poziomka212 17.04.05, 09:59 mam prosbe,czy moglby mi ktos przeslac diete mamy karmiacej.Chcialabym jak najdluzej miec pokarm a nieweim juz co moge a co nie moge jesc.Pozdrawiam i dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazuba Re: dieta mamy karmiacej 17.04.05, 11:08 ja tez bardzo poprosze!!! mam 10-cio dniowego szkraba w domu i straszne problemy z tym co jesc a czego nie a rodzina mnie maltretuje zupami po ktorych ja i dzidzia mamy problemy z brzuszkami. bede bardzo wdzieczna za diete. mazuba@gazeta.pl pozdrawiam magda mama ninki Odpowiedz Link Zgłoś
mama_debiutantka Re: dieta mamy karmiacej 18.04.05, 12:57 dieta dla matek karmiących (eliminacyjna) jest dla kobiet, które mają dzieci alergiczne, lub z podejrzeniem alergii. i z pewnością nie zwiększa produkcji mleka, bo nivby jak? jak długo organizm matki jest w stanie produkować pełnowartościowy pokarm w dużych ilościach, jeśli dostarcza mu się tylko wodę, ryż, marchew i ew. kurczaka? czy Wyście poszalały z tą dietą? chcecie dzieciom krzywdę zrobić? a sposoby wspomagające laktację znajdziesz tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=570&w=20768122&a=20768122 Odpowiedz Link Zgłoś