czerwonylucjan 02.09.25, 07:24 Czytam o jej super wlasciwosciach dla kobiet ale zastanawiam sie czy mocno zatrzymuje wode? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Kreatyna 02.09.25, 07:27 To jedno z jej zadań, żeby nawodnić mięśnie. Spróbuj sama, najwyżej odstawisz. Mnie ten efekt zupełnie nie przeszkadza, bo go nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Kreatyna 02.09.25, 07:32 Gołym okiem ciężko zauważyć. Na wadze pół kilo więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
bagietka01 Re: Kreatyna 02.09.25, 11:00 Nie. Biorę 5 gram dziennie i nie zauważałam żadnego przewodnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
atenette Re: Kreatyna 02.09.25, 11:35 Biorę 5g dziennie i nie zauważyłam żadnego zatrzymania wody. Trochę więcej jest na wadze, ale to może być równie dobrze waga mięśni, bo ostatnio mocno ćwiczę siłowo. Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Kreatyna 02.09.25, 11:59 Ostatnio fizjoterapeuta mi ją poradził, jak się skarżyłam że często chodzę do łazienki, i stąd moja niechęć do picia. Kiedyś ją miałam, nie widziałam efektów, ale nie oznacza że ich nie było. Później córka ją dopiła. Ale chyba znowu kupię i spróbuję. Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Kreatyna 02.09.25, 12:04 A i córka mówi że teraz znowu schudła bo ją przestała pić, a tak to trochę "oszukiwała" wagę bo jej przytycie to właśnie była głównie ta woda w mięśniach. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonylucjan Re: Kreatyna 02.09.25, 16:54 Nie waze sie bo to zaden dla mnie wyznacznik, ale nie lubie byc spuchnieta stad pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Kreatyna 02.09.25, 20:44 Czy kreatyna jest substancją pokrewną kretyninie? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Kreatyna 02.09.25, 20:45 Tej, którą zażywam na zaburzenia obojga erekcji? Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: Kreatyna 03.09.25, 13:14 Traf chciał, że właśnie kupiłam kreatynę, stoi i czeka na mnie Cel: ograniczyć sarkopenię (peseloza i menopauza mnie podgryzają) i sprawdzić, czy rzeczywiście tak pomaga na funkcjonowanie mózgu, skupienie uwagi itd. Zakładam dawkowanie 4 mg / dzień. Jak ją bierzecie w dni treningowe i nietreningowe? Tzn. jaka pora dnia, z posiłkami czy bez? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Kreatyna 03.09.25, 16:52 Codziennie, pora dnia bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś