gabbib 17.04.08, 17:57 czy mogę brać podczas karmienia BOLDALOIN(lek na zaparcia)???? Jak ktoś wie to z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaeira Re: pytanko o lekarstwo 17.04.08, 18:21 Nie wiem, ale podaję skład - może p. Monika będzie wiedzieć: "Boldaloin jest złożonym preparatem roślinnym zawierającym w swoim składzie boldynę z liścia boldo oraz wyciąg suchy z aloesu." Odpowiedz Link Zgłoś
izydorek70 Re: pytanko o lekarstwo 17.04.08, 18:22 Wg. ulotki nie zaleca się w końcowym etapie ciąży i podczas karmienia.Osobiście obawiałabym się.że może wpłynąć przeczyszczająco na dziecko ale nie jestem ekspertem.Może spróbuj innych metod- bezpiecznych-wiele osób poleca zalać wieczorem kilka suszonych śliwek i wypić rano na czczo.Ja osobiście polecam preparat colon c- poprawia perystaltykę jelit-całkowicie bezpieczny i daje efekty.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_staszewska Re: pytanko o lekarstwo 18.04.08, 16:01 Szczerze mówiąc nie jestem fanem stosowania leków na zaparcia, raczej naturalnego wspomagania dietą (otręby dosypywane do sałatki chociażby, buraczki, brokuły, ki wi, suszone śliwki itp.). lek co najwyżej jako wyjątkowe rozwiązanie i jako takie sporadycznie może Pani Baldaloin zastosować. choć szczerze mówiąc chyba lepiej by było uciec się do pomocy Lactulose jak naturalne metody zawiodą. pozdrawiam :) monika staszewska Odpowiedz Link Zgłoś