eilian 14.12.25, 15:54 Wiecie, takie z piankami w środku. Kupujecie? Polecacie? Które najlepsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pani.asma Re: czekoladowe kule 14.12.25, 15:59 Z piankami Już mi niedobrze choć nigdy nie próbowałam Odpowiedz Link Zgłoś
feldmarszalek.duda Re: czekoladowe kule 14.12.25, 16:11 A co, potrzebujesz coś dla cudzych dzieci? Zazwyczaj wybierają najtańsze. Albo z największą zawartością cukru (co na jedno wychodzi, bo przecież czekolada jest droga). Odpowiedz Link Zgłoś
asiairma Re: czekoladowe kule 14.12.25, 16:12 Lubię jak jedzenie ładnie wygląda - szczególnie desery. Jednak ważniejsze jak smakuje- wole dobrze zrobione kakao czy czekoladę w odpowiedniej konsystencji, smaku i temperaturze niż obserwowanie jak kula czekolady średnio się roztapia uwalniając kolorowe panki czy m&m. A jeszcze jak na jakimś filmiku widzę, jak mleko malowniczo spływa bo kubku to już w ogóle nie rozumiem- kubek na zewnątrz ma być czysty Odpowiedz Link Zgłoś
krulevna32 Re: czekoladowe kule 14.12.25, 16:33 Chocolissimo- moje dzieci uwielbiają. Ja pozostaję przy kawie Odpowiedz Link Zgłoś
kachaa17 Re: czekoladowe kule 14.12.25, 23:04 Kupiłam w zeszłym roku na prezenty na święta. Raz można spróbować, żeby zobaczyć co to jest ale moim zdaniem sprawa jie warta świeczki. Ta czekolada pitna, która ma powstać z kuli jest mało czekoladowa. Mój siostrzeniec, który lubi słodkie słodycze nie dopij jej bo była za słodka. Teraz bym wybrała w ciemnej czekoladzie jakbym miała kupować ald tylko dla efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
kachaa17 Re: czekoladowe kule 14.12.25, 23:05 Wersja z ciemną czekoladą nie miała pianek tylko chyba maliny o ile dobrze pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: czekoladowe kule 15.12.25, 11:34 Hmmmm, te maliny zamiast pianek mnie akurat by zachęciły A skąd ta wersja..? Odpowiedz Link Zgłoś
kachaa17 Re: czekoladowe kule 15.12.25, 15:35 Wydaje mi się, że ro była Beskid Chocolat Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: czekoladowe kule 15.12.25, 11:37 Nie wiem o jakie chodzi, ale na samą myśl o piankach w środku mam skurcze żołądka. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakinga Re: czekoladowe kule 15.12.25, 17:15 Kupilsm bym nawet kilka mniam do kawki ale nie mogeeeee wybieram figurę Odpowiedz Link Zgłoś