bachak 20.09.05, 13:57 Dziewczyny, czy są organizowane w miastach takie spotkania Samodzielnych Mam ? Spotkania Mam z tego forum ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrs_ka Re: Spotkania SAMODZIELNYCH MAM 20.09.05, 14:47 Jak ktoś sie zorganizuje- to są Jedyne "publiczne" ( w sensie ogłaszane na forum i ogólnodostępne) spotkanie samodzielnych- nota bene firmowane przez nasza Stynkę - miało miejsce cztery lata temu w PeKiNie. Ale może były też inne spotkania, które mi umknęły. Potem dziewczyny dogadywały się już między sobą i umawiały się prywatnie (ach, te imprezki...Bardzo miło je wspominam, choć moja wątroba niekoniecznie, he he). Tak czy inaczej wszystko da się zrobić. Jesli masz ochotę się spotkac- załóż wątek i skrzykuj ekipę Na pewno ktoś się odezwie- a potem proszę zamieścić relację! pzdr R Odpowiedz Link Zgłoś
piatek.13 Re: Spotkania SAMODZIELNYCH MAM 20.09.05, 15:04 poszło na @ (jesli poczta juz wstała...) Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: Spotkania SAMODZIELNYCH MAM 20.09.05, 15:44 Nio, można się spotkać, ja jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
bojana Re: Spotkania SAMODZIELNYCH MAM 20.09.05, 16:06 ja też chętnie wzięłabym w takowym udział gdyby się szanowne grono zadeklarowało Pozdrawiam .................................... I co na to NATO? NATO na to nic Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: Spotkania SAMODZIELNYCH MAM 21.09.05, 14:49 mi też koniecznie napiszcie jak będziecie się spotykać!!! ja tez chcę!! pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś