Dodaj do ulubionych

Urodzilam!!!

IP: *.* 08.06.02, 12:30
Dziewczyny, mam nadzieje ze tu zajrzycie.Tu zglasza sie Izabella z Monachium.Oglaszam wszem i wobec ze 24.maja(12 dni po wyliczonym terminie) urodzilam Claudie.Miala 53 cm i wazyla ponad 4 kg!!!Jest slodziutka, teraz ma juz 2 tygodnie, wazy 4,5 kg i ma niesamowity apetyt-szkoda ze glownie w nocy.Aha, mialam napisac jeszcze jak porod.Trwal 1,5 godziny, obudzilam sie o 1.20 a o 3.02 Claudia ujrzala nasz swiat.Byl bez znieczulenia, spontaniczny, tak jak chcialam i jak to przebieglo z Olivia.Pozdrowionka dla Was wszystkich.Buziaki od bylego Balona ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: teresato Re: Urodzilam!!! G R A T U L A C J E !!! IP: *.* 08.06.02, 12:45
      G R A T U L A C J E !!! Niech córcia rośnie zdrowo.:love: :love: :love:PozdrawiamyMisiek z Kubeczkiem 3-miesięcznym.
    • Gość: gosiaLachowska Re: Urodzilam!!! IP: *.* 08.06.02, 14:52
      GRATULACJE VUGRINKI :bounce:widze,ze juz sie lepiej czujesz,w takim badz razie napisze pare slow wieczorem.PApozdrawiam i do uslyszenia :hello:gosia m.Filipka
    • Gość: Gosia1 Re: Urodzilam!!! IP: *.* 08.06.02, 15:47
      A więc mam kolejną siostrę astralną! ;) Maleńka nią jest. Ucałuj Ją mocno ode mnie, no i oczywiście GRATULACJE!!!! Całuski Gosia, starsza od siostry astralnej o........35 lat!! :lol:
      • Gość: AneczkaG Re: Urodzilam!!! IP: *.* 10.06.02, 17:28
        Gosia, Gosia, Tobie się te "siostry" ostatnio mnożą... Aneczka
        • Gość: Gosia1 Re: Urodzilam!!! IP: *.* 10.06.02, 17:36
          Niooo Aniu ;) mnożą, a jak ja się cieszę! Moje kochane Istotki, ile jeszcze Was będzie? Oby jak najwięcej... :lol: :lol: :lol: Całuski Gosia
    • Gość: luna Re: Urodzilam!!! IP: *.* 08.06.02, 16:38
      Przylaczam sie do gratulacji.A co trzeba zrobic, zeby tak szybko i latwo urodzic?Ja tez tak chceLuna
    • Gość: BAJBUS Re: GRATULACJE!!!! IP: *.* 09.06.02, 13:17
      Gratuluję zdrowej i ślicznej córci, ja tez mam Klaudię ale oja ma już 12 lat. Fajnie że miałąś lekki poród.Pozdrawiam bajbus
    • Gość: mimi Re: Urodzilam!!! IP: *.* 10.06.02, 10:49
      Właśnie, co trzeba zrobić, aby mieć taki poród?Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia i pociechy. Justyna.
      • Gość: Vugrin Re: Urodzilam!!! IP: *.* 13.06.02, 14:27
        Dziewczyny,dziekuje Wam wszystkim za mile slowa i gratulacje, a co trzeba zrobic by miec taki szybki i latwy porod??? :-)No coz, przenosic 2 tygodnie... :-)Chodzilam od 3 tygodni z rozwarciem na 4 cm-ktora by tak chciala, byle by tylko miec szybki porod?Nie powiem, bylo to dosc meczace, ale choc pierwsza faze porodu ominelam.Jeszcze raz dziekuje za wszystkie posty!Izabella
    • Gość: Olunia Gratulacje!!! IP: *.* 10.06.02, 11:18
      Cieszę się bardzo! Życzę WAM dużo zdrowia, szczęścia!!!Ola i Kubuś
    • Gość: sawlb Re: Urodzilam!!! IP: *.* 10.06.02, 11:32
      Izo,serdeczne gratulacje.:love: Cudowny porod!!!!! Coreczka spieszyla sie pewnie bardzo na Dzien Matki!!!!.Claudia jest tylko 4 dni starsza od naszego maluszka.Usciski dla obu dzewczynek.
    • Gość: sawlb Re: Urodzilam!!! IP: *.* 10.06.02, 11:32
      Izo,serdeczne gratulacje.:love: Cudowny porod!!!!! Coreczka spieszyla sie pewnie bardzo na Dzien Matki!!!!.Claudia jest tylko 4 dni starsza od naszego maluszka.Usciski dla obu dziewczynek.
    • Gość: AneczkaG Re: Urodzilam!!! IP: *.* 10.06.02, 17:27
      I jeszcze gratulacje i pozdrowionka od drugiej siostry astralnej, ale starszej o 2 latka (24.05.00) i jej mamy.Aneczka
    • Gość: Aari Re: Urodzilam!!! IP: *.* 11.06.02, 08:43
      Serdecznie gratuluję ... życze dużo duuużżo zdrówka.Oby pociecha się zdrowo chowała :-)wioleta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka