dlania 23.06.07, 12:55 wiadomosci.onet.pl/52623,21,12,pokaz.html Dla takich złamany paznokieć czy rozmazany makijaż (permanentny)to byłby rzeczywiście poważny problem, problem z tożsamością Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania Re: ten tez niezly 23.06.07, 13:06 Czego Ty chcesz od niego, słodki kociak. Tylko jak sie z takim całować? Chyba można sobie twarz zarysować? Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: ten tez niezly 23.06.07, 13:08 > Czego Ty chcesz od niego, słodki kociak. Tylko jak sie z takim całować? Chyba > można sobie twarz zarysować? tak sie zastanawiam, jakie problemy psychiczne trzeba miec, by takie cos z siebie zrobic.. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Urocza parka;-) 23.06.07, 17:38 widziałam już tych badziewiaków. Oboje obleśni. Odpowiedz Link Zgłoś
mongolia4 Re: Urocza parka;-) 23.06.07, 17:45 Obejrzalam wszystkie zdjecia brrrrrrr...sa okropne..psychika niezle zryta... Odpowiedz Link Zgłoś
poccnr Re: Urocza parka;-) 23.06.07, 18:11 No co za ludzie?! Wariaty! Widać że nie mają większych spraw do roboty! Albo zbyt leniwi żeby pracować-płacą im za durny wygląd... Oczywiście pomijając tych "naturalnych" Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Urocza parka;-) 23.06.07, 19:50 Mnie tam w sumie nic do nich, niech sobie robią co chcą. Tylko czy wyobrażacie ich sobie w normalnym życiu? Ciekawe, czy maja mężów, zony, pracę, znajomych, dzieci? Te charakteryzacje na jaszczura czy kota to być może da sie na co dzień jakoś unieszkodliwić (powyciągać żelastwo, ubrać czapkę), ale tej lali z pazurami to sobie nie wyobrażam, jak zmienia dziecku pieluchę Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: Urocza parka;-) 23.06.07, 19:58 Próbowałam sobie wyobrazić, jak myje się lub wyciera sobie pupę. Odpowiedz Link Zgłoś