be_em 18.04.07, 09:54 mam wytypować w pracy najbardziej poczytną gazetę dla RODZICÓW kupiłam stos w kiosku na fakturę i w sumie niewiele wszytskie się od siebie różnią Co czytacie i kupujecie dziewczyny? Pomóżcie koleżance w biedzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inez21 Re: dziewczyny help!!!! :)) 18.04.07, 09:58 Pare lat temu było to 100% Dziecko, ale teraz mało się różni od innych i w rzeczywistości trudno dokonać takiego wyboru Ale ja bym chyba właśnie stawiała na Dziecko albo na Rodzice pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
anyaa Re: dziewczyny help!!!! :)) 18.04.07, 10:03 Czytałam przy pierwszym dziecku, potem przestałam, bo tematy wciąż te same. Teraz kupuje sporadycznie, jak są fajne gadżety. Mi się podobały dwa: Dziecko - bo najciekawsze. Mamo to ja - fajne dodatki Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: dziewczyny help!!!! :)) 18.04.07, 10:06 kolorowe bzdurki. jedna warta drugiej. w rękach miałam tylko te rozdawane za darmo w szpitalu, czyli "twój maluszek" bodajze i to tylko dlatego, że na siłe do ręki za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
erka235 Re: dziewczyny help!!!! :)) 18.04.07, 10:08 u mnie dokładnie tak jak u demarty Odpowiedz Link Zgłoś
bunny.tsukino Jak wyżej 18.04.07, 10:09 Mi umilały chwile leżenia po cc. A że dziecka nie miałam przy sobie, to czytałam z nudów. Jednak po 12345778 słowie maluszek zebrało mi się na wymioty. IMHO niewiele się od siebie różnią. Stek bajeczek poprzerywany nachalnymi reklamami. "Dziecko" jedzie na opinii więc może ono?? Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: dziewczyny help!!!! :)) 18.04.07, 10:08 Juz nic.W zasadzie jeśli coś kupuje to ze względu na dodane do nich filmy albo książeczki. Wszystkie są na to samo kopyto. Kiedys "Dziecko" było świetne, dziś nie odbiega od poziomu reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
inez21 Re: dziewczyny help!!!! :)) 18.04.07, 10:15 No właśnie Kiedyś dziecko było rewelacyjne ja mam może około 50 numerów z rocznika 1999-2004 i wracam do nich czasem z sentymentem Zaraz po przeczytaniu nowego numeru zaczynałam czekac na następny i z niecierpliwościa zaglądałm do kiosku czy juz się pojawił.To była gazeta z sercem, ciepła i mądra, a teraz jest taka jak wszystkie inne dużo reklam i takiego blebleble o wszystkim i o niczym Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: dziewczyny help!!!! :)) 18.04.07, 10:12 własciwie w wiekszosci "dzieciowych" gazet jest to samo i kupuje rózne gazety. ale najbardziej lubie "DZIECKO" pozdrawiam Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
endi100 Re: dziewczyny help!!!! :)) 18.04.07, 11:19 Teraz nie kupuję żadnych, tylko pocztą dostaję "Twojego Maluszka", ale kiedyś czytałam "Dziecko" i "Mamo to ja" Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: dziewczyny help!!!! :)) 18.04.07, 11:22 Kieruj się ilością reklam w danej gazetce. Tam gdzie jest dużo reklam - ta jest przypuszczalnie najbardziej poczytna. Odpowiedz Link Zgłoś
angami Re: dziewczyny help!!!! :)) 18.04.07, 11:27 ja czytałam Mam dziecko, Twoje dziecko, Dziecko, ale po jakims czasie doszlam do wniosku ze tematy sie non stop powtarzają. i w sumie teraz kupuje te gazety sporadycznie, czasem jak są jakies dodtaki. mysle ze te gazety są dobre dla początkujacych rodziców, co DOPIERO DEBIUTUJą W ROLI MAMY I TATY Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: dziewczyny help!!!! :)) 18.04.07, 11:24 Po pierwsze czy dla rodziców czy dla MAM? Dla RODZICÓW NIE MA takiej gazety i tak napisz! DLA MAM owszem całe stosy o tym samym, więc napisz prawdę..n/t Odpowiedz Link Zgłoś
moofka of topik do babki ;) 18.04.07, 11:41 > DLA MAM owszem całe stosy o tym samym, więc napisz prawdę..n/t zawsze chciałam zapytac tylko nie mam odwagi co znaczy n/t na koncu tekstu? Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: moofka n/t 18.04.07, 12:45 na temat , żeby sie nie rozpisywac bez sensu do autorki bem , a konkretnie, ze NIE ma takiej gazety dla rodziców (na temat) wystarczy to wyjasnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: dziewczyny help!!!! :)) 18.04.07, 12:36 po pierwszym dziecku czytałam "mamo to ja". Po drugim sama bym mogła pisać tam artykuły Odpowiedz Link Zgłoś
magdulichaa Dziecko 18.04.07, 12:52 a ja uważam, że Dziecko, to najlepszy miesięcznuk dla wychowujących dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Dziecko 18.04.07, 12:57 Obecnie już nie kupuję, chyba, że wówczas, gdy artykulik napisze jakaś koleżanka albo jest bohaterką wywiadu Z propozycji dostępnych na naszym rynku uważam "Dziecko" za najsensowniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś