Dodaj do ulubionych

EWA-PRZEPRASZAM CIĘ !!!

IP: *.* 22.02.03, 08:06
Po całej wczorajszej aferze, którą wywołałam swoim postem pt. "Ewa21 mnie oszukała..." otrzymałam błyskawicznie pieniążki za śpiworek. W tym miejscu chcę cię przeprosić za moje oskarżenie o oszustwo! Post, w którym umieściłam swoje przemyślenia powstał w wyniku zniecierpliwienia, zdenerwowania, rozczarowania całą tą sytuacją. Długo zastanawiałam się czy podjąć takie kroki. Obawiałam się stronniczości - w końcu wiem, że Ewa ma za sobą wiele z emam. Wiele dziewcząt ją zna, ma do niej zaufanie, lubi... Ja też obdarzyłam Ewę zaufaniem... Pamiętam, jak udzielałam jej kredytu zaufania :) wysyłając nieszczęsny śpiworek (Ewa, pamiętasz naszą rozmowę? :)) Niepotrzebnie obrzuciłyśmy się wzajemnie błotem! :( Wystarczyło, aby Ewa udowodniła, że pieniążki zostały wysłane-troszkę dobrych chęci a nie byłoby całej historii! Ewa, mówisz, że mieszkasz na wsi, ze prawie nie ruszasz się z domu... z kolei jedna z forumowiczek pisze o waszym wzajemnym adorowaniu się w jednej z warszawskich knajpek...Więc jednak czasem wyruszasz z domu? Można było wykorzystać taką wyprawę i pójść na pocztę aby nadać ten cholerny dowód wpłaty. Takie oto nieścisłości (i jeszcze kilka innych) spowodowały, że uciekłam się do świńskich działań, które przyniosły efekt.Wczorajsza dyskusja, zarówno z Kasią_M, Ewą jak i innymi emamami bardzo mnie zdołowała i zniesmaczyła. Przykro mi, że w większości widziałyście tylko moją winę. Przykro mi, że pokłóciłam się z Ewą. Przepraszam.asia.
P.S. Ewa, jeśli dojedzie ten przekaz, który wysłałaś wcześniej, a którego (zapewniam cię) nie dostałam, natychmiast odeślę ci pieniądze.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa21 Re: EWA-PRZEPRASZAM CIĘ !!! IP: *.* 22.02.03, 08:40
      Dziekujesmile
      • Gość: azja74 Re: EWA-PRZEPRASZAM CIĘ !!! IP: *.* 22.02.03, 13:20
        Ewa, nie masz pojęcia jak się cieszę, że udało nam się porozumieć po tym całym zamieszaniu, które wywołałam wczoraj. Obie przyznałyśmy się do błędów i jest dobrze. A nie sądziłam, że jeszcze będziemy rozmawiać jak koleżanki, jak emamusie...:)Pozdrawiam-Asia
        • Gość: Siunia Re: EWA-PRZEPRASZAM CIĘ !!! - do Was :) IP: *.* 23.02.03, 02:13
          A ja się cieszę, że wszystko jest w jak najlepszym porządku :)Takie historie czegoś ucza :)Może innym eMamom dzieki Wam uda się uniknąć podobnych sytuacji :)Pozdrawiam- Siunia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka