Dodaj do ulubionych

Kto się ładnie starzeje?

14.04.05, 09:18
W celu poprawienia sobie humoru (wiadomo, latek przybywa) szukam w pamięci
osób, które na stare (starsze) lata wyglądają lepiej niż za młodu.
I oto moje wnioski - o niebo lepiej wyglądaja piosenkarki: Urszula i Beata
Kozidrak, aktorka Ewa Kasprzyk (dla porównania:Ilona ze "Złotopolskich"i
Kwiryna z "Dziewczęta z Nowolipek") też nieźle, Maryla Rodowicz przy swoich
latach też ma niezły wygląd i Magdalena Zawadzka na babcię też nie wygląda.
A jak byłam przyjmowana kiedyś do pracy to myślałam, że asystentka prezesa ma
~ 26 lat, a ona miała 45! O! A Wy znacie takie osoby?
Obserwuj wątek
    • ada_zie Re: Kto się ładnie starzeje? 14.04.05, 09:20
      moja teściowa smile)))
      niedawno skończyła 60 lat a wiele osób sądzi, że to starsza siostra mojego męża
      naprawdę pozazdrościć - szczupła, wysoka, piekne włosy, zadbana
      • makowapanienka2 Re: Kto się ładnie starzeje? 14.04.05, 09:29
        Moja mama, moja siostra i brat. Ja mam nadzieje że mam to w genach i ze mną też
        tak będziesmile Po mamie zaczęło być widać wiek kiedy zaczęła poważnie chorować.
      • e_madziq Re: Kto się ładnie starzeje? 14.04.05, 09:30
        A Bożena Dykiel?? Ona ślicznie wygląda w porównaniu z np. Alternatywy4 (chyba
        nie pomyliłam?)Grażyna Szapołowska, ale ona zawsze była piękna nie mogę jej
        porównać do jej "gorszego" okresu.
        Poza nimi-moja mama-głownie za jej niespożytą energie i zawsze pozytywne
        nastawienie do świata, większość odejmuje jej ok. 10 lat, w grudniu skonczy 62.
        I jeszcze coś, pomijam temat "ładnie starzeje", ale cieszę się jak ludzie
        ujmują mi 2-3 lata.
    • lola211 Re: Richard Gere. nt 14.04.05, 09:24

• ursgmo Re: Richard Gere jest boski :-)) 14.04.05, 09:28
        mógłby mój mąż tak wyglądac po 50 wink)
        • lola211 Re: Richard Gere jest boski :-)) 14.04.05, 09:36
          Mnie sie tez baaardzo podoba, czego nie moze strawic mój facetwink, ktory jest
          tylko troche mlodszy od niego i tez ma siwe wlosy i poza kilkoma zmarszczkami
          mimicznymi w okolicy oczu zadnych wiekszych sladów uplywu czasu na twarzy, ma
          to w genach po swojej mamie, ktora jak na swoje 74 lata ma swietna cere.
          • ursgmo Re: Richard Gere jest boski :-)) 14.04.05, 10:32
            hi hi Mojemu małżonkowi dwie różne osoby niemal w tym samym czasie powiedziały
            że jest podobny do Artura Żmijewskiego . Oglądał się zawzięie w lustrze przez
            dwa dni , i w końcu mnie spytał. No cóż po dwóch operacjacjach plastycznych
            może ,może smile) ale co go będę obdzierać ze złudzeń smile)niech się cieszy smile)
            ci faceci smile)
            a siwowłosi panowie coś mają w sobie ..................
            • zona_wojtka Re: Richard Gere jest boski :-)) 14.04.05, 11:01
              ursgmo napisała:

> hi hi Mojemu małżonkowi dwie różne osoby niemal w tym samym czasie
              powiedziały
              > że jest podobny do Artura Żmijewskiego . Oglądał się zawzięie w lustrze przez
              > dwa dni , i w końcu mnie spytał. No cóż po dwóch operacjacjach plastycznych
              > może ,może smile) ale co go będę obdzierać ze złudzeń smile)niech się cieszy smile)
              > ci faceci smile)
              > a siwowłosi panowie coś mają w sobie ..................

Mój mąż jest na pół siwy i do tego nosi okulary. To mi się zawsze podobało.
              Aha, to że siwy nie znaczy, że w podeszłym wieku. Ma 33 lata...
    • ursgmo Re: Kto się ładnie starzeje? 14.04.05, 09:25
      Według mnie pięknie wygląda Gabrysia z " Na dobre i na złe" . Nie pamiętam jak
      ta aktorka sie nazywa ale widziałam ją "na żywo" i byłam pod wrażeniem .Piekna
      cera , fryzura , elegancko ubrana i bardzo sympatyczna.
      Świetnie wygląda też Agnieszka Kotulanka z "Klanu" . Mieszka na moim osiedlu ,
      widuje ją bardzo często i też wygląda o wiele korzytniej niż w telewizji.
      • maja45 Re: Kto się ładnie starzeje? 14.04.05, 09:27
        Danuta Stenka-musi wkładac wiele wysiłku, by w takim wieku tak super wyglądac.
        • lola211 Re: I jeszcze z naszego podworka 14.04.05, 09:32
          Anna Korcz i Grazyna Wolszczak, migneły mi niedawno na ekranie i bylam pod
          wrazeniem, ale nie moge porównac z ich wczesniejszym wizerunkiem, bo "za mlodu"
          ich nie kojarze.
          • kingaolsz Re: I jeszcze z naszego podworka 14.04.05, 13:51
            lola211 napisała:

> Anna Korcz i Grazyna Wolszczak, migneły mi niedawno na ekranie i bylam pod
            > wrazeniem, ale nie moge porównac z ich wczesniejszym wizerunkiem, bo "za
            mlodu"
            >
            > ich nie kojarze.

to obejrzyj film "Operacja Samum" sprzed 6 lat, wtedy widac jak Korcz sie
            postarzala szybko

a ten komentarz o Danucie Stence jest dla mnie nie zrozumialy, conajmniej jakby
            miala 50-tke na karku, wg. mnie tez wyglada swietnie, ale tak poprostu
            swietnie, bez dodawania "jak na swoje lata")
            smile))))))

Pozdr
            Kinga
            • lola211 Re: I jeszcze z naszego podworka 14.04.05, 14:45
              wtedy widac jak Korcz sie
              > postarzala szybko
              Coz, czas leci, starzeje sie kazdy,nadal jednak uwazam, ze wyglada naprawde ok.
            • fenga Re: I jeszcze z naszego podworka 14.04.05, 15:38
              kingaolsz napisała:
              > to obejrzyj film "Operacja Samum" sprzed 6 lat, wtedy widac jak Korcz sie
              > postarzala szybko.

Parę dni temu się dowiedziałam, że Anna Korcz to rocznik 1968, dałabym jej
              więcej lat. Ale to chyba przez taką jej drapieżną urodę.
              Dla mnie świetnie się starzeją Hanuszkiewicz, Niemczyk, ale kwintesencją jest
              Sean Connery smile. Z kobiet Loska i Torbicka, super geny. No i Susan Sarandon.
              Mając 51 lat urodziła dziecko i świetnie się trzyma.
              • joa.joa Poważnie? 51 lat? 14.04.05, 15:41
                i urodziła dziecko?
                Bardzo lubię tę aktorkę ("Zagadka nieśmiertelności", "Biały Pałac", "Olej
                Lorenza") ale nie przypuszczałam że taka z niej superbabka... no noooo...
      • joa.joa Emilia Krakowska, szerzej... 14.04.05, 14:59
        znana jako Jagna wywieziona na furce gnoju wink
    • monika_1977 Re: Kto się ładnie starzeje? 14.04.05, 09:29
      Tak na szybko, to kojarzy mi sie jeszcze Anna Milewska (również gra w
      Złotopolskich)

A - i jeszcze Danuta Stenka - o ile w jej wieku można mówić o starzeniu się wink
      W każdym razie - wygląda piekniej z każdym upływającym rokiem smile
      • makowapanienka2 Re: Kto się ładnie starzeje? 14.04.05, 09:32
        No i jeszcze Krystyna Loska. Jak ja bym chciała tak wyglądać w jej
        wieku)))))))))
        • zona_wojtka Re: Kto się ładnie starzeje? 14.04.05, 11:04
          No a jej córka, Grażyna Torbicka? Kurczę, wiele dwudziestolatek wygląda
          starzej...
    • monika_1977 Re: Kto się ładnie starzeje? 14.04.05, 09:30
      I oczywiście Sean Connery - mniammmm wink
      • twinmama76 Sean Connery rulez :-)))) 14.04.05, 09:34
        I jeszcze babcia mojego męża. Ma 90 lat,a codziennie chodzi do kościoła
        (mieszka na 3 piętrze bez windy), ubiera się w spodnie i buty na obcasie,
        farbuje włosy na ładny, naturalny kolor i ma wspaniałą kolekcje torebek oraz
        kapeluszy. Nie dałabym jej więcej niż 60 lat.
    • umasumak Re: Kto się ładnie starzeje? 14.04.05, 09:36
      M.Ostrowska
      O.Jackowska
      G.Wolszczak
      B.Tyszkiewicz
      G.Kownacka
      G.Barszczewska
      E.Wiśniewska
    • natiz Re: Kto się ładnie starzeje? 14.04.05, 10:27
      Jak Loska to i Torbicka - chyba w genach to mają!
      • monika121975 Re: Kto się ładnie starzeje? 14.04.05, 10:29
        Tak tak - Loska to u chirurga ma chyba karnet wykupionywink
        Aczkolwiek wygląda korzystnie.
      • driadea Re: Kto się ładnie starzeje? 14.04.05, 10:33
        Torbicka wygląda super, ona ma prawie 50 na karku przeciez!
        I moi rodzice, popatrzcie:
        misiu.ex.pl/displayimage.php?album=lastup&cat=-3&pos=13
        Na szczęście mam to w genach, wyglądam jak nastolatka smile
        • gemmavera Re: Kto się ładnie starzeje? 14.04.05, 11:26
          Driadea, Twoi rodzice rzeczywiście nie wyglądają na dziadków... smile
          Twój tata mi sie trochę kojarzy z moim, mój też ma długie włosy, chociaż do
          tego nosi wąsy i brodę... Ale własnie dzięki takiemu "młodzieniaszkowatemu" (w
          sensie jak najbardziej pozytywnym) noszeniu się wygląda na dużo młodszego, niż
          jest w rzeczywistości.
          Dawno temu, kiedy byłam w liceum i widywano mnie z ojcem, po szkole rozsiewały
          się plotki, że znalazłam sobie starszego faceta (wtedy ojciec wyglądał na
          jakieś trzydzieści..rę lat). wink

Myślę, że geny to jedno, a sposób bycia to drugie. Pięćdziesięcioletnia pani
          "zmęczona życiem" i lekko zaniedbana (bo po co się ładnie ubierać i po co
          chodzić do fryzjera) może wyglądać o wiele gorzej niż moja 75letnia babcia,
          kobieta energiczna i dumna, która wygląda po prostu świetnie. Szkoda, że nie
          jestem do niej podobna... wink
          POzdrawiam
          gemma
        • marcelino1 Re: Kto się ładnie starzeje? 14.04.05, 13:52
          driadea napisała:

> Torbicka wygląda super, ona ma prawie 50 na karku przeciez!

Jestem w szoku. W życiu bym nie pomyślała, że ona ma prawie 50. Co najwyżej bym
          jej 30 z hakiem dała.
    • natiz Re: Kto się ładnie starzeje? 14.04.05, 11:10
      Moją mamę wkurzało to, że tatę zawsze brali za młodszego od niej (a w
      rzeczywistości był 3 lata starszy od mamy). Miał prawie nienaganną figurę (jak
      na pięćdziesięcioparolatka), był zapalonym sportowcem i, co jest rzadkością u
      mężczyzn, miał bujną czuprynę...
    • mamaestery Anna Dymna:) 14.04.05, 11:29
      moze przez to ze tak czesto sie usmiecha?smile
    • maggs1 Re: Kto się ładnie starzeje? 14.04.05, 11:56
      Ja mam 27 lat, a mój mąż 29 i często nadal ludzie traktują nas jak nastolatków. Ostatnio mąż odbierał moja mamę od fryzjera, mama siedziala tyłem do drzwi i jak usłyszala, że ktos wchodzi to wstała, a fryzjerka :nie, to jakis młody chłopak przyszedł. W sumie lubie młodo wyglądać, ale to wkurzające jak ludzie nie taktują cię serio i wszyscy walą na ty.

Wymieniłyście już wszystkie moje typy osób publiczych, które sie ładnie starzeją - to ja z innej beczki - najbrzydziej zestarzał się moim zdaniem Marek Perepeczko-Janosik.
    • suffo Re: Kto się ładnie starzeje? 14.04.05, 12:56
      Moj ojciec - jest o wiele atrakcyjniejszy w wieku 64 lat, niz byl w wieku 20-30.
      • bea.bea Re: Kto się ładnie starzeje? 14.04.05, 13:37
        oprócz gwiazd ogólnie znanych ...mam jeszcze dwoje kandydatówsmile))

patrz poniżej smile))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10022049&a=22470628
        • sta_mag Re: Kto się ładnie starzeje? 14.04.05, 14:08
          hi,hi, jak do mnie do domu przychodzi ktoś z jakiegoś urzędu (np z TPSA) żeby
          podpisać jakieś dokumenty itp to praktycznie zawsze pada pytanie, jak otworzę
          drzwi: Czy jest w domu ktoś dorosły? Ostatno zdarzyło mi się to w ubiegłym
          roku, ja - lat 28 i 8-miesięczna ciąża, ale co tam i tak potraktowali mnie jak
          jakąś gó..arę! Mój mąż śmiał się że nie będzie ze mną wychodził bo go wsadzą
          do kryminału za molestowanie nieletniejsmile
          Oczywiście kupić alkoholu czy papierosów nie mogę jak nie mam dowodusmile
        • wegatka Re: Kto się ładnie starzeje? 14.04.05, 20:40
          bea.bea napisała:

> oprócz gwiazd ogólnie znanych ...mam jeszcze dwoje kandydatówsmile))
          >
          > patrz poniżej smile))
          >
          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10022049&a=22470628

Kurde, Bea jak zobaczyłam w tym wątku Twój post, to wiedziałam, że coś takiego
          napiszesz smile)

A na tych zdjęciach rzeczywiście jest fajny dziadulek z jeszcze fajniejszą
          babuleńką wink)))
    • mama_agaty Re: Kto się ładnie starzeje? 14.04.05, 13:42
      Anna Dymna - ona ma łagodnośc i dobroć wypisaną na twarzy.
      • allaxx2 znalazłam coś ładnego:) 14.04.05, 13:55
        jak ona będzie wyglądała na starość?

www.foksal.com.pl/new/fot-2638-67-174-1-1.php
        • maxim31 Re: A ile lat ma Małgorzata Foremniak? 14.04.05, 14:17
          Bo wydaje mi się, że jest po 40-tce. A bardzo ładnie wygląda.
          • dzindzinka Re: A ile lat ma Małgorzata Foremniak? 14.04.05, 18:43
            Ma 37. Moim zdaniem to ona niestety brzydnie. Wolałam ją grubszą.
            • maxim31 Re: A ile lat ma Małgorzata Foremniak? 15.04.05, 09:53
              Eee, to ona jeszcze młoda jest.
              Fakt, ostatnio za chuda.
        • mijaczek Moj maz!!! 14.04.05, 14:22
          To chyba tak a propos jego dzisiejszych urodzin. Facet konczy 31 lat, wyglada
          na 25, nikt nigdy nie trafil probujac ocenic jego wiek... na poczcie uslyszal
          kiedys "Damn, you age good!!!" [Cholera, dobrze sie starzejesz] i wszyscy,
          ktorzy go znaja mowia mu, ze zazdroszcza tego, ze wieku po nim nie widac...

A jesli chodzi o osoby publiczne, to jak dla mnie wzorem jest Tina Turner i
          generalnie czarnoskore kobiety [amerykanie maja powiedzenie - black don't
          crack :o)], a do tego popatrzcie sobie na Paul'a Newmana [skonczyl 80!!!], Jane
          Fonda wyglada bardzo ladnie, z polskich osobistosci patrzylabym na Kasie
          Skrzynecka, Kozidrak, Tyszkiewicz...hmm...nawet Kore [choc jej nie lubie]

A poza tym... starzec trzeba sie z klasa! :o)
          Mia
          • lola211 Re: Moj maz!!! 14.04.05, 14:47
            Paul Newman w mlodosci byl boski, i tej pierwszej i tej drugiej.
            • zuzia_i_werka Re: Moj maz!!! 14.04.05, 15:06
              Super sie starzeje Sean Connery!!!!!!!!!!!!! Jak dobre winosmile Za to koszmarnie
              brr wręcz odrażająco Olbrychskisad
          • umasumak Mijaczku ;-) 15.04.05, 09:58
            Mam 34 lata i nigdy dotąd nie pomyślałam, że się już starzeje wink. Wielkie
            dzięki - załamałaś mnie wink. Pzdr
        • umasumak Re: znalazłam coś ładnego:) 15.04.05, 10:02
          Fakt, wygląda jak kobieta po przejściach. A ile ona ma lat?
    • joa.joa MÓJ OSOBISTY IDOL, czyli... 14.04.05, 15:05
      Kuba Wojewódzki smile
      • wieczna-gosia a co powiecie na aline janowska? 14.04.05, 16:24
        Teraz to widac ze sie postarzala ale teraz to ma chyba ponad 90 lat. A trzyma
        sie skubana..... Albo Stefiania grodzienska... bo wy tu po 40 paro latkach
        jedziecie.... w tym wieku to czlowiek dojrzewa wink)))
        • joa.joa Re: a co powiecie na aline janowska? 14.04.05, 16:29
          Stefania Grodzieńska jest dla mnie fenomenemsmile Nie tylko ze względu na wygląd
          ale i niesamowitą bystrość umysłu i poczucie humoru smile)) daj Boże być w takiej
          formie w tym wieku!
          Alina Janowska-też niezła kobitka wink
          Dzięki Gosiu za przypomnienie! Pozdrawiam
          • dzindzinka Re: a co powiecie na aline janowska? 14.04.05, 17:24
            oa.joa napisała:

> Stefania Grodzieńska jest dla mnie fenomenemsmile Nie tylko ze względu na wygląd
            > ale i niesamowitą bystrość umysłu i poczucie humoru smile)) daj Boże być w takiej
            > formie w tym wieku!
            > Alina Janowska-też niezła kobitka wink

Zgadzam się smile
            Też bardzo podziwiam te kobiety, są młode duchem, a to najważniejsze. Pani
            Janowska faktycznie nie wygląda jak trzydziestolatka, na pewno się nie odmładza
            w przeciwieństwie do innych artystek, jest naturalna co mnie się osobiście podoba.
        • driadea Re: a co powiecie na aline janowska? 14.04.05, 17:11
          Alina janowska ma 77 lat, a nie 90. I wygląda na swój wiek, choć jest zadbana.
          • driadea Re: a co powiecie na aline janowska? 14.04.05, 17:13
            Oj, przepraszam, jestem o 5 lat do tyłu - Alina Janowska skończyła 82 lata smile
    • kokolores Torbicka & co........ 14.04.05, 18:29
      Nie wiem czy wiecie ,ze wiekszosc tych mlodowygladajacych przeszla juz kilka
      operacji plastycznych ,liftingow itp.Wiec wlasciwie to nie wiadomo jak oni
      naturalnie wygladaja.W dziesiejszych czasach i w tych "sferach" to jak wyrwanie
      zeba madrosci
      • dzindzinka Re: Torbicka & co........ 14.04.05, 18:42
        Oczywiście, że wiemy.
        15 lat temu patrzyłyśmy z koleżanką na Torbicką w zbliżeniu, miała dość wyraźne
        zmarszki wokół oczu. Koleżanka stwierdziła: już wiem kto sobie zrobi niedługo
        operację plastyczną.
        Torbickiej już nie pokazują w takim zbliżeniu, ale w dalszym ciągu wygląda tak
        samo młodo.
        Chociaż... Cuda się zdarzają. Może niektórzy młodnieją z wiekiem?
        • kokolores Re: Torbicka & co........ 14.04.05, 18:49
          Pytanie powinno wiec raczej brzmiec "Kto ma lepszego chirurga plastycznego?" ,
          nieprawdaz??
          surprised)
          • juska2 Re: Torbicka & co........ 14.04.05, 18:56
            Podobno jest tak, że jak ktoś się dużo uśmiecha i w ogóle jest pogodny to i
            ładnie się starzeje, a taka np. Torbicka to się praktycznie cały czas uśmiecha
            bo musi. Poza tym zmartwień chyba też zbyt wielu nie ma, nie ma dzieci-czyli,że
            się wysypia stać ją zapewne na najlepsze kosmetyki, więc może i bez chirurga
            się może obeść. A ładnie starzeje się moja mama.
            • kokolores Re: Torbicka & co........ 14.04.05, 19:06
              juska2 napisała:
              ..."............. A ładnie starzeje się moja mama."

No to zycze Ci abys "to" po niej odziedziczyla.Moja mama w moim wieku miala juz
              siwe wlosy ,ja jak do tej pory jeszcze nie ,mimo ,ze jestem do niej podobna.
              Musze jednak przyznac ,ze moja mama miala duuuuzo wiecej
              problemow(rozwod,choroby itd) niz ja w moim zyciu.Jednak ma to jakies znaczenie!
    • mamadwojga Generalnie... 14.04.05, 19:17
      to myślę że ładnie się starzeją osoby które nie przybywają zbytnio na wadze.
      Szczupła sylwetka to połowa albo i więcej sukcesu. Potem dochodzi oczywiście
      ogólne zadbanie o siebie, o włosy itp.
      Ale dlaczego tak trudno zadbać o tą figurę....... buuuuuuu
    • mamamajki Re: Kto się ładnie starzeje? 14.04.05, 21:09
      prof. Jadwiga Staniszkis wygląda bardzo ładnie
      mając 60 lat i trochę tak bym chciała wyglądać właśnie
      pozdrawiam
      mamamajki
      • cadarka Re: Kto się ładnie starzeje? 14.04.05, 21:48
        dziewczyny a z ta Torbicka to nie przesadziłyście troche????? bo mi sie wydaje
        ze ona troche młodsza!!!!
        Z reg€ły jak ktoś ma full kasy to raczej sie ładniej starzeje!!!! odpowiednie
        kosmetyki, zabiegi, chirurdzy...... cóż!!!
        sa i tacy którzy maja to w genach - nieliczni!!!
        A Cher???? fakt tysiąc operacji plastycznych ale jaki wygląd!!! chociaż jakis
        czas juz jej nie widac!Na pewno dużó lepiej wyglądała po 50 niż przed!!!!
        • driadea Re: Kto się ładnie starzeje? 14.04.05, 22:56
          Jasne, że przedadziłam, ne wiem ile ma lat, moi rodzice twierdza, że jest kilka
          lat młodsza od nich, czyli ma plus-minus 45.
          Na pewno już kilka lat po 40 jest.
          Pozdrawiam, Aga
        • dzindzinka Re: Kto się ładnie starzeje? 15.04.05, 09:04
          Torbicka studiowała z Michałem Bajorem (ur. 1957), więc chyba ma pod pięćdziesiątkę.
        • dzindzinka Re: Kto się ładnie starzeje? 15.04.05, 09:07
          Jednak 46.
          www.filmweb.pl/Gra%BFyna,Torbicka,filmografia,Person,id=162247
      • dzindzinka Re: Kto się ładnie starzeje? 15.04.05, 09:01
        Bardzo podoba mi się Staniszkis smile
        • joa.joa Re: Kto się ładnie starzeje? 15.04.05, 09:32
          Oj tak, tak! pani profesor i zadbana,i mądra. A widziałyście córkę? wcale nie
          podobna...
          • maxim31 Re: A Hanka Bielicka? 15.04.05, 09:56
            Przecież ona ma w sobie więcej żywotności niz niejeden młodzik. Chciałabym miec
            jej enrgię w tym wieku.
            Wydaje mi się , że ma ona po 90-tce - może sie mylę?
            • joa.joa Re: A Hanka Bielicka? 15.04.05, 10:55
              Eeeeee... ona już jest w bardzo kiepskim stanie. Są prawie rówieśniczkami z
              A.Janowską,ale p.Bielicka wygląda fatalnie(pamiętam zdjęcie ze szpitala sprzed
              roku).Chociaż myślę,że w jej przypadku to ciało, a nie rozum odmawiają
              posłuszaństwa. Co zrobić, takie życie... sad
              • maxim31 Re: A Hanka Bielicka? 15.04.05, 11:32
                No fakt, ale mnie imponuje jej bystrośc umysłusmile

Ona jest równieśniczką I. Kwiatkowskiej lub są w zblizonym wieku.
                A Janowska jest od nich młodsza jednak!
                • joa.joa Re: A Hanka Bielicka? 15.04.05, 11:34
                  Fakt, masz rację. A rówieśniczką HB jest Danuta Szaflarska-kondycja fizyczna i
                  psychiczna również godna zazdrości smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka