Dodaj do ulubionych

Badanie serca płodu

IP: *.* 26.09.02, 21:59
Ostatnio dowiedziałam, się, że jest możliwosc zbadania serduszka płodu i sprawdzenia, czy jest ono dobrze rozwinięte. Czy wiecie gdzie takie badanie można wykonac w Warszawie ? Z góry dziękuje za wszelkie namiary. Mój mail media_service@poczta.onet.plMonika
Obserwuj wątek
    • Gość: agata Re: badanie serca plodu IP: *.* 19.04.01, 10:47
      Polecam USG w wykonaniu dra Tomasza Roszkowskiego. Przyjmuje prywatnie w gabinecie przy ul.Solidarności (nie pamiętam numeru, ale mogę zdobyć). Pracuje też w szpitalu na Karowej, ale w swoim gabiniecie ma najlepszy podobno ultrasonograf w Warszawie. Nie wiem, czy istnieje jakieś specjalistyczne badanie serca dziecka poza USG.pozdrawiamAgata
      • Gość: Monika_W Re: badanie serca plodu IP: *.* 20.04.01, 15:24
        Bede wdzieczna za telefon, przeslij mi go prosze na priv.Z gory dziekuje
    • Gość: Jagna Re: badanie serca plodu IP: *.* 20.04.01, 18:37
      Tak się składa, że na wszystkie dotychczasowe USG byłam kierowana przez moją lekarkę prowadzącą do dr Roszkowskiego (rzeczywiście jest podobno jednym z najlepszych fachowców w Polsce), ale na echo serca płodu ta sama pani doktor, skierowała mnie już do Centrum Zdrowia Dziecka, gdzie jest specjalna komórka zajmująca się tylko tym i rozumiem, że sprzęt jest tam przeznaczony konkretnie do badania dziecięcych serduszek. Nie wiem tylko, czy jest możliwe takie badanie bez skierowania. Jakby co, dysponuję telefonem.Pozdrawiam,Jaga
      • Gość: Monika_W Re: badanie serca plodu IP: *.* 23.04.01, 13:13
        Bede wdzieczna za telefon, moze okaze sie, ze wykonuja rowniez takie badania komercyjnie. Prosze przeslij mi go na priv (media_service@poczta.onet.pl). Z gory bardzo Ci dziekuje
        • Gość: Magda Re: badanie serca plodu IP: *.* 23.04.01, 15:34
          Monika,w Centrum Zdrowia Dziecka jest Fundacja w ktorej mozesz zaplacic za kazde badanie wykonywane w Centrum.Okienko jest za wejsciem po prawej stronie.W centrum Zdrowia pracuje dr.Dangel ktora zajmuje sie serduszkami plodow i przyjmuje tez prywatnie w swoim gabinecie.PozdrawiamMAgda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka