nowajulka 29.11.04, 21:16 Jak wyglądają i ile trwają takie badania ? Czy dzieci zostają same, bez rodziców ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dona29 Re: RODK 30.11.04, 21:23 Godzine,dwie..-dzieci sa pod opieka psychologa w specjalnie wyznaczonym pokoju.Tam rozmawiaja,rysuja itd. Osrodek moze zrobic badania w jednym dniu,badz zaproponowac date kolejnego spotkania(to u mnie dot. doroslych) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysica_krakow Re: RODK 30.11.04, 23:29 Mnie również interesuje ten temat. Może ktoś napisać coś więcej o tych badaniach ?? Czy trzeba o nie wnieść?? Czy sąd może nakazać ich przeprowadzenie ??? Czy badane są wyłącznie dzieci czy także rodzice ??? Odpowiedz Link Zgłoś
chalsia Re: RODK 01.12.04, 08:53 >Czy trzeba o nie wnieść?? Można. Musu nie ma. >Czy sąd może nakazać ich przeprowadzenie ??? TAK >Czy badane są wyłącznie dzieci czy także rodzice ??? Dzieci i rodzice Pozdrawiam, Chalsia Odpowiedz Link Zgłoś
dona29 Re: RODK 01.12.04, 21:30 A potem trzeba za nie placic - jesli sie o nie wniesie;-((tak jakos...po 350 zl z kazdej strony nie wiem dokladnie czy w kazdej sytuacji ale zarowno ja jak i ex-maz,musielismy uiscic sumke ok 350 zl. -to byl 2003 r. Odpowiedz Link Zgłoś