Dodaj do ulubionych

Nie potrafię się narzucać :(:(:(:(:(

IP: *.* 17.11.02, 23:46
Po prostu nie potrafię i to jest postrzegane jako wada.I jest mi tak strasznie przykro z tego powodu :( Najlepiej zostać anonimowym w czynach.Haga :(
Obserwuj wątek
    • Gość: Ika Re: Nie potrafię się narzucać :(:(:(:(:( IP: *.* 18.11.02, 10:40
      Haga,ale o czym Ty...? :what:Wiesz, "narzucanie się" mozna rozumieć różnie... Czasem nam się wydaje, że się narzucamy, a wcale tak nie jest... i odwrotnie... Wszystko zależy od danego człowieka :):hello:
    • Gość: misie_pysie Re: Nie potrafię się narzucać :(:(:(:(:( IP: *.* 18.11.02, 12:09
      :what: :what: :what: czy to dla wtajemniczonych :what: :what: :what:bo ja nie qumam o co chodzi ale pozdrawiam serdecznie Jutynka
      • Gość: guest Re: Nie potrafię się narzucać :(:(:(:(:( IP: *.* 18.11.02, 15:20
        A widziałyście godzinę napisania postu (23.46 :ouch: )Byłam zmęczona, zła i wogóle i przeczytałam coś co odebrałam bardzo subiektywnie i tak mnie jakoś naszło.A chodzi o to, że nie lubię robić szumu wokół własnej osoby, a mam wrażenie, że się tego oczekuje ode mnie. :(...ot wszystko Haga
        • Gość: misie_pysie Re: Nie potrafię się narzucać :(:(:(:(:( IP: *.* 18.11.02, 16:07
          Mam nadzieję, że to co smutne i złe już sobie poszło!PozdrawiamJutynkaps ja nie oczekuję żadnego szumu ;)
    • Gość: guest Re: Nie potrafię się narzucać :(:(:(:(:( IP: *.* 18.11.02, 20:08
      Hej ;)Niech ci nie będzie przykro ;) Narzucanie się to wcale nie taka fajna sprawa ;)To dobrze ze nie umiesz się narzucac ja bym to postrzegała jako pozytyw :)Ściskam serdeczniebajbus
      • Gość: lea Re: Nie potrafię się narzucać :(:(:(:(:( IP: *.* 18.11.02, 20:34
        Haga - dobra czarodziejko :))))))))))))))uśmiechnij się dziubasie ? i co zadręcza Twoją śliczną główkę ? hmm ?nie zadręczaj się - pa lea
        • Gość: guest Re: Nie potrafię się narzucać :(:(:(:(:( IP: *.* 18.11.02, 21:24
          Mam złe dni i to baaardzo :( i jestem wyostrzona na pewne sprawy.Ale kto powiedział, że życie jest pełne tych dobrychDziękuje, słonka wy moje,wasze promyczki może wypędzą te chmurzyska.haga
          • Gość: eBeata Re: Nie potrafię się narzucać :(:(:(:(:( IP: *.* 19.11.02, 09:50
            Wiesz co Haga, to już trzeci Twój post w tym wątku ;-)...., ale nie mam nic przeciwko temu abyś się jeszcze trochę ponarzucała :-).A tak szczerze to i tak nie wiem o co chodzi?I mam nadzieję, że na buziaka już uśmiech narzuciłaś.Beata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka