apolka 28.05.04, 09:15 Czy są jakieś czopki na hemoroidy, które można bezpiecznie stosować przy karmieniu piersią? Obawiam się, że dotkną mnie tem problem, przez całą ciążę nic się nie działo a teraz ..., czyżby to "wina" porodu naturalnego? a. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
javert Maści 28.05.04, 11:32 Ja tez mialam ten problem przez pare miesiecy po porodzie. Przez dluzszy czas uzywalam bezpiecznego przy karmieniu piersia leku 0 maść: Aesculan (ziolowa), a teraz uzywam podobno b.skutecznej i tez bezpiecznej maści Avenoc (Boiron - homeopatycznej). 9 miesiecy po porodzie i ostatnio juz od ponad miesiaca hemoroidy mi nie dokuczaja :-) poza tym, dobra dieta i duzo duzo ruchu! Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nightwoman Re: Maści 28.05.04, 13:16 Też miałam ten problem. Polecam maść i czopki Preparation-H. Sprawdzone i skuteczne. Pozdrawiam. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
mgosha Re: Maści 29.05.04, 16:33 Ja też polecam maść i czopki Preparation-H. Pozdrawiam. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
aaamon Re: co można na hemoroidy ... 28.05.04, 21:30 Ja przerabiałam to półtora miesiąca temu. Stosowałam czopki Hemorectal i maść Avenroc. Po dwóch tygodniach przeszło. Powodzenia. Monika Odpowiedz Link Zgłoś