosuję, nie wiedziałam że to obowiązkowe.

> Ja chodze do kosmetolozki na Chartowie, dziewczyna jest po studiach kosmetologi
        > cznych, ma wiedze i przystepne ceny.
        • infinitypool Re: kosmetolog 21.02.25, 16:52
          Mieszkam w DE, mam duze grono kolezanek i zadna nie stosuje
    • paola.brunetti Re: kosmetolog 21.02.25, 14:20
      Jeśli mogą być Komorniki, to polecam Ci Wabi Slow Age Day Spa i panią Sylwię, umów się na konsultację i beauty plan. Ja bym jednak przeczesała Booksy, z komentarzy można sporo wyczytać. Jeśli masz w planie wydanie większej kasy, warto zrobić ten beauty plan w dwóch lub nawet trzech miejscach, żeby porównać propozycje, bo ceny mogą się różnić sporo za ten sam zabieg na tych samych preparatach.
      • fortalesa Re: kosmetolog 21.02.25, 14:39
        dzięki, sprawdzęsmile
    • andace Re: kosmetolog 21.02.25, 15:21
      Jeżeli planujesz botoks to szukałabym kliniki dermatologicznej i lekarza, a nie kosmetologa, bo przy ewentualnych powikłaniach będzie wiedział co zrobić.
      Nie dałabym zrobić sobie żadnego zastrzyku w twarz kosmetologowi.
      • apallosa Re: kosmetolog 21.02.25, 18:38
        Ja mogę polecić genialną kosmetolog , a nawet cały gabinet w Olsztynie , w DE koło Frankfurtu nad Menem, ewentualnie w Nowym Sączu.
        Korzystam od wielu lat, naprzemiennie.
      • taje Re: kosmetolog 22.02.25, 00:07
        Ja też. Tylko lekarz, żaden kosmetolog.
    • elieka Re: kosmetolog 21.02.25, 22:06
      Jeśli myślisz o czymś innym niż masaż czy oczyszczanie, to żaden kosmetolog. Lekarz. Tylko i wyłącznie. Poszukaj na lokalnych serwisach lub forach. Nie daj się namówić "u kosmetologa taniej", czy "co to za różnica. No różnica. W jakości usługi. W jakości materiału. W znajomości anatomii.
    • mayaalex Re: kosmetolog 21.02.25, 22:13
      Moge Ci polecic lekarke - specjalizacja dermatologia i kosmetologia. Jest dobra, nie wciska na sile zabiegow, nie obiecuje nierealnych efektow i potrafi zrobic wszystko w wersji „wlasnie spedzilam miesiac na wakacjach zycia i jestem super wypoczeta”. Dr Marta Cieslinska Hasse (albo Hasse , nigdy nie pamietam), gabinet Proderma. Nie wiem, jak wypada cenowo na tle innych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka