mamc-ia33 15.01.09, 15:48 ulubione moje seriale to: -chirurdzy(patrick dempsey -ciacho) -gotowe na wszystko -barwy szczęscia-od czasu do czasu -sekretny dziennki call girll a jakie są wasze ulubione seriale? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bezak25 Re: seriale 15.01.09, 16:08 ja tam wolę morderstwa i takie tam oglądać Kryminalne Zagadki Las Vegas, bardzo lubię tę obsadę, Miami i NY mniej mi się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: seriale 15.01.09, 16:10 Ja aktualnie Criminal Minds - fajne, ale ciężkie, nie da sie więcej niz jeden odc. dzinnie wciągnąc. Poza tym na bieżąco Bones i House, a w odwodzie czeka Dexter Z polskich to czekam na Rancho. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka40 Re: seriale 15.01.09, 16:10 n jak nienawiść barwy nieszczęscia na dobre i na zle chirurdzy Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: seriale 15.01.09, 16:15 z polskich barwy szczęścia. Do niedawna m jak miłość, ale córka wymyśliła sobie jakieś H2O wystarczy kropla na jetixie. A z niepolskich to dr house A poza tym wieczorami to animal planet i obowiązkowo szkło kontaktowe Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: seriale 15.01.09, 17:41 House of course!! Acha, dodam że House mógłby być moim przyjacielem, buuhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: seriale 15.01.09, 16:21 Chirurdzy Hoży doktorzy (Comedy Central) dr House chyba jestem monotematyczna Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: seriale 15.01.09, 16:27 marghe_72 napisała: > Chirurdzy > Hoży doktorzy (Comedy Central) > dr House > > chyba jestem monotematyczna A co Ci sie śni? Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Kryminalne Zagadki-wszystkie 15.01.09, 17:00 najbardziej to NY. Do tego Kości-co niedzielę House Sue Tomas A nawet czasem Czarodziejki Odpowiedz Link Zgłoś
id.kulka Re: A co Sue tomas? 15.01.09, 17:31 Widziałam zajawkę na AXN "Słyszące oczy Nowego Jorku"... albo "Widzące uszy..."? To o Sue Tomas chyba? Ale nie ogladałam nigdy A moje typy: - "House" - "Gotowe na wszystko" - "Kryminalne zagadki Miami" - "Kości" - z polskich "Mamuśki" Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: A co Sue tomas? 15.01.09, 17:46 Pytacie o czym to jest? O głuchej babce,która umie czytać z ruchu warg i dostaje się do FBI. Raczej średnie,ale oglądam z przyzwyczajenia. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Gotowe Na wszystko 15.01.09, 17:14 a gdzie leci sekretny dziennik?? chciałam oglądać i mi umknęło. Warto??? Odpowiedz Link Zgłoś
stillgrey Re: seriale 15.01.09, 17:14 two and a half men weeds przyjaciele monk colombo zar tropikow czterdziestolatek alternatywy 4 i kilka innych w tym typie Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Zapomniałam o Monku!! 15.01.09, 17:47 No przecież!!! Nawet maż ze mną ogląda Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 sporo tego:-) 15.01.09, 17:53 kryminalne zagadki(wszystkie serie) californication brzydula z doskoku: dexter m jak miłosc na dobre i na złe bardzo rzadko "na wspólnej" ale i tak wiem o co chodzi uwielbiam tez serial"6 stóp pod ziemią.czasem trafie o jakiej nieziemskiej godzinie na jakims AXN to obejrze.generalnie czytam streszczenia w "teletygodniu"to wiem o co biega i bez oglądania gdybyś mówił językami ludzi i aniołów a internetu byś nie miał.. Odpowiedz Link Zgłoś
catalinka Re: Zapomniałam o Monku!! 15.01.09, 23:29 Tak!!! tylko że za późno jak dla mnie, wtedy wolę poczytać w łóżeczku. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: seriale 15.01.09, 17:51 Dr. House, Gotowe na wszystko, Teraz albo nigdy, Brzydula, Ranczo i jeszcze parę innych by się znalazło Kiedyś bardzo lubiłam Zbuntowanego anioła- dzieci mnie zaraziły Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 a przypomniałam sobie ze... 15.01.09, 17:55 bardzo lubiłam serial"twarza w twarz"na tvn.zwłaszcza pierwsza serie Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: seriale 15.01.09, 17:56 czar_bajry napisała: > > Kiedyś bardzo lubiłam Zbuntowanego anioła- dzieci mnie zaraziły O kurcze, zapomniałam o tym serialu. też go oglądałam namiętnie i to chyba ze 2 razy. To był dopiero serial A i Brzydulę oglądam od niedawna. Odpowiedz Link Zgłoś
exylia Re: seriale 15.01.09, 17:58 Dark Angel (W Polsce emitowany pt. Cień Anioła) i Supernatural (Nie z tego świata) - inne dla mnie nie istnieją . Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Exylia 15.01.09, 20:39 To dlaczego na forum supernaturalnym nie widziałam koleżanki . Odpowiedz Link Zgłoś
exylia Re: Exylia 15.01.09, 21:07 Bo Exylia się włóczy po innych Supernaturalnych forach , ale na to gazetowe też czasami zaglądam . Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: seriale 15.01.09, 18:13 A ja sie ostatnio zakochałam w Hallmarku i polecam to zakochanie innym (Dlania, spodoba ci się!). Uwielbiam "Morderstwa w Midsomer" oraz "Detektywa Foyla". Odpowiedz Link Zgłoś
monika19782 Re: seriale 15.01.09, 18:17 Sex w wielkim mieście, wszystkie 6 sezonów Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: seriale 15.01.09, 18:22 Zaraz gonie męża, żeby szukał kanału, bo nawet nie mamy takiego ustawionego Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: seriale 15.01.09, 18:29 Nie wiem, czy każda kablówka ma Hallmark, więc zagoń do ściągnięcia kilku serii Morderstw z Midsomer. Ach, ten klimat angielskiej wsi... Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: seriale 15.01.09, 18:33 No to teraz to mi smaka narobiłas tą angielska wsią... Faktycznie, lepiej miec pod ręka cały sezon, bo jeden odcinek na tydzien to mnie tylko rozdrazni Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: seriale 15.01.09, 18:41 Oj rozdrażni, rozdrażni. Chociaż akurat ten serial ma ogromnego plusa, bo odcinki trwają ok. 1,5 godziny (na Hallmarku 2, ale odejmuję czas reklamowy), czyli jak normalny film. I od razu Detektywa Foyla znajdź - ten się dzieje akurat podczas II wojny światowej i jest równie dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
mamc-ia33 Re: seriale 15.01.09, 18:44 sekretny .....leci na foxlife,zapomniałam że lubię też Mamuśki Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 sex and the city. 15.01.09, 18:54 uwielbiam, jest taki nierealny,,, poza tym nie ogladam zadnych innych kiedys ogladalam M jak milosc Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: sex and the city. 15.01.09, 19:01 Lubie seriale. Oglądam różne (poza operami mydlanymi). Moje ulubione to seriale kryminalne i nie tylko. Dzisiaj Prawo i Porządek i Hercule Poirot. Odpowiedz Link Zgłoś
miarka71 Re: sex and the city. 15.01.09, 19:41 Poirot mimo, że w filmie jest wiele wątków których nie było w książkach, House, Monk, Wszystkie zagadki, Dexter, i czasami jakieś inne z doskoku, oraz namiętnie Animal Planet: Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: sex and the city. 15.01.09, 19:49 > uwielbiam, jest taki nierealny,,, A zastanowiłaś się nad tymi czterema bohaterkami? Jakie typy osobowosciowe reprezentują?W każdej z nich mozna odnaleźć fragment siebie( z może całość) zachowań typowo kobiecych- to takie nierealne? Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: sex and the city. 15.01.09, 19:52 A pamiętacie jak kiedyś całymi rodzinami się Dynastię oglądało? I w kamienym kręgu i Niewolnicę Isaurę. I jeszcze przed Modą na sukces był taki serial Pokolenia - ale już nawet nie pamiętam o czym był. Pamiętam, że była jakaś blondynka i policjant. Ah, no i Dr Quinn - i ten długowłosy (jak on się nazywał) - co wszyscy mówili, że Piasek do niego podobny... Odpowiedz Link Zgłoś
miarka71 Re: sex and the city. 15.01.09, 20:05 asiaiwona_1 napisała: > A pamiętacie jak kiedyś całymi rodzinami się Dynastię oglądało? ..uwielbiałam Dynastię a także Powrót do Edenu)))) Odpowiedz Link Zgłoś
stillgrey Re: sex and the city. 15.01.09, 21:42 Ah, no i Dr Quinn - i ten długowłosy (jak on się nazywał) - co wszyscy mówili, że Piasek do niego podobny... Saly Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: sex and the city. 15.01.09, 20:07 > A zastanowiłaś się nad tymi czterema bohaterkami? > Jakie typy osobowosciowe reprezentują?W każdej z nich mozna odnaleźć > fragment siebie( z może całość) zachowań typowo kobiecych- to takie > nierealne? > Jasne ze w kazdej z nich mozna znalezc cos, siebie ale i tak jest nierealny. Po to sa wlasnie seriale.. > Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: seriale 15.01.09, 19:50 Sex w wielkim mieście. House. Tudorowie To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakingi Re: seriale 15.01.09, 20:10 Twarzą w twarz uwielbiałam,Teraz albo nigdy,barwy szczęścia,W11 i detektywi ,brzydula,na wspólnej ,mamuśki-super,co ludzie powiedzą i wszystkie komunistyczne komedie-baaardzo lubię )) Odpowiedz Link Zgłoś
stillgrey Re: seriale 15.01.09, 21:44 w11 i detektywi??? fuj, ble, brrr moja tesciowa to oglada, a ja patrzec nie moge gra aktorska jest tam na tak niskim poziomie, ze sie slabo robi Odpowiedz Link Zgłoś
arcus.caelestis Re: seriale 15.01.09, 20:26 no to tak: dr House dexter kości medium z doskoku teraz a kiedyś bardzo lubiłam: kryminalne zagadki - wszystkie bez śladu morderstwa w Midsomer chirurdzy zabójcze umysły A z polskich tylko i wyłącznie Glina Odpowiedz Link Zgłoś
oli.nek Re: seriale 15.01.09, 20:35 "Dowody Zbrodni" (Cold Case) "Krok od domu" (Close to home) "Bez śladu" (Without a trace) "Detektyw Monk" "Wybrańcy obcych" (Taken) "Inwazja" "Twin Peaks" - leci obecnie na TVN7 mąż ma mnie dość, mówi 'ciągle te twoje seriale' - bo jak nie mogę aktualnie oglądać to je sobie nagrywam na dekoder Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Krok od domu" (Close to home) "Bez śladu" (Without 15.01.09, 21:45 Krok od domu" (Close to home) "Bez śladu" (Without a trace) Prosze o szczegóły Odpowiedz Link Zgłoś
oli.nek Re: Krok od domu" (Close to home) "Bez śladu" (Wi 16.01.09, 15:59 o rany, naprawdę nie wiesz... obydwa na tvnie lecą, może to drugie tvn7, albo wymiennie. 'krok od domu' jest o prokuratorach rozwiązujących jakieś sprawy a 'bez śladu' o policjantach z fbi szukających zaginionych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: seriale 15.01.09, 20:55 Miasteczko Twin Peaks Gotowe na wszystko Dowody zbrodni Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: seriale 15.01.09, 20:57 Przyjaciele oczywiście na pierwszym miejscu - wszystkie serie zawsze, wszędzie i o każdej porze, Las Vegas - fajne leci teraz na fox lifie ally Mcbeal, od czasu do czasu kryminalne, Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: seriale 15.01.09, 21:52 Nie wiem czy się przyznawać ale trochę tego jest Dexter, True Blood, House, Fringe, The Mentalist,Grey's Anatomy Private Practice, Supernatural, Medium, Life, Damages Chyba wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
catalinka Re: seriale 15.01.09, 23:28 Ja też wszystkie CSI. Ale naprawdę mam mało czasu na tv, wolę posiedzieć w necie, poczytać was i jakieś dobre książki . Ale chętnie oglądnęłabym NYPD Blue, czyli Nowojorscy gliniarze. Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: seriale 15.01.09, 23:55 Oj troche tego jest: - House - Desperatki - Chirurdzy - Private Practice - 24 hours - Ugly Betty - Bracia i Siostry Polskich nie ogladam zadnych, obejrzalam kilka od. Londynczykow, ale jakos mnie wnerwiaja. Kiedys jeszcze byly: Friends, Criminal Minds, Boston Legal (boski) Men in Trees. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: seriale 16.01.09, 02:01 Kolejnosc przypadkowa: Greys anatomy Prison Break Dexter Terminator- Sarah Connor Chronicles Desperatki Heroes Fringe Odpowiedz Link Zgłoś
wilma1970 Re: seriale 16.01.09, 08:39 Mogę oglądać tylko na dvd, nie mam tak uregulowanego dnia, żeby zdążyć na jakiś serial regularnie. Kupuję więc i dawkuję sobie po odcinku. Teraz jestem wielką fanką The Office. Oglądam go z zażenowania przez palce, ale perwersyjnie nie mogę się powstrzymać. Uwielbiam też Wszyscy kochają Raymonda. Odpowiedz Link Zgłoś
madeleine.b Re: seriale 16.01.09, 08:56 Ze szlagierów to oczywiście Przyjaciele. Mam wszystkie sezony na płytach i znam na pamięć (ale lubię tylko po angielsku). A ostatnio Veronica Mars. Choć to raczej dla nastolatek Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: seriale 16.01.09, 09:11 Kryminalne zagadki spadaja z rankingu za to ze od miesiaca nie moge trafic na odcinek, ktorego juz nie widzialam. Obecnie topowe jest "zabojcze umysly" "Wzor", "Kosci" i "House" ogladam z rzadka bo maja pory transmisji dla mnie niedostepne (przed tv jestem w stanie w zasadzie zladawac o 22) ale lubie. Poza tym odkrylam Medium Odpowiedz Link Zgłoś
mara_jade73 Re: seriale 16.01.09, 11:22 Gwiezdene wrota Dynastia Tudorów Jerycho Melrose Place Saga rodu Forsyte'ów Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: seriale 16.01.09, 11:33 Obecnie tylko L Word i Poirot na Ale Kino. Lubiłam Hotel Babylon, totalny relaks Odpowiedz Link Zgłoś
margotka28 Re: seriale 16.01.09, 11:38 CSI - najbardziej lubię Miami, ale inne też mogą być. Przyjaciele Alternatywy 4 Kiedyś lubiłam Alfa i Beverly Hills Odpowiedz Link Zgłoś
mrowkojad2 Re: seriale 16.01.09, 13:40 Serial wszech czasów to dla mnie "6 stóp pod ziemią". Mam wszystkie serie, ale aktualnie kompletuje oryginalne wydania dvd. Poza tym Dexter, Prison break - straszna głupota, ale wciąga na maksa, CSI New York i oczywiscie House. Odpowiedz Link Zgłoś