Dodaj do ulubionych

Mezczyzny duma 👏💪

10.02.26, 21:02
Musze, bo sie udusze. Z pudla dowiedzialam sie, ze... mozna byc z partnerka w sumie 6 miesiecy, po 3 ja zdradzic. A po kolejnych 3 sie poplakac przed kamerami. No poplakalam sie ze smiechu. Niedlugo jak w "pomocy domowej" mierzylo sie ilosc cukru w cukrze, tak teraz ilosc mezczyzny w mezczyznie. Jakbyscie zareagowaly na takie wyznanie partnera przed calym swiatem? Ja bym nalozyla czapeczke mocniej na oczy. Poprosila magostrat o zmiane imienia i nazwiska w trybie pilnyn uzasadniajac to tym video. I poszlabym gdzies, byle dalej. Wzruszaja was lzy zdradzacza?
Obserwuj wątek
    • aankaa Re: Mezczyzny duma 👏💪 10.02.26, 21:08
      jak w "pomocy domowej" mierzylo sie ilosc cukru w cukrze

to był "poszukiwany, poszukiwana"
      • andallthat_jazz Re: Mezczyzny duma 👏💪 10.02.26, 21:15
        Masz racje. Popierdziulilo mi sie.
    • angazetka Re: Mezczyzny duma 👏💪 10.02.26, 21:12
      Nic nie zrozumiałam. Dlaczego ilość mężczyzny w mężczyźnie, czapeczkę na oczy i prosić magostrat (?) o zmianę nazwiska?
      • andallthat_jazz Re: Mezczyzny duma 👏💪 10.02.26, 21:19
        Pomylilam tytuly filmow. Ale fakt, ze moj facet oglasza przed kamerami, ze mi poroze zrobil po 3 miesiacach, no to nic, jak zapasc sie w podziemie i probowac zmienic tozsamosc.
        • angazetka Re: Mezczyzny duma 👏💪 10.02.26, 21:29
          Ale dlaczego JA mam się zapaść? To on zdradził.
        • chlodne_dlonie Re: Mezczyzny duma 👏💪 10.02.26, 21:30
          A to nie zdradzacz przypadkiem powinien się pod ziemię zapaść..? wink
        • m_incubo Re: Mezczyzny duma 👏💪 10.02.26, 21:36
          Ale że ty powinnaś zapadać się pod ziemię, bo cię facet zdradził?
          No ok, ale przynajmniej go przeproś, zanim się zapadniesz.
          • iwles Re: Mezczyzny duma 👏💪 10.02.26, 22:36

Ej, nie zrozumiałyście!
            Nie chodzi o to, że ją zdradzał, tylko że sąsiedzi się o tym dowiedzieli 🥺
            • aankaa Re: Mezczyzny duma 👏💪 10.02.26, 22:47
              żeby tylko sąsiedzi...
              wyznanie partnera przed calym swiatem?
            • m_incubo Re: Mezczyzny duma 👏💪 11.02.26, 08:00
              Mnie interesuje tylko czy by go za to przeprosiła.
    • tanebo0001 Re: Mezczyzny duma 👏💪 10.02.26, 22:03
      A kobiety nie zdradzają?
      • wybitniemondry Re: Mezczyzny duma 👏💪 10.02.26, 22:08
        tanebo0001 napisał:

> A kobiety nie zdradzają?
        >

Ale wtedy jest to stuprocentowa wina zdradzanych mężczyzn. Gdy nie byli kiepscy, to by nie byli zdradzani.
    • katarrynka Re: Mezczyzny duma 👏💪 11.02.26, 08:12
      A jakiś szerszy kontekst, czy po prostu wciskasz słowa, które podpowiada ci autokorekta?
      • martishia7 Re: Mezczyzny duma 👏💪 11.02.26, 13:58
        Myślę że chodzi o pana biathlonistę, co zrobił swojej kobicie guilt-trip stulecia.
        • mdro Re: Mezczyzny duma 👏💪 11.02.26, 15:34
          Którego biathlonistę?
          Nie chce mi się szukać, bo interesuje mnie w sumie tylko nazwisko wink
          • kaki11 Re: Mezczyzny duma 👏💪 12.02.26, 13:02
            Sturla Holm Lægreid
            www.pudelek.pl/byla-partnerka-norweskiego-biathlonisty-ktory-przyznal-sie-do-zdrady-na-wizji-przerywa-milczenie-7253191908903296a
            Też musiałam wygooglać.
            • majenkirr Re: Mezczyzny duma 👏💪 12.02.26, 22:46
              Facet coś nie tak ma pod kopułą🙄
            • mdro Re: Mezczyzny duma 👏💪 12.02.26, 23:02
              Tak, już i mi się obiło o oczy w jakimś dziale sportowym. No debil, jeszcze jakby zaczął tylko zapewniać o swojej miłości i błagać "wróć do mnie", to jeszcze miałby jakieś szanse. Ale tak to pogrzebał je definitywnie IMO, wywlekając na cały świat bardzo osobiste szczegóły.
              • kaki11 Re: Mezczyzny duma 👏💪 13.02.26, 11:24
                Mam takie same odczucia. Nawet jeśli wcześniej miałby szansę to tym wyznaniem je skopał
    • kaki11 Re: Mezczyzny duma 👏💪 12.02.26, 13:08
      Co stało na przeszkodzie, żeby rzucić w tym poście linkiem albo nazwiskiem?
      I co odcięłabyś się od całego otoczenia?. Jasne, nie byłabym zadowolona, bo o moich problemach związkowych czy przyczynach rozstań wiedziała raczej wąska grupa i wolałabym, by z internetu nie dowiedziała sie moja matka, wujek i koleżanka ze studiów. Ba, myślę, że by takim wyznaniem mógł mocno skopać szansę na wybaczenie, jeśli bym je rozważała, tylko dlaczego to ja bym się miała z tego powodu zapadać pod ziemię?
    • semihora Re: Mezczyzny duma 👏💪 13.02.26, 09:12
      Typ sześć miesięcy wcześniej poznał miłość życia (!), a już po trzech miesiącach ją zdradził. Strach myśleć, co byłoby po roku.

Pacan.
      • wybitniemondry Re: Mezczyzny duma 👏💪 13.02.26, 09:21
        semihora napisała:

> Typ sześć miesięcy wcześniej poznał miłość życia (!), a już po trzech miesiącac
        > h ją zdradził. Strach myśleć, co byłoby po roku.
        >
        > Pacan.
        >

Ona by go zdradziła.
        Strach pomyśleć co by było potem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka