iwonapa 16.08.06, 14:24 Podobno jest to dobry sposób na błyszczące, piękne i odzywione włosy. Znacie ten sposób a może go stosujecie? Jesli tak, to napiszcie czy rzeczywiście to coś daje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babka71 Re: oliwa z oliwek we włosach???????????? 16.08.06, 14:30 spróbuj 30 zł tak mniej więcej kosztuje oliwa z oliwek co Ci szkodzi zostanie do smażenia jak nie zuzyjesz całej butelki Odpowiedz Link Zgłoś
gorgolka Re: oliwa z oliwek we włosach???????????? 16.08.06, 15:10 kilka łyżek oliwy mieszasz z żółtkiem i wcierasz we włosy. Jakiś czas w tym chodzisz, może być 30 minut, może być 2 godziny, normalnie myjesz. Włosy są bardziej błyszczące, możliwe że to efekt niecałkiem zmytej oliwy, bo chyba by trzeba wrzątkiem płukać aby zeszła. Ale nie wygląda to w żadnym razie na przetłuszczone, poprostu mniej suche a bardziej błyszczące. Ja mam z natury bardzo suche włosy, takie pierzaste i czasem tak robiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
etmagda Re: oliwa z oliwek we włosach???????????? 16.08.06, 15:35 ja osobiście nie używam do włosów bo bez tego i tak mi się koszmarnie przetłuszczają, ale wlewam mojej córci do kąpieli( ma AZS) i efekty są dość dobre, więc napewno podziała i na włosy. pozostaje jedynie problem jak to zmyć? Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: oliwa z oliwek we włosach???????????? 16.08.06, 15:43 hahaha, tylko tego jajka za ciepłą wodą nie spłukujcie, bo jajecznica zostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa zmyc szmponem, dwukrotnie 16.08.06, 17:11 oliwa jako tluszcz naturalny calkiem dobrze sie emulguje i wbrew pozorom dobrze zmywa Odpowiedz Link Zgłoś