Dodaj do ulubionych

Pytanie z "Ciąży i Porodu" - kopia...

IP: *.* 25.02.02, 13:58
...bo tam nikt mi nie odpowiedział :-( No to przepisuję:Dziewczyny, mam pytanie do tych, które mają już kilkuletnie dzieci. Chodzi o bliznę po nacięciu krocza. u mnie wszystko ładnie się zagoiło, i problemów, że tak powiem "eksploatacyjnych" nie stwierdziłąm. Tylko jeden problem: został mi niezły barometr w tym miejscu, który szaleje szczególnie w takich sytuacjach, jak w zeszłym tygodniu, kiedy pogoda zmieniałą się jak w kalejdoskopie.Czy mi tak już zostanie do końca życia???? Czy może to minie? Dodam, że moje dziecko ma 16 miesięcy, czyli trochę czasu już upłynęło...Jak było u Was?
Obserwuj wątek
    • Gość: ruda Re: Pytanie z "Ciąży i Porodu" - kopia... IP: *.* 25.02.02, 14:35
      Żebyś nie czuła, że Cię ignorujemy...Ja mam dziecko prawie 20 miesięczne i nic mi nie jest, więc to chyba nie norma? Ani blizny, ani dolegliwości...ruda kasia
      • Gość: gutki Re: Pytanie z "Ciąży i Porodu" - kopia... IP: *.* 25.02.02, 14:51
        Norma, norma... :) Dotyczy to wszelkiego rodzaju blizn pooperacyjnych, zaleznie, jaki nerw zostal przeciety i jak sie regeneruje. Ale wczesniej czy pozniej przechodzi, wiec nie martw sie :)
    • Gość: Gosia1 Re: Pytanie z "Ciąży i Porodu" - kopia... IP: *.* 25.02.02, 18:06
      Moja Ania ma już 13,5 roku i.....nadal odczuwam bliznę, tak jak to opisałaś. Niestety. Synka urodziłam przez cesarkę i tej blizny nie czuję. :-)Pozdrawiam Gosia
    • Gość: AneczkaG Re: Pytanie z "Ciąży i Porodu" - kopia... IP: *.* 25.02.02, 20:24
      Adziu, nie chcę Cię martwić, ale może tak zostać na zawsze. Pocieszy Cię, że też tak mam? Widocznie taki typ urody, albo czegoś tak innego. Jak miałam 10 lat, rozbiłam sobie głowę i miałam szytą. I przez wiele lat (teraz też się zdaża) na każdą zmianę pogody blizna bolała. W każdym razie życzę Ci, żeby ten "barometr" się popsuł.Aneczka
      • Gość: Adzia Re: Pytanie z "Ciąży i Porodu" - kopia... IP: *.* 26.02.02, 08:13
        Dzięki, dziewczyny, no to mam przynajmniej jakiś pogląd. :-)Czyli pozostaje mi w pokorze przeczekiwać kolejne przednówki, a nuż bedzie lepiej ;-)Pozdrawiam Agnieszka
    • Gość: malanda Re: Pytanie z "Ciąży i Porodu" - kopia... IP: *.* 26.02.02, 11:22
      Adziu, ja bym poszukała pomocy u lekarzy niekonwencjonalnych, a to dlatego, że nie potrafie się pogodzić gdy mój organizm niedomaga. Nie mam takigo doświadczenia jak Ty (rodziłam w domu, a w domu się nie nacina krocza), ale myślę, że musi byc sposób, żeby się pozbyc barometru.Pozdrawiam :hello:
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka