pierwszalepszaanna 27.12.08, 13:01 pl.youtube.com/watch?v=E12lCnU8yWM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martasz123 Re: patologia 27.12.08, 13:15 Nierozumiem, wytłumacz czemu patologia??? Odpowiedz Link Zgłoś
martasz123 Re: patologia 27.12.08, 13:24 NO NIEROZUMIEM. Albo moze Ty ten filmik źle rozumiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca Re: patologia 27.12.08, 13:32 ale co jest patologią? że takie duże dzieci? czy że karmią razem? że to filmują? bo ja chyba też nie rozumiem, co tutaj jest patologią... Odpowiedz Link Zgłoś
agasobczak Re: patologia 27.12.08, 13:45 rzeczywiscie :) chyba jakies niedomyslne jestesmy bo ja tez nie widze Co tu jest patologia:) Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: patologia 27.12.08, 15:25 jak to co? chyba jedynie pozycja do karmienia, zwlaszcza srodkowa mama meczy sie straszliwie ze zjezdzajacym z kolan dzieciakiem. Albo mlode nie mialo ochoty na piers, albo np. zwykle karmia sie na elzaco i to niewygodne krzeslo nijak im nie pasowalo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca mruwa ;-) 27.12.08, 17:08 bo ta środkowa mama ustawiała kamerę i dlatego tak niewygodnie siedziała ;-) potem biegła wyłączyć i dziecko aż się poryczało, bo jeszcze by sobie possało pewnie ;-) może to jest ta patologia? Odpowiedz Link Zgłoś
midla Re: patologia 27.12.08, 15:07 zobacz sobie u góry życzenia świąteczne, tam Madonny też karmią takich dużych Jezusków :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: patologia 27.12.08, 15:15 Miejmy nadzieję, że odpowiednie służby zaaresztowały matki, sądy je skazały na dożywocie, a dzieci umieściły w odpowiednio zorientowanych rodzinach zastępczych. :-p Odpowiedz Link Zgłoś
akaef Upośledzenie 27.12.08, 16:06 Szczerze współczuję osobom tak głęboko upośledzonym, że karmienie małego dziecka uważaja za patologię. Proponuję pochylić się nad nimi z troską i zachować minutę ciszy. Odpowiedz Link Zgłoś
mala1977 Re: Upośledzenie 27.12.08, 16:48 chcę być taką"patologiczną" mamusią... Odpowiedz Link Zgłoś
bernimy Re: patologia 27.12.08, 16:48 ????????????????????? Ja też nie bardzo wiem???????? Pozycja??? U nas to norma z moją Wiercipiętką! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_mak Re: patologia 27.12.08, 17:36 ojoj, to ja niezle patologiczna jestem! ;-) normalnie juz sie mnie wyleczyc nie da ;-) grob mogila ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alexkieszek Re: patologia 27.12.08, 18:41 wpadła pierwsza lepsza głupsza (przepraszam ale się należy) i myśli, że nas zgorszy! Ech dziewczyny mnie było miło na to popatrzeć :) Może ze Stasiem uda się tak długo :D Odpowiedz Link Zgłoś
kobraluca Re: patologia 27.12.08, 19:26 a ja bym chetnie w takim gronie pokarmila :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiale73 Re: patologia 27.12.08, 19:36 oj, a ja karmię tylko ciutkę młodszego bobaska;) ale fakt, nie często w towarzystwie i nie często przed kamerą... to nie patologia, to życie, miłośc... Odpowiedz Link Zgłoś
symbolica26 Re: patologia 27.12.08, 20:39 mi się podoba ta "patologia", wkleję jeszcze jedną :) pl.youtube.com/watch?v=uRXFossvLVM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
symbolica26 Re: patologia 27.12.08, 20:52 ale patologią nazwałabym karminie kilkuletntnich pannic pl.youtube.com/watch?v=uRXFossvLVM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
isabe Re: patologia 28.12.08, 00:31 Ja w tym filmiku nic patologicznego nie widzę:-)jak patrze to widzę tylko czułość:-) Odpowiedz Link Zgłoś
symbolica26 Re: patologia 28.12.08, 13:40 Isabe karmiłabyś dzieci do 8 roku życia? ta Pani wcale nie zamierza ich odstawiać i może tak karmić do... no własnie kiedy? bo dla mnie to już patologiczna miłość... Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: patologia 28.12.08, 18:08 Moja ciotka karmiła moją kuzynkę do 7 czy 8 roku życia... Cóż, dla mnie to już jednak przesada, kuzynce niedługo potem wyrosły własne piersi i zaczęła miesiączkować- jeszcze chwila więc i sama mogłaby siebie karmić;) Kilkunastomiesięczniak- czemu nie, nie przeszkadza mi to, choć sama pewnie tak długo nie pociągnę. Odpowiedz Link Zgłoś
kaeira Re: patologia 28.12.08, 19:39 > Kilkunastomiesięczniak- czemu nie, nie przeszkadza mi to, choć sama pewnie tak > długo nie pociągnę. No, ja mówiłam, że chce co najmniej do roku, jeżeli się uda - a już leci 2 lata 3m... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
symbolica26 Re: patologia 27.12.08, 21:01 a tu jeszcze jedna "patologia" - zabawny film jak dziewczynka próbuje "wydoić" ojca :) Odpowiedz Link Zgłoś
symbolica26 Re: patologia 27.12.08, 21:02 pl.youtube.com/watch?v=KURQm6zHt-8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
sabciass Re: patologia 29.12.08, 10:00 hehe, moje córeczce też się zdażało tacie do sutka przyssać, jeszcze sobie skubana włosy ręką odgarneła :D Odpowiedz Link Zgłoś
basiak36 Re: patologia 27.12.08, 21:00 Faktycznie patologia, zamiast mleka od krowy pija mleko wlasnej mamy:)) Tez wole taka patologie jak na tym filmie:) Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: patologia 27.12.08, 21:11 O rany, ale patologia!!! Buahahahahahahha :-D Się obśmiałam jak norka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gfizyk Re: patologia 27.12.08, 21:49 BRAWO dziewczyny! Chyba pierwszalepsza autorka wątku nie planowała, że "dyskusja pójdzie w tym kierunku" ;) Ale ja wiem co jest patologią w tym filmie! A raczej domyślam się. Mam dwie opcje: 1. Przecież powszechnie wiadomo, że karmienie cycem powinno wyglądać w taki sposób, że mama w hipermarkecie ma cyca na wierzchu, a dziecko jest przyczepione do niego! Tak więc patologią jest DYSKRETNE KARMIENIE w taki sposób, że nie widać nawet kawałeczka piersi! 2. Druga opcja - patologią jest autorka postu :P. pozdrawiam znajome i nieznajome twarze Grzesiek - Tata (G)Fizyk Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca Re: patologia 28.12.08, 07:19 ooo, to fakt nawet kawałka gorszącego ogół cycka na wierzchu nie ma jak tak można ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
izat7307 Re: patologia 28.12.08, 12:21 Też jestem patologią :)) Karmiłam pierwszego synka 2 lata i 9 miesięcy - z tego co zrozumiałam to jestem większą patologia niz kobiety w tym filmie:)) A co gorsze teraz mam drugiego synka, karmie go prawie 4 miesiące i znów zamierzam być taka patologią.. Widać jestem niereformowalna... Odpowiedz Link Zgłoś
maff1 Re: patologia 28.12.08, 21:58 a ja podejrzewam ze chyba autorka postu ma na mysli bicie rekordu w liczbie 3 mam + maluchy. bo to patologia - wszak nie da sie w 3 osoby bić rekordu. a tak powaznie - wyszukiwarka forumowa pokazuje 2 ( słownie: DWA) posty pod nickiem pierwszalepszaanna do autorki - link fajny, ale może napisz merytorycznie co masz na mysli? bo my, w rozwiazywaniu rebusów nie jesteśmy zbyt dobrzy. Odpowiedz Link Zgłoś