Dodaj do ulubionych

Kasy pierwszeństwa

30.08.14, 23:32
Wiecie co, jestem ojcem, żona była w ciąży, ale jak mnie wpienia, jak ludzie wykorzystują brzuch do dopchania się do kas pierwszeństwa. Jeśli kobitka jest sama na zakupach to luz, zrozumiałe jest, że się jej należy jak psu buda. Dzisiaj byłem świadkiem awantury jak mężulek pani, która podprowadziła go do kolejki, zostawiła i poszła usiąść na ławkach przed kasami, darł się na panią w ciąży, która śmiała mu zakłócić pykanie na komórce w oczekiwaniu na obsłużenie kogoś, kto był przed nim. Bo przecież jego żona jest w ciąży, jemu kasa się należy! Tylko, że żona siedzi wygodnie, a za nim babka była w bardziej zaawansowanej ciąży niż tamta pierwsza pani i była sama. Mogł jej ciul ustąpić.
Obserwuj wątek
    • demonii.larua Re: Kasy pierwszeństwa 31.08.14, 00:15
      Bazyli proszę odbierze pocztę.
    • bazyli001 Re: Kasy pierwszeństwa 31.08.14, 19:22
      Jak mam to zrobić? Tzn gdzie coś wysłałaś?
      • demonii.larua Re: Kasy pierwszeństwa 01.09.14, 10:57
        Na gazetową skrzynkę, masz u góry odnośnik "poczta" - wchodzisz i czytasz smile
    • qqbek Co racja to racja... 01.09.14, 12:12
      ...przegiął facet z wykorzystywaniem "mu należnego".

Jak żona była w ciąży i jechaliśmy po zakupy razem, to i tak korzystaliśmy ze zwykłych kas.
      Te od "pierwszeństwa" okupowali wtedy (w markecie w którym najczęściej robiliśmy zakupy) wąsaci panowie w "ciąży spożywczej". Nierozsądny market umieścił bowiem kasę pierwszeństwa najbliżej regałów z... piwem.

Szybciej było znaleźć jakąś kasę nie "spec przeznaczenia".
    • kraaaker Re: Kasy pierwszeństwa 04.09.14, 22:51
      ja to mam zawsze problem ze stwierdzeniem czy kobieta jest w ciąży czy nie tzn nie mówie o takiej zaawansowanej ciąży, ale czasem mają takie niewielkie brzuchy, że przy wzdęciu można mieć taki tongue_out i ja tam do takich kas nie staję, ale zdarzyło mi się, że kobieta z takim własnie brzuchem ni to ciąża ni to wzdęcie zaczęła robić w sklepie wielką awanturę, że nikt jej nie przepuszcza, że jak oni śmią i w ogóle cały ten świat najgorszy tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka