magdalena1811 23.05.05, 09:43 No właśnie...umiecie? Bo podobno tylko złe żony nie umieją. Ja chyba należę do tych złych, bo ja nie umiem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalina_p hehehe...pamietam, kiedyś, uczylam się... 23.05.05, 09:44 ale juz nie wiem, jak ie to robi. Kiedys mąż miał na szfaie ściągawkę a jakiejs gazety. Nie umiem, może bym sobie przypomniala, gdybym popróbowała..? Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: umiem 23.05.05, 09:47 No to jestem złą żoną... Żeby tylko się zainteresowany nie dowiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
summerdays Re: CZY UMIECIE WIĄZAĆ KRAWAT??? 23.05.05, 10:05 umiem jak musze polecam stronke: www.krawat.pl/wezly.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
judytak Re: CZY UMIECIE WIĄZAĆ KRAWAT??? 23.05.05, 11:15 nie umiem mąż też nie umie wszytkie krawaty przechodzą przez ręce mojego ojca, potem wiszą w szafie zawiązane ;oP pozdrawiam Judyta Odpowiedz Link Zgłoś
ala67 Re: CZY UMIECIE WIĄZAĆ KRAWAT??? 24.05.05, 11:19 a ja myślałam, że tylko u mnie tak jest! mąż nie umie, więc musiałam się nauczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: CZY UMIECIE WIĄZAĆ KRAWAT??? 24.05.05, 11:37 ha ha u nas to samo))) Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: CZY UMIECIE WIĄZAĆ KRAWAT??? 23.05.05, 11:34 Nie, bo po co? Wazne, zeby pan w potrzbie umial. Zreszta moj maz i tak krawat zaklada raz na rok i krawaty wisza zwiazane w szafie. Odpowiedz Link Zgłoś
maja42 Re: CZY UMIECIE WIĄZAĆ KRAWAT??? 23.05.05, 21:28 o rany, krawaty związane w szafie... Mi by to nie przyszło do głowy... A koszule pozapinane ;o) Umiem, chyba od zawsze bo nawet nie pamiętam kiedy się nauczyłam od kogo i dlaczego. Mąż tez umie. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_maksa Re: CZY UMIECIE WIĄZAĆ KRAWAT??? 23.05.05, 21:47 Nie umiemy wiązać obydwoje - wiszą zawiązane w szafie. A koszule pozapinane, bo się mniej gniotą (jeżeli w szafie jest ścisk) Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: CZY UMIECIE WIĄZAĆ KRAWAT??? 23.05.05, 21:54 zbrodnia na żywym krawacie :o krawaty zawiązane na stałe niszczą się potwornie - natychmiast odwiązać i udać się na kurs wiązania! umiem wiązać, ale tylko jeden węzeł - nauczyłam się jak miałam 8 lat, bo metodą krawaciarską się krajki zawiązywało przy mundurze w takim jednym zespole, w którym performowałam niemąż opanował więcej sposobów, ale używa na co dzień tylko jednego Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: CZY UMIECIE WIĄZAĆ KRAWAT??? 24.05.05, 04:49 > zbrodnia na żywym krawacie :o krawaty zawiązane na stałe niszczą się > potwornie To znaczy co sie tym krawatom dzieje? Nie czepiam sie, tylkom ciekawa. Ja nadal obstaje przy swoim. I krawaty wizane w szafie wisiec beda!!! )). PS. A koszule na dwa trzy guziki zapiete (bo sie mniej gniota). Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: CZY UMIECIE WIĄZAĆ KRAWAT??? 24.05.05, 07:46 umiem bo sama nastoletnio kraw3aty ojcowskie nosilam do jego koszul zreszta. ale nie korzystam z wiedzy Odpowiedz Link Zgłoś