Dodaj do ulubionych

Mam super żonę ale i problem ogromny ;D

25.04.07, 16:41
Niedawno żona razem ze swoim bratem pojechali na zakupy, przyjechała, złożyła
mi życzenia i dała prezent. No cóż zgłupiałem trochę ale okazało się że mam
imieniny - nie wiedziałem. A prezent to taka zajefajna lornetka - już od
jakiegoś czasu myślałem o lornetce ale szukałem czegoś 3-4 razy tańszego wink
Prezent extra naprawdę, my mieszkamy trochę dalej od drogi i nie widze
dziewczyn w mini, teraz nie będzie to problem ;P A na poważnie przyda się na
łażenie po górach i oglądanie widoków z okna.
Tyle że teraz to ja mam dwa problemy:
1 - kiedy są imieniny Arienne ?!?! wink
2 - cholera co jej kupić by trafić z prezentem - ona trafiła super. Pomysły
wysyłać na prv wink
Obserwuj wątek
    • lambert77 Re: Mam super żonę ale i problem ogromny ;D 26.04.07, 07:40
      dlaczego na prv big_grin tu by było zabawniej big_grin Moja umyśliła sobie odtwarzacz mp4
      znaczy niby mp4 próbowałem wytłumaczyć że to może być kicha no ale się uparła
      to jej kupie co mi tam i tak nie za moje wink
      • egon26 Re: Mam super żonę ale i problem ogromny ;D 26.04.07, 09:15
        Z elektroniki to chyba nie. Myślcie mocniej - ja też myślę ;PPP Z auta by sie
        ucieszyławink ale to chyba nie w tym roku.
        • lambert77 Re: Mam super żonę ale i problem ogromny ;D 26.04.07, 10:02
          taaaaaaaaa moja też by się z auta ucieszyła smile ostatnio jej się marzy mercedes
          e klasy bo takim jedziemy do ślubo-chrzścin albo chociaż opel tigra
          • egon26 Re: Mam super żonę ale i problem ogromny ;D 26.04.07, 10:11
            lambert77 napisał:
            > taaaaaaaaa moja też by się z auta ucieszyła smile ostatnio jej się marzy mercedes
            > e klasy bo takim jedziemy do ślubo-chrzścin albo chociaż opel tigra

No właśnie już cię kiedyś miałem opier... wink Wy jeszcze ślubu nie macie
            kościelnego. Więc ty jeszcze nie wiesz czym jest prawdziwe małżeństwo ;P a czym
            prawdziwa teściowa to już w ogóle ;DDDDD A gada najwięcej ;PPP
            A chrzciny łączycie ze ślubem ?? ;D
            Kiedy ta impreza bo ja się szwagrem umawiam na zalanie ryja wink i myślę że to by
            była dobra okazja, wypijemy twoje zdrowie.
            • zona_mi Egon 26.04.07, 10:48
              a mój list z pomysłem na prezent dostałeś?
              smile
              • egon26 Re: Egon 26.04.07, 10:58
                Przykra sprawa ale już ma - znaczy mamy wink
                Nie wiem czemu jak wymyśle jakiś prezent dla żony to wiąże się z tym wydanie
                kliku - kilkudziesięciu tysięcy ;DDDDDDD
            • lambert77 Re: Mam super żonę ale i problem ogromny ;D 26.04.07, 10:56
              30 czerwca smile tego roku ... proboszcz troszkę kręcił nosem na taką impreze bo
              nie ma specjalnego druczku na ślub i chrzściny jednego dnia no ale jakoś udało
              nam się go przekonać. Jak tylko przyjdą papiery od przyszłego chrzestnego z UK
              to idziemy załatwiać reszte
              • egon26 Re: Mam super żonę ale i problem ogromny ;D 26.04.07, 11:04
                Ale to jest czad, jak by nie było tak daleko to bym pojechał do kościoła
                zobaczyć jak to wygląda ;DDDD Nie słyszałem jeszcze o takim przypadku, może to
                jedyny taki przypadek - zaproś brukową prasę jeszcze na tym zarobicie ;DDD
                • lambert77 Re: Mam super żonę ale i problem ogromny ;D 27.04.07, 07:41
                  Nie jest chyba jedyny. Ksiądz namawiał żeby jednego dnia zrobić ślub a w
                  niedziele chrzściny ale postawiłem się bo co to kurna. Że to niby taka praktyka
                  że chrzty są zawsze w niedziele. Pies go trącał ja płacę. Wyglądać to będzie
                  tak że najpierw ślub a zaraz potem bierzemy młodego na warsztat jeżeli
                  wcześniej się nie znudzi i nie utytła się jak prosie w nowym garniaku wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka