dawids16 29.09.06, 12:55 no to jeszcze 1 wątek ... ciekawe ilu z was (nas) to dotyczy : "czy ty musisz pić te piwo codziennie ?" słyszycie to , macie takie sytuacje ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dawids16 Re: piwo1 29.09.06, 13:17 nie musze i tego nie robie ... ale jak juz je kupie to słysze takie przemowy ... odp na Twoje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: piwo1 29.09.06, 13:44 wyjątkowo marudny ten twój model baby w komplecie do niej nie dodawali jakiegoś knebla?? Odpowiedz Link Zgłoś
p-iotr Re: piwo1 02.10.06, 09:00 > nie musze i tego nie robie ... ale jak juz je kupie to słysze takie > przemowy ... odp na Twoje pytanie. To powiedz jej że to nieprawda, skoro to nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: piwo1 29.09.06, 13:13 nie mam takiej sytuacji ponieważ ograniczyłem spożycie piwa do niezbędnego minimum czyli jedno dwa w weekend i to nie co tydzień a czasami wręcz raz w miesiącu Przyznaję, że przed ślubem to bywało że ho ho ale po rozmowie z małżonką przeszło mi nie warto z powodu alkoholu kogoś tracić... lubię piwo jak koń owies moja żona to rozumie sama czasami pije ale żebym pił codziennie to raczej niecodzienna sytuacja Odpowiedz Link Zgłoś
rethymnon1 Re: piwo1 29.09.06, 14:23 A ja lubie browary! Niestety - jak kolega wyzej - tez ograniczylem spozycie. Musze teraz popracowac nad zmniejszeniem rozmiarow swojego brzuszka, ktory niebezpiecznie mi sie powiekszyl. Argumentem za - tymczasowym - rozstaniem sie ze zlocistym napojem bogow nie bylo marudzenie zony ale koniecznosc zmiany garderoby (przestalem sie miescic w stare spodnie )) Teraz zrobie sobie byskawiczna kuracje odchudzajaca i znowu bede zwarty i gotowy (tym bardziej ze Wisla przeszla do fazy grupowej UEFA Odpowiedz Link Zgłoś
jaremax Re: piwo1 29.09.06, 18:43 Trochę z innej beczki.Żona zawsze mi zazdrości rannego kaca np.po imieninach,czy innej imprezce.Mówi,że rano wyglądam jak stary jastrząb ale gdy otrzepię pióra w łazience to wogóle po mnie nie widać wieczornego spożycia.Ona natomiast przeżywa symbiozę z pawiem .Żeby kobiecina wiedziała jak ja się czuję rano - ehhh -jak stare pudło z trocinami w którym kotka powiła sześcioro .P.s.To jest taka moja"słodka" tajemnica . Odpowiedz Link Zgłoś
egon26 Re: piwo1 01.10.06, 11:40 No ja cholera chyba alkoholik jestem jak was czytam. 1 piwo wieczorem bo działa na mnie jak kawa a często zarywam noce - takie tłumaczenie Ale zrobiłem sobie urlop ponad miesiac i nie miałem drgawek a jak potem smakowało . Tak na marginesie 1 piwo == 2 kanapki jak chce ktoś schudnąć lepiej ograniczyc to drugie Tak robi mój brat efekt ......... mizerny Odpowiedz Link Zgłoś