Dodaj do ulubionych

Dobry Prawnik / Adwokat lub Radca Prawny Poznań

31.03.10, 13:47
Witam,

Poszukuję dobrego Prawnika/Adwokata lub Radcę prawnego z zakresu prawa rodzinnego oraz cywilnego. Chodzi dokładnie o podział nakładów finansowych w okresie trwania konkubinatu (cywilne) oraz podział majątku dorobkowego w okresie trwania małżeństwa (rodzinne).
Obserwuj wątek
    • mama0la Re: Dobry Prawnik / Adwokat lub Radca Prawny Pozn 08.04.10, 23:44
      Agata Celmer ul.Solna 9/5
      • amicek Re: Dobry Prawnik / Adwokat lub Radca Prawny Pozn 14.04.10, 14:23
        mama0la napisała:

> Agata Celmer ul.Solna 9/5

Czy jest dobra? Tzn. skrupulatna i walczy dla klienta?
        • mama0la Re: Dobry Prawnik / Adwokat lub Radca Prawny Pozn 16.04.10, 22:37
          jedna z najlepszych od rozwodów i alimentow, mozna isć na rozmowe
          pogladową i zapytać o koszty, przewidywany czas trwania itp
      • alexa.nder Re: Dobry Prawnik / Adwokat lub Radca Prawny Pozn 19.07.10, 15:52
        Agaty Celmer nie polecam.Trzeba miec duzo duzo kasy i jeszcze wiecej
        cierpliwosci do tej pani.
        • justthe1 Re: Dobry Prawnik / Adwokat lub Radca Prawny Pozn 21.07.10, 16:32
          Ja mogę polecić dobrą kancelarię prawną z Poznania . Pomogli mi
          uzyskać odszkodowanie i jestem z ich usług bardzo
          zadowolona . Jest to kancelaria prawna Majchrzak Brandt i wspólnicy
          sp.k . Życzę powodzenia !
        • amicek Re: Dobry Prawnik / Adwokat lub Radca Prawny Pozn 18.07.13, 12:00
          alexa.nder napisała:

> Agaty Celmer nie polecam.Trzeba miec duzo duzo kasy i jeszcze wiecej
          > cierpliwosci do tej pani.

Teraz to wiem, przegrała moją sprawę i ze wstydu nie chciała mnie już więcej reprezentować. Także nie polecam, prosta sprawa przerosła Panią Adwokat sad
      • Gość: victor Re: Dobry Prawnik / Adwokat lub Radca Prawny Pozn IP: *.icpnet.pl 21.10.15, 21:42
        Pani Adwokat Agata Celmer jest nie godna polecenia. Ma olewatorski stosunek do klienta. Ciężko stworzyć z nią silny zespół. Niekonsekwentna. Nie świadoma tego, że od klientom waży się życie i są to dla nich sprawy być albo nie być. Zdecydowanie odradzam. Do d*p*!
    • justthe1 Re: Dobry Prawnik / Adwokat lub Radca Prawny Pozn 21.07.10, 16:33
      Ja mogę polecić dobrą kancelarię prawną z Poznania . Pomogli mi
      uzyskać odszkodowanie i jestem z ich usług bardzo
      zadowolona . Jest to kancelaria prawna Majchrzak Brandt i wspólnicy
      sp.k . Życzę powodzenia !
    • radek.mikolajczak Re: Dobry Prawnik / Adwokat lub Radca Prawny Pozn 27.11.14, 11:19
      Ja korzystałem z kancelarii adwokackiej adw. Karoliny Tomczak-Kaluba, mógłbym coś więcej na ten temat napisać, ale widzę, że temat jest... z przed 4 lat wink
    • joasiabartosiuk Re: Dobry Prawnik / Adwokat lub Radca Prawny Pozn 04.03.16, 14:55
      Akurat w takich przypadkach polecam kontakt z Panią Krystyną Klitą. Ma świetne opinie. Sama korzystałam więc polecam/ Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka