mamaskarba 08.03.06, 10:27 ...chciałabym złożyć imieninowe życzenia, oby spełniły Im się wszystkie marzenia! Pozdrawiam, Beata Mój mąż jak zwykle zapomniał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
be.em Re: Wszystkim Beatom... 08.03.06, 10:29 wielkie dzięki, chociaż ja we wrześniu dopiero Odpowiedz Link Zgłoś
benitaa2 Re: Wszystkim Beatom... 08.03.06, 10:48 Dzięki ! Może zapomnij obiadu dla mężusia zrobić hihi.... spełnienia marzeń życzy Beata wszystkim imienniczką. Odpowiedz Link Zgłoś
aiwilo1 Re: Wszystkim Beatom... 08.03.06, 10:49 dołączam się do życzeń i gorąco pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
7betinka9 Re: Wszystkim Beatom... 08.03.06, 11:06 dziękuje i wszystkiego naj... wszystkim kobietom noszącym to piękne imię Odpowiedz Link Zgłoś
be.em wierszyk 08.03.06, 11:08 Że kobietę zdobi szata, O tym każda wie Beata, A że straszna z niej przechera, Bardzo ładnie się rozbiera. Bogusław Chmielarczyk Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: Wszystkim Beatom... 08.03.06, 11:31 Dziękuje, i wszystkim imienniczką wszystkiego naj... Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Wszystkim Beatom... 08.03.06, 12:21 dziękuję w imieniu swoim i wszystkich innych Beat. hihi nie ma to jak samemu sobie sparawić radość sama sobie kwiatka kupiłam,ale to już wcześniej i w doniczce,piękna gerberaSama sobie jem pysznie własnoręcznie ciasto upieczone i kawcia-służę,kto ma ochotę.A jeszcze sie na ciuchach obkupiłam(prezent)za całe 19 zeta trzy ciuszki hihi. pozdrawiam i życzę słoneczka i uśmiechu.Beata Odpowiedz Link Zgłoś