Gość: ania
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
09.01.14, 12:16
Witam .Od niedawna mam problmem z coreczka ktora ma 6m karmie piersia
A wiec tak :
12listopada mialam zabeg (laporoskopia woreczka zolciowego)w tym czasie coreczka byla karmiona butla z moim mleczkiem i mieszanka na noc .Po 4dniach gdy wrocilam nie hcciala cyca ale po kilku godz sie do niego przekonala i bylo z gorki ,cyca tak pokochala ze domagala sie co godz co mnie bardzo cieszylo:)Przez 6tyg przytyla 1kg :)W tym czasie wyszly jej 2 zabki .
Od 2 tyg ma nie chec do cyca:(broni sie przed nim jak moze jezeli chce jej podac np po 2-3godz jedynie ssie jak sama sie domaga ale to tez po dluzszej przerwie ostatnio nawet po 6godz :(
Obiadki i kaszke je w miare ladnie tzn diete rozszerzamy od 5m ale jeszcze nie przekonala sie do jedzenia tak jak inne dzieci .Cyca ssie 4czasem 5 razy w ciagu dnia ale niektore karmienia sa w trakcie spania poprostu wyciagam ja z lozeczka i daje cyca badz cyc do drzemek inaczej nie chce.
Nie wiem co jest grane ale przez te jej ceregiele mam widoczny spadek laktacji gdzie wczesniej mnie zalewalo teraz piersi sa miekkie i malutko laktator wyciaga chodz malej starcza ,staram sie pobudzac laktatorem co 2godz .
No i od 2 m jej sen nocny to jakas porazka jej jak jej ale nasza !!Mala jeczy ,krzyczy ,steka no nie da sie opisac pobotki co godz nawet potem cyc i spi mi na reku gdy wkladam do lozeczka po pol godz to samo .Nie wiem juz co mam myslec jestem zalamana .