Gość: Esencja
IP: *.dynamic.chello.pl
26.01.16, 13:21
Dzień dobry,
Bardzo proszę o pomoc w naszym problemie. Pewnie nikt nie miał takiej sytuacji, ale może wiecie co robić.
Córka 7 miesięcy, przyrosty ok, bez smoka, bez butli.
3 miesiące temu zaczęły się u nas problemy z kupa wg mnie kiedy zrobiła się bardziej gęsta, córka przestała ją robić i jak zaczynała odczuwać dyskomfort to używałam windi i była kupa mniej więcej co tydzień czasem częściej musiałam używać. W grudniu byliśmy na usg brzuszka wszystko ok ale dr stwierdził że nie można po tygodniu trzymać kupy i mam co 3 dni jej pomagać. Od stycznia próbowałam podawać jedzenie jabłka, śliwki, gruszki sama robiłam musy myślałam że to ruszy jej perystaltyke i nadal nic. Podawałam wodę. Wiem że na początek powinny być warzywa ale myślałam że owoce lepiej zadziałaja. No i nadal nic. Czopek u nas nie działa czasem wogóle brak reakcji a czasem po godzinie albo pół wychodzi cały czopek i trochę kupy no i znowu windi i mega dużo kupy.
Na dzień dzisiejszy wróciłam tylko do kp od trzech dni i oczywiście wyróżnień zero.
I chyba ją popsulam tym windi i ona nie umie kupy zrobić bo puki co problemem nie jest konsystencja tylko chyba potrzeba zrobienia, parcia.
Wiem źle zrobiłam ale nie chciałam żeby się męczyła. Tylko co teraz? Ktoś coś poradzi?