Gość: Horska IP: *.* 17.11.02, 23:46 Po prostu nie potrafię i to jest postrzegane jako wada.I jest mi tak strasznie przykro z tego powodu Najlepiej zostać anonimowym w czynach.Haga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ika Re: Nie potrafię się narzucać :(:(:(:(:( IP: *.* 18.11.02, 10:40 Haga,ale o czym Ty...? Wiesz, "narzucanie się" mozna rozumieć różnie... Czasem nam się wydaje, że się narzucamy, a wcale tak nie jest... i odwrotnie... Wszystko zależy od danego człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misie_pysie Re: Nie potrafię się narzucać :(:(:(:(:( IP: *.* 18.11.02, 12:09 czy to dla wtajemniczonych bo ja nie qumam o co chodzi ale pozdrawiam serdecznie Jutynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Nie potrafię się narzucać :(:(:(:(:( IP: *.* 18.11.02, 15:20 A widziałyście godzinę napisania postu (23.46 )Byłam zmęczona, zła i wogóle i przeczytałam coś co odebrałam bardzo subiektywnie i tak mnie jakoś naszło.A chodzi o to, że nie lubię robić szumu wokół własnej osoby, a mam wrażenie, że się tego oczekuje ode mnie. ...ot wszystko Haga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misie_pysie Re: Nie potrafię się narzucać :(:(:(:(:( IP: *.* 18.11.02, 16:07 Mam nadzieję, że to co smutne i złe już sobie poszło!PozdrawiamJutynkaps ja nie oczekuję żadnego szumu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Nie potrafię się narzucać :(:(:(:(:( IP: *.* 18.11.02, 20:08 Hej Niech ci nie będzie przykro Narzucanie się to wcale nie taka fajna sprawa To dobrze ze nie umiesz się narzucac ja bym to postrzegała jako pozytyw Ściskam serdeczniebajbus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: Nie potrafię się narzucać :(:(:(:(:( IP: *.* 18.11.02, 20:34 Haga - dobra czarodziejko uśmiechnij się dziubasie ? i co zadręcza Twoją śliczną główkę ? hmm ?nie zadręczaj się - pa lea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Nie potrafię się narzucać :(:(:(:(:( IP: *.* 18.11.02, 21:24 Mam złe dni i to baaardzo i jestem wyostrzona na pewne sprawy.Ale kto powiedział, że życie jest pełne tych dobrychDziękuje, słonka wy moje,wasze promyczki może wypędzą te chmurzyska.haga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eBeata Re: Nie potrafię się narzucać :(:(:(:(:( IP: *.* 19.11.02, 09:50 Wiesz co Haga, to już trzeci Twój post w tym wątku ...., ale nie mam nic przeciwko temu abyś się jeszcze trochę ponarzucała .A tak szczerze to i tak nie wiem o co chodzi?I mam nadzieję, że na buziaka już uśmiech narzuciłaś.Beata Odpowiedz Link Zgłoś