mwk1506 01.10.07, 12:11 jaki model laktatora polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maff1 Re: jaki model laktatora 01.10.07, 14:34 to zalezy do czego jest on ci potrzebny i na jak długo. Natomiast zdecydowanie odradzam kupowanie na zapas. Bo być moze wcale nie będzie Ci potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
aficyk Re: jaki model laktatora 08.10.07, 17:15 proponuje upatrzec sobie wczesniej i pokazac mezowi a w razie czego w 3 dobie w nawale pokarmu niech kupi..ja pozyczałam od kuzynki Avent-rewelacja a potem kupilam sobie Canpol ale słabiej ciągnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
macaomoonlight Re: jaki model laktatora 12.10.07, 10:30 Laktatoro moze Ci sie baaaardzo przydac juz w szpitalu (jesli jestes w ciazy). Ja kupilam medela swing (elektryczny). Jest stosunkowo drogi ale rewelacyjnie sciaga. Lepiej niz kombajny szpitalne bo mialam mozliwosc porownania jak bylam na porodowce. Polecam swinga! Odpowiedz Link Zgłoś
dzoanka3 Re: jaki model laktatora 12.10.07, 10:51 Mam ręczny Avent Isis i elektryczną Medelę. Ta druga zdecydowanie lepiej się sprawdziła. Odpowiedz Link Zgłoś
jarzabka Re: jaki model laktatora 12.10.07, 12:37 Goraco polecam Medela Isis - marka specjalizujaca sie w laktacji, polecam poczytaj na necie. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś