hellious 28.11.07, 09:46 Jestem ciekawa ile z was uprawia regularnie jakis sport. Chodzicie na fitness, biegacie, jezdzicie na rowerze? A moze cwiczycie w domu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_r_i_n Re: Ćwiczycie? 28.11.07, 09:53 Dwa razy w tygodniu chodze na basen (raz na godzine plywania, raz na aquaaerobic, znany tez jako aerobic dla wielorybow ). Odpowiedz Link Zgłoś
iwonkafi Re: Ćwiczycie? 28.11.07, 10:09 Trzy razy w tygodniu na silownie przeznaczona tylko dla kobiet pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: Ćwiczycie? 28.11.07, 10:12 Ja jeden wieczór w tygodniu poświęcam na zestawik callanetics plus aerobic u super instruktorki Mam nadzieję wkrótce rozszerzyć to o jeszcze jedną godzinę aerobicu i godzinkę na basenie..... Latem jeździmy na rowerach i chodzimy po górach, sportów zimowych nie uprawiamy, więc muszę w większym zakresie uprawiać takie fitnesy indoorowe Odpowiedz Link Zgłoś
drugijasmina24 Re: Ćwiczycie? 28.11.07, 12:19 a sa takie? bo ja nie chodze z powodu mojego wstydu,strasznie sie wstydze cwiczyc w obecnosci facetow Odpowiedz Link Zgłoś
d.bitch Re: Ćwiczycie? 28.11.07, 10:11 ja mam takie napady- co pół roku poł roku sie objadam i obrastam w tłuszcz- nastepne poł roku regularnie ćwicze step- na zdrowie to mi raczej nie wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
tolka11 Re: Ćwiczycie? 28.11.07, 10:27 Regularnie raz w tygodniu basen i raz ścianka. W zalezności od pór roku namiętnie: rolki, rower,deska. Uwielbiam ruch, nawet z dzieckiem na plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Ćwiczycie? 28.11.07, 11:07 dwa razy w tygodniu basen, katuje się też czasem w domu- głównie na M jak miłość Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: Ćwiczycie? 28.11.07, 11:15 nic nie ćwiczę. uprawianie sportu w zamkniętym pomieszczeniu na samą myśl przyprawia mnie o ostre duszności, a na dworze trochę za zimno na bieganie... wiosną się poruszam Odpowiedz Link Zgłoś
ama37 Re: Ćwiczycie? 28.11.07, 11:27 Ja zapisałam sie na taniec nowoczesny gdzie chodzi mój syn tylko na zajęcia wieczorne dla rodziców , fajna sprawa -mozna sie troche poruszac -lepsze to niż nic .... Odpowiedz Link Zgłoś
gorzkasweetie Re: Ćwiczycie? 28.11.07, 11:25 Ćwicze regularnie już od lat prawie 15 Zaczęłam jako małolata na fitness i siłownię chodzić i tak mi zostało. Długie lata rozmaitych zajęć fitness w ulubionym klubie, a potem niestety przeprowadzka na drugi koniec miasta. Tam już tak fajnego klubu nie było, więc wybrałam siłownię. Ćwiczyłam nawet w ciąży, ale wtedy ograniczyłam się do regularnie wykonywanego domowego zestawu ćwiczeń. Jedyny mój okres "bezruchowy" to kilka miesięcy najgorszych ciążowych mdłości. Teraz na siłowni jestem dwa razy w tygodniu po ok 1,5 godziny, w domu dwa razy w tygodniu robię jakieś zestawy z Shape'a. Niedługo się przeprowadzam i pierwsze co zrobiłam, to wyszukałam czy w pobliżu jakis fajny fitness klubik jest Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: Ćwiczycie? 28.11.07, 12:14 Robię tylko to, co mi sprawia przyjemność, czyli regularnie pływam (2-3 razy w tyg.), od czasu do czasu (więcej go na ten cel potrzeba, stąd małe kłopoty z regularnością jeżdżę konno, w zimie (jak jest!! zeszły rok pełna katastrofa, w tym zamierzam sobie 'odbić' )na nartach. I już- wszelkie aerobiki, fitnessy itp nudzą mnie śmiertelnie,a poza tym nie cierpię wdychać czyichś smrodków ani sama się pocić ;P Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Ćwiczycie? 28.11.07, 12:18 Oh qrcze ale bym sobie konno pojezdzila... Niestety w moim miescie nie mam takiej mozliwosci Kiedys byl osrodek jezdziecki ale dawno go zankneli Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: Ćwiczycie? 28.11.07, 12:42 hellious napisała: > Oh qrcze ale bym sobie konno pojezdzila... > Niestety w moim miescie nie mam takiej mozliwosci Kiedys byl osrodek > jezdziecki ale dawno go zankneli Heh, wiesz, u mnie niby w okolicy sporo różnych 'stajenek', ale do 'mojego' klubu, gdzie i warunki godne (kryta ujeżdżalnia, duże padoki, no i tuż pod lasem , i ludzie fajni, to mam jednak ze 3 kwadranse dojazdu.. Stąd limituję sobie tę przyjemność, bo taka 'konna niedziela' oznacza,że przez pół dnia mnie nie ma, a córa jęczy..( Ehhhh, życie,życie! Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Ćwiczycie? 28.11.07, 12:56 aska2000 napisała: > > Heh, wiesz, u mnie niby w okolicy sporo różnych 'stajenek', ale do 'mojego' > klubu, gdzie i warunki godne (kryta ujeżdżalnia, duże padoki, no i tuż pod lase > m > , i ludzie fajni, to mam jednak ze 3 kwadranse dojazdu.. > Stąd limituję sobie tę przyjemność, bo taka 'konna niedziela' oznacza,że przez > pół dnia mnie nie ma, a córa jęczy..( > Ehhhh, życie,życie! Ja nie jestem taka wymagajaca, wystarczy mi kon i kawalek sznurka Jeszcze jakis czas temu byla jedna stajenka za miastem przy takim hoteliku, ale chyba im sie nie oplacalo i tez zamkneli Coz, zostaje mi powspominac fajne czasy jazdy po plazy... Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re: Ćwiczycie? 28.11.07, 15:05 3x w tygodniu fitness (step, tbs) czasem w weekend basen, ale z dzieckiem i to się nie liczy, bo skupiam się na nim. poza tym steper w domu mam i wskakuje na niego jak mi się nudzi, czyli przynajmniej raz dziennie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Ćwiczycie? 28.11.07, 15:24 podziwiam wzystkie ćwiczące, ja jestem typem asportowym, niereformowalnym. Choć też nie kanapowcem, nie umiem spokojnie siedzieć i nic nie robić. Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Ćwiczycie? 28.11.07, 16:16 nie ćwiczę, czasami, od wielkiego dzwonu jakieś brzuszki, w lecie lubię pobiegać, albo na wakacjach - spacery po plaży, codziennie 5 km z Jastarni do Juraty i z powrotem... głównie w wakacje ćwiczę najwięcej, no bo pływanie, biegi, spacery, rowery, w zimie mi się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Ćwiczycie? 28.11.07, 21:17 wymyslilam sobie ironmena za 3 lata w zwiazku z tym codziennie jezdze na rowerze, 4 razy w tygodniu biegam a reszte tygodnia plywam, a wszystko to czynie w porach nieludzkich typu 6 rano lub 21 Odpowiedz Link Zgłoś