Dodaj do ulubionych

Ząbkowanie a sen

14.02.13, 19:38
czy Wasze dzieci tez miały taki duży problem z zaśnięciem podczas ząbkowania. Moja córa ma już 2 ząbki i podejrzewam, że idą następne ale masakra, ze snem. W ciągu dnia śpi 3x po 0,30min a w nocy budzi się bardzo często w zasadzie zanim zaśnie mocno to budzi się kilka razy i cały czas stęka przez sen. Ile to jeszcze potrwa ?
Obserwuj wątek
    • mama.rozy Re: Ząbkowanie a sen 14.02.13, 19:52
      ząbkowanie ma się tak do snu,że im więcej zębów,tym mniej śpisz;)
      mojemu idzie któryś tam.wczoraj np spał.a kiedy jeszcze spał,to nie pamiętam;)i tak ślicznie zgrzyta zębami w środku nocy;)
      uzbrój się w arsenał-żel,czopki,syropki.coś na pewno zadziała.a dla Ciebie melisa-człowiek po niej wolniej się denerwuje w nocy;)
      skończy się na pewno.bądźmy dobrej myśli;)

www.kresy.pl/
      • francuska2012 Re: Ząbkowanie a sen 14.02.13, 20:53
        Mam paracenthamol w czopkach dla dzieci. Może spróbuję jutro podać. Do tego zastanawiam się dlaczego moja córcia w nocy ma zatkany nosek, katarek głęboko usadowiony i tylko i wyłaćznie w nocy. Czy ząbki mają coś z tym wspólnego ?
        • mama.rozy Re: Ząbkowanie a sen 14.02.13, 21:04
          może byc tak,że mocniej się ślini i na leżąco-w czasie snu ta ślina podchodzi do nosa
          spróbuj wyżej na ten czas układac
          • francuska2012 Re: Ząbkowanie a sen 15.02.13, 10:16
            no i to mogło by być wytłumaczenie ! Dzięki za radę :)
    • panizalewska Forum Niemowlę!! 15.02.13, 12:07
      Dziewczyno, od gadania na wszystkie tematy okołoniemowlęce to forum NIEMOWLĘ jest, zapraszamy. Tu technika kp i problemy z nią związane.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka