Gość: ala IP: *.ostnet.pl 12.01.15, 07:22 www.tvp.info/18395822/papiez-franciszek-zacheca-matki-do-karmienia-piersia-jesli-zajdzie-potrzeba-smialo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yen26 Re: zacheta do kp:) 12.01.15, 14:19 Fajnie ;) a dla mnie zachęta są ceny mm Wole sobie za to kupić buty lub torbę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobalt_e Re: zacheta do kp:) 12.01.15, 15:24 Ja też :P Ale miło, że papież uznał kp za tak ważne, by o tym mówić i zachęcać :) Odpowiedz Link Zgłoś
volke_86 Re: zacheta do kp:) 14.01.15, 09:29 Kolejny laktacyjny terrorysta... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fizmedka Re: zacheta do kp:) 14.01.15, 17:14 Niech mi teraz ktos zwroci uwage, ze karmie piersia w Kosciele!!! Dla mnie to zupelnie normalne, ale niektorzy sie oburzaja... Natomiast dwulatek wcinajacy bule lub chrupek podczas mszy ich nie gorszy! A przeciez to to samo:) Odpowiedz Link Zgłoś
fizmedka Re: zacheta do kp:) 14.01.15, 17:46 Nie raz... W mojej parafii wszystkie mamy moga spokojnie w kameralnych warunkach karmic w Zakrystii, jest tam specjalny pokoik z przewijakiem. Ale jak bylam u tesciow w Wielkanoc i do Zakrystii nie moglam wejsc to karmilam na kosciele, wcale sie nie afiszujac, a mimo to starsze panie byly oburzone. Jedna probowala mnie wygonic z kosciola na zimno i deszcz, ale sie nie dalam. Odpowiedz Link Zgłoś
kobalt_e Re: zacheta do kp:) 14.01.15, 17:58 Zgroza :/ I oczywiście kobieta kobiecie wilkiem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
fizmedka Re: zacheta do kp:) 14.01.15, 19:10 Na szczescie kobieta po szescdziesiatce, wiec sie nie zdziwilam. Jesli karmila to w okresie laktacyjnej ignorancji i masowego propagowania sztucznego mleka... Odpowiedz Link Zgłoś
kremka2014 Re: zacheta do kp:) 14.01.15, 21:30 Aha😊to bylo do historii Fizmedki. Franczesko! Ajlowju ! Odpowiedz Link Zgłoś