Dodaj do ulubionych

CWICZENIA W CZASIE CIAZY

IP: *.* 04.09.01, 09:03
Czesc Dziewczyny,Chcialabym troche sie pogimnastykowac ale sama boje sie dobierac zestaw cwiczen by nie zrobic krzywde Malenstwu (poczatek 12 tygodnia). Czy znacie jakies dobre poradniki z cwiczeniami albo moze miejsca w W-wie, gdzie prowadzone sa cwiczenia dla ciezarnych. Oczywiscie wiem, ze plywanie jest bardzo dobre.Pozdrawiam Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: CWICZENIA W CZASIE CIAZY IP: *.* 04.09.01, 09:07
      jest Fajna ksiazka- cwiczenia gimnastyczne dla kobieT oczekujacych dziecka-bozena borys-wyd.pzwl cena ok 20 zl,mnie sie podoba i przydaje
    • Gość: guest Re: CWICZENIA W CZASIE CIAZY IP: *.* 04.09.01, 16:17
      Cześć,Istnieje jeszcze książka "Joga dla kobiet w ciąży" ale nie pamiętam autora.PozdrawiamKasiaW
    • Gość: guest Re: CWICZENIA W CZASIE CIAZY IP: *.* 04.09.01, 21:10
      Kasiu,ciążę i poród mam już szczęśliwie za sobą i bardzo sobie chwalę. Fakt faktem, że starałam się sumiennie i regularnie ćwiczyć (tzn.codziennie, kilkakrotnie w ciągu dnia). Oprócz zajęć w szkole rodzenia prof. Fijałkowskiego korzystałam też z jego książek, np."Poród naturalny". Nie należy brać wszystkiego na serio, ale ćwiczenia są ok. Nie wiedziałam w czasie ciąży co to np.bóle krzyża, a i potem błyskawicznie się spionizowałam. Bardzo gorąco pozdrawiam, Kinga z Zosieńką
    • Gość: guest Re: CWICZENIA W CZASIE CIAZY IP: *.* 05.09.01, 10:27
      Chetnie sprzedam swoj egzemplarz ksiazki p. Borys - cwiczenia sa naprawde ok. nie tylko na czas ciazy ale rowniez na okres pologu.Ja ze swojej strony polecam basen, swietnie robi na kregoslup - oczywiscie jesli pozwoli Ci lekarz.Pozdrawiam
      • Gość: kzk Re: CWICZENIA W CZASIE CIAZY IP: *.* 05.09.01, 11:26
        Ok. Jaka cena i czy jestes z W-wy? Kasia
        • Gość: guest Re: CWICZENIA W CZASIE CIAZY IP: *.* 06.09.01, 10:57
          tak Kasiu jestem z W-wy, cena 10 zl.
          • Gość: guest Re: CWICZENIA W CZASIE CIAZY IP: *.* 06.09.01, 10:58
            moj mail prawidlowy to; media_service@poczta.onet.pl
          • Gość: kzk Re: CWICZENIA W CZASIE CIAZY IP: *.* 06.09.01, 11:26
            OK, jak sie wiec umowimy? Moze jakos w weekend? Ja mieszkam w srodmiesciu a Ty? Kasia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka