jamajka22 27.10.05, 22:16 czy stosowała to któraś z Was karmiąc piersią?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hechicera Re: METRONIDAZOL 27.10.05, 22:35 Witam, Rodziłam przez cc z dużymi komplikacjami i w zwiazku z tym brałam 7 dni po porodzie Metronidazol. Zakazazano mi karmić piersią w tym czasie ze względu na dobro dziecka a dodam, że szpital w którym rodziłam jest bardzo nastawiony na karmienie piesią, więc chyba musi być poważne przeciwwskazanie do karmienia przy tym antybiotyku. Mam nadzieję, że to informacja Ci pomoże. Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Metronidazol 27.10.05, 22:40 Przypominam nieśmiało, że wielkie litery w necie oznaczają krzyk – nie wrzeszczmy do siebie bez ważnego powodu ;) – chodzi o Caps Lock w tytule wątku. forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html Pozdrawiam Zona Odpowiedz Link Zgłoś
jakubka2 Re: METRONIDAZOL 08.11.05, 14:50 Po cesarce miałam przeboje z gorączką i dostałam metronidazol. Jeden lekarz pozwolił, potem pediatra kazała odstawić, jeden lekarz powiedził, ze to tylko zmienia smak pokarmu. Efekt był taki że nie mogłam karmić i odciągałam przez tydzień pokarm do umywalki. Mały jadł butelkę. Nikt za bardzo nie wierzył, że nam sie uda wrócić do piersi ale mój syn stanał na wysokości zadania. Je z piersi miesiąc nauczył się, nie wolno kamić przy tym leku a do utrzymania laktacji i karmienia potrzebne jest nastawienie psychiczne i chęć.Powodzenia Ania Odpowiedz Link Zgłoś
maff1 czasem warto poszukać na forum 08.11.05, 16:02 był juz wątek na ten temat forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=570&w=28470764&v=2&s=0 warto zapoznać sie z lekturą podaną przez 1annę. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś