zlotowka26 05.01.06, 15:46 Styczniowy chlopak Borys Tata rodzacy z mama i teraz wlasnie spiewajacy malemu KUlt) Jak go namowie to moze wam sie dopisze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rodzacy_tata Re: Meldujemy sie:) 05.01.06, 16:08 witaj zlotowko26, namów meża na wpis tutaj, bo okazuje się, że panowie są mniej pismienni jest wyraźny deficyt męskich wpisów. a bardzom ciekaw męskiego punktu widzenia na poród. Odpowiedz Link Zgłoś
sajpa Re: a która piosenkę Kultu śpiewa Boryskowi tata? 06.01.06, 10:02 ))ciekawa jestem bo nasz bardzo lubi całą płytę Melasa- tylko pewnie dzwięki przytłumione ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ankekon Re: Meldujemy sie:) 06.01.06, 18:44 hej zlotówka, mam nadzieję, że nie "komu bije dzwon" chociaż to jeden z moichulubionych kawałków... A tak swoją drogą to moja Aielka chyba urodzi się z wszystkimi tekstami Kultu opanowanymi do perfekcji (początek ciązy - 3 koncerty, a potem jak zwykle w domu porzaskanych rodziców: Kult, Acid... rtc):- ) Co do forum, to już spieszę donieść mężowi że ma gdzie się wyżalić na swoją zołzę Odpowiedz Link Zgłoś