joanna266 03.12.07, 21:22 oprócz zakładania durnych wątków?co w was budzi mordercze instynkty?a mozedo wszystkiego podchodzicie ze stoickim spokojem??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nasyceni Re: co was najbardziej wkurza??? 03.12.07, 21:26 do wszystkiego podchodze ze stoickim spokojem,kocham wszystkich ludzi bez wyjatku,pokoj... Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: co was najbardziej wkurza??? 03.12.07, 21:33 Głupota. Tępa, zadowolona z siebie, ignorancka głupota. Reszta to detale niewarte uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: co was najbardziej wkurza??? 03.12.07, 21:34 Zbyt szerokie spektrum Sprecyzuj - w pracy? W domu? U innych ludzi? W łóżku? Bo mnie bardzo wiele rzeczy wkurza i nie mogę się zdecydować Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: co was najbardziej wkurza??? 03.12.07, 21:38 Heheheheh przypomniał mi się kawał: Przychodzi baba do lekarza i mówi, że ją wszystko wk…. – Jak to wk…? – dziwi się lekarz. – Normalnie, panie doktorze – wszystko mnie wk…! – A próbowała pani np. czytać książki? – Ostatnio czytałam dwie, ale odłożyłam, bo mnie wszystko wk…! – A na spacery pani chodzi? – Byłam ostatnio na spacerze, ale zaraz wróciłam, bo mnie wszystko wk…! – A seksu pani próbowała? – Seksu to nie, panie doktorze. – To może teraz ja z panią spróbuję i trochę się pani odpręży? – No dobrze… Może coś wreszcie mi pomoże. Poszli za parawan; baba kładzie się na kozetce, lekarz za nią i zaczyna działać. Baba spogląda na niego i mówi: – Panie doktorze, niech się pan wreszcie zdecyduje czy pan wkłada czy wyjmuje, bo zaczyna mnie to wk…! Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie Re: co was najbardziej wkurza??? 03.12.07, 21:39 z banalnych rzeczy które można zmienić to np to że mój mąż ogląda kreskówki i gra prawie bez przerwy na kompie a z tych mniej banalnych to to że ktoś posiada dzieci a nie zasługuje na ich posiadanie, chodzi mi o to że np bije je, molestuje itp oraz niesprawiedliwość zwłaszcza w pracy, idiotyczni kierownicy którzy swoją posadę otrzymali dzięki znajomościom i dlatego są tacy "wszechwiedzący" i "władczy" a g**no wiedzą bo np skończyli zawodówkę(nie obrażając ludzi z zawodówki)i dobrali się do koryta bo mają dużo forsy i myślą że rządzą Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: co was najbardziej wkurza??? 03.12.07, 21:41 stół w kuchni zasypany okruchami- czyli stan jaki mój mąż zawsze zostawia po posiłku. nie jestem pedantką, ale brudny stół doprowadza mnie do szewskiej pasji. oprócz tego tysiąc innych rzeczy, z czego połowa to cechy mojego męża Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: co was najbardziej wkurza??? 03.12.07, 22:19 trwanie w "zawieszeniu", niemoc która gasi wszelkie pragnienia i energię Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: co was najbardziej wkurza??? 03.12.07, 23:59 gardeniaa napisała: > trwanie w "zawieszeniu", niemoc która gasi wszelkie pragnienia i > energię Gardeniaa, z tym to się idzie do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
anettabartczak Re: co was najbardziej wkurza??? 03.12.07, 22:30 Najbardziej zatwardziała, ślepa, uparta głupota ludzka. Następnie brak tolerancji. A od monentu jak wyszłam za mąż - wszystkie kobiety wychowujące swych synów na leni i nierobów domowych i ponieważ jestem kobietą i chciałabym aby ten gatunek był szanowany - to denerw. mnie kobiety, które reprezentują typ " służalczy" wobec facetów i w stosunku do innych kobiet są krytyczne( oczy by wydrapałay) takim " zdzirom" co to np. nawet męzowi obiadu nie ugotuje, bo przecież mu sie to nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
aetas psie odchody 03.12.07, 22:36 może to banalne, no i temat maglowany tak, że mnie już szlag trafia, jak o tym pomyślę, ale pierwsza rzecz, jaka mi przyszła do głowy to właśnie to: psie odchody, wszędzie, normalnie tyle ich co w Dniu świra, bueee Odpowiedz Link Zgłoś
fra_mauro Re: co was najbardziej wkurza??? 03.12.07, 22:40 Bedzie w przypadkowym porzadku: - psie kupy na chodnikach i trawnikach - teledurnieje, zwlaszcza z gatunku "gwiazdy tancza, spiewaja, recytuja (...) i gotuja" - auto a raczej kierowca w nim, wymuszajacy/ zajezdzajacy droge - porady gazetowe w stylu "jak schudnac 5 kg w 3 dni", - puste opakowania po slodyczach zostawione przez mojego meza na wierzchu ( zamiast wyrzucone do kosza) - klejaca sie podloga - prasowanie - zlosliwa agresja bliznich, - pop-upy czyli wyskakujace w kompie reklamy, ktorych nie zamierzam ogladac, No, wystarczy juz Odpowiedz Link Zgłoś
rotera Re: co was najbardziej wkurza??? 03.12.07, 22:44 - brak poszanowania prywatnosci korespondencji- na tym punkcie mam totalnego zaj..ba - choroba, katar, kaszer , usmarkanie, itp -bezpardonowe przechodzenie na Ty, chamskie przechodznie np jak 'Rusek' to juz na TY mozna walic, chetnie bym walnela ale po lbie! moj ojciec tak robi, a ja dostaje drgawek. Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: co was najbardziej wkurza??? 03.12.07, 22:59 Zalezy gdzie-jak np nawkurzam się w pracy tak jak dziś to tu na forum nic nie jest juz w stanie wyprowadzić mnie z równowagi) A poważnie to bezmyślność i cwaniactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Joanna266 ależ Ty aktywna ostatnio:) 03.12.07, 23:15 a miewam tak falami))ostatnio troche poprztykałam sie z forum.było male nieporozumienie i jakos nie chciało mi sie tu włazic.juz mi przeszło i znów dokładam swoje trzy grosze)) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Joanna266 ależ Ty aktywna ostatnio:) 03.12.07, 23:21 a takie tam.ktos cos napisał ja myslałam ze to atak na mą osóbke .dziewczyny próbowały dowiesc ze nie mam racji.i poleciało troche srednio fajnych kawałkow.wiec sie po angielsku wycofałam.ale mi sie zatesknilo .i oto jestem znowu Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: co was najbardziej wkurza??? 04.12.07, 08:34 Masz na myśli na forum ? Beton. Bezmyślny, nie do przekonania bo jego twardość nie opiera się na żadnych argumentach tylko zadowolonym z siebie "bo tak", więc jakakolwiek dyskusja mija się z celem. A także pyskówki ad personem jak komuś brakuje argumentów ad rem. A w życiu to tyle rzeczy mnie wkurza, że musiałabym z godzinę wyliczać. Właściwie to przeważnie wkurzona chodzę Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: co was najbardziej wkurza??? 04.12.07, 08:47 bezmyślnie dmuchający innym w twarz palacze, palacze w windzie, palacze na korytarzach ... PALACZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: co was najbardziej wkurza??? 04.12.07, 09:13 Rodzinka mojego meza i podejscie mojego meza do kataru i kaszlu moich dzieci!!! Tak, ze chyba dzis wkurza mnie moj chlop. I juz. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: co was najbardziej wkurza??? 04.12.07, 09:17 mlakanie, chrupanie, ciamkanie podczas jedzenia budzenie mnie z głebokiego snu korki na mieście Odpowiedz Link Zgłoś
majan2 Re: co was najbardziej wkurza??? 04.12.07, 13:35 Moja głowa i glupie mysli jakie sie wniej legna, potem tesciowa ale tylko ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: co was najbardziej wkurza??? 04.12.07, 13:53 Bałagan mnie wkurza. I hałas. I głupi ludzie. I materialiści z gatunku nowobogackich (wiąże się z punktem poprzednim) Odpowiedz Link Zgłoś
malila Parkowanie "ja tylko na chwilę" 04.12.07, 14:03 w sposób, który uniemożliwia innym wyjazd. Odpowiedz Link Zgłoś
kraina.marzen Re: Parkowanie "ja tylko na chwilę" 04.12.07, 14:10 W tej chwili mój mąż. Jego upór,zaborczość... Zresztą dziś zła jestem na wszystko i za wszystko-a to źle Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 Re: co was najbardziej wkurza??? 04.12.07, 14:22 balagan mojego M i przemowy tesciowej w wigilie-jedno mam na co dzien,drugie raz na rok...... juz kombinuje jak tu sie od tego wywinac... Odpowiedz Link Zgłoś
mamamisia6 Re: co was najbardziej wkurza??? 04.12.07, 14:24 Moja infantylna koleżanka z pracy - gada non stop przez 8 godzin i zatruła mi życie. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: co was najbardziej wkurza??? 04.12.07, 21:34 joanna266 napisała: > oprócz zakładania durnych wątków? Hm. Oprócz tego powyżej to jeszcze ludzie, którzy nie mają dystansu do życia. Tacy, co to swoją osobą i zachowaniem, tym co robią i tym co mówią, potrafią innych tak zniechęcić że hej.... Mam w pracy taką koleżankę, która od poniedziałku do piątku , od 8 do 16, narzeka i marudzi , jest wiecznie zmęczona, ma wiecznie problemy domowe i tak przez 52 tygodnie w roku. Nienawidzę tego - wrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
lena216 Re: co was najbardziej wkurza??? 04.12.07, 21:57 bezradnosc i moze jeszcze glupota ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
mozambia80 Re: co was najbardziej wkurza??? 04.12.07, 22:01 1. teściowa 2. bezmyślność 3. "dulszczyzna" 4. czekanie na autobus Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: co was najbardziej wkurza??? 04.12.07, 22:17 psia sraka na kazdym chodniku gdziekolwiek wychodzisz gowna... powystrzelac kundle albo najlepiej wlascicieli, jak jeszcz emojhe dziecko w to wdeptuje to mam ochote narobic wlascicielowi kundla na wycieraczke Odpowiedz Link Zgłoś
kawad Re: co was najbardziej wkurza??? 04.12.07, 22:36 Ostatnio wk... mnie Poczta Polska. Wysłałam list polecony priorytetem 23 listopada. Do dzisiaj nie dotarł. Reklamacja możliwa po 14 dniach roboczych. W d.. mam ich usługi. A mam pecha bo to jest akurat przesyłka dla kupującego z allegro. Druga taka też jeszcze nie doszła. Jutro wysyłam 2 kolejne. Nie odpuszczę im. W końcu to ja tracę twarz jako niesolidna sprzedająca. Zastanawiam sięnad jakąś większą akcją przeciwko PP. Nie mają ludzi do pracy to niech im więcej płacą. U mnie poczta na osiedlu (Gdańsk) czynna tylko 5 godzin dziennie bo mają braki kadrowe. Monopoliści motyla noga (co innego mi się ciśnie ale mnie wykasują). Odpowiedz Link Zgłoś
royalmail Re: co was najbardziej wkurza??? 04.12.07, 23:56 kawad napisała: > Ostatnio wk... mnie Poczta Polska. Wysłałam list polecony > priorytetem 23 listopada. Do dzisiaj nie dotarł. To ja się podłączę. Wysłałam paczkę priorytetową do Gdyni 22 listopada, do dziś nie doszła. Zawiera kombinezonik zimowy po moim synku, kobieta miała tygodniowe dziecko jak go kupiła, czeka na tą paczkę dzień w dzień bo kurna nie mają w czym wyjść na spacer, jak mi się jej numer na telefonie wyświetla i znowu słyszę "Jeszcze nie ma" to normalnie aż mnie...... //// Odpowiedz Link Zgłoś
niunia_167 Re: Joanna266 ależ Ty aktywna ostatnio:) 04.12.07, 23:46 ja mam chyba na odwrót, moja teściowa potem szwagierka. Ale na ta pierwszą to już chyba zaczynam mieć uczulenie, bo co nie powie, nie zrobi jest źle, mnie dobija, czasem się czepiam, ale wk.. mnie na maxa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś