zebra12 22.11.07, 14:24 I wcale mi nie chodzi o tego malucha, ale wogóle, że kupił auto... Palant jeden nim jeździ BEZ prawa jazdy, bo takowego nie posiada!!!!! Jak to dobrze, że kończę już z nim to małżeństwo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola211 Re: Mój mąż idiota kupił malucha..... 22.11.07, 14:27 No to beknie jak go zlapia. Nie on pierwszy ani nie ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
marina2 Re: Mój mąż idiota kupił malucha..... 22.11.07, 14:28 zrób rozdzielność majątkową-jak narobi szkód nie będziesz odpowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe nie beknie 22.11.07, 14:29 Mój znajomy jeżdzi już dziewiąty rok bez prawa jazdy (odebrali mu), gwiżdże na wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Mój mąż idiota kupił malucha..... 22.11.07, 14:28 Fakt, że idiota.Szkoda tylko jeśli, nie mając prawa jazdy(czyli nie znając dobrze zasad, bo samo poruszanie się samochodem to za mało), zabije czyjegoś syna/męża/ojca lub matkę/żonę/córkę. Dlatego STOP wariatom drogowym. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 On tego własnie nie rozumie... 22.11.07, 14:37 A jak zdawał egzamin na prawko 2 lata temu, to oblał plac na pierwszym manewrze. On źle widzi i wogóle się dziwię, że pozwolono mu to prawko robić. On nie ma jednego oka.... Teraz to prawdziwy PIRAT DROGOWY z jednym okiem. Szkoda, że przepaski nie nosi! Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: On tego własnie nie rozumie... 22.11.07, 14:40 Wybacz, zebra, ale WIEDZĄC to, co nam napisałaś,będziesz wspólwinna, gdy zrobi wypadek i zabije kogoś! Chyba jednak bym zakablowała. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Marzeka1 22.11.07, 15:21 Ale niby dlaczego? Ja nie znam miejsca jego pobytu. Nie wiem, gdzie pracuje. Nie znam też rejestracji auta, bo go nie widziałam. Nawet koloru. To co mam list gończy za nim wysłać????? Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Mój mąż idiota kupił malucha..... 22.11.07, 14:33 Pozostaje liczyc na jakiś zyczliwych sąsiadów, ktorzy go podkabluja. Z chęcia bym to zrobiła, tylko powiedz, gdzie mieszka twój eksluby. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Mój mąż idiota kupił malucha..... 22.11.07, 14:38 Dlania, jakoś krępowałam się pisać o tym kablowaniu, ale z ust mi to wyjęłaś. Chętnie bym też to zrobiła, bo wyjątkowo jestem cięta na drogowych idiotów,gdyż mój ojciec trafił kiedyś na takiego (nie miał prawa jazdy,był też podpity),a matka w wieku 40 lat została wdową. Wierzcie, uraz na całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Pracuje w Oświęcimiu 22.11.07, 14:40 Nie mieszkamy razem, ja jestm z Krakowa. On tam pracuje na czarno. Ma ekipę remontową, wszyscy bez zezwoleń, bez ubezpieczenia, pracują na wysokości... Kurcze....Czekam na ten rozwód jak na zbawienie! Odpowiedz Link Zgłoś
gorzkasweetie Re: Pracuje w Oświęcimiu 22.11.07, 14:49 Wiesz, to biorąc pod uwagę co i koleżanki wczesniej napisały, a co mi też przyznaję przyszło do głowy... może warto go zakablować? Bo jakby nie patrzeć niebezpieczny troche typ! Ta jazda i te roboty... Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Pracuje w Oświęcimiu 22.11.07, 15:00 a alimenty ci chociaz placi? bo jak na dzieci nie daje- tez bym zakablowala. Jak daje- pewnie bylabym pragmatyczna, pamietam ze groszem nie smierdzisz...... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambia80 Re: Pracuje w Oświęcimiu 22.11.07, 16:50 Jezuskuuuuu! Ja tez jestem z Krakowa... czyli mogę się na niego natknąć Odpowiedz Link Zgłoś
mozambia80 Re: Pracuje w Oświęcimiu 22.11.07, 16:51 a nie, sorki, teraz dopiero doczytałam w temacie, że on pracuje w Oświęcimiu ... mało pocieszające... mam tam rodzinę Odpowiedz Link Zgłoś
marina2 Re: Pracuje w Oświęcimiu 22.11.07, 22:01 jeśli auto jest zarejestrowane na niego - zaden problem ustalić przez um czy ug jakie to autko Odpowiedz Link Zgłoś