Dodaj do ulubionych

do stronniczej moderatorki

14.11.05, 21:50
nie rozumiem postępowania wielce szanownej moderatorki która nie usuwa postów
zawierających wulgaryzmy skierowane bezpośrednio do mojej osobym, natomiast
usuwa posty które zamieszczam i nie są bezpośrednio skierowane do konkretnych
osób, oraz nie łamią regulaminu.
moderatorko, weź na wstrzymanie.
zresztą zgłoszę sytuację agorze.
pzdr
Obserwuj wątek
    • mrs_ka Re: do stronniczej moderatorki 14.11.05, 22:16
      Tylko pamiętaj wysłać mail do Michnika. Zresztą co tam Michnik, wal od razu do
      Kaczyńskiego.

a.
      • natasza39 Re: do stronniczej moderatorki 14.11.05, 22:20
        mrs_ka napisała:

> Tylko pamiętaj wysłać mail do Michnika. Zresztą co tam Michnik, wal od razu do
        > Kaczyńskiego.
        >
        Zapomniałaś, ze nasz tatulek się wział i obraził sie na Kaczyńskiego i petycje
        bedzie biedulek pisał, coby rzad i prezydenta zmienic, bo ten mu sie nie podoba
        hihihihi.
      • tataadriana Re: do stronniczej moderatorki 14.11.05, 22:20
        dzięki za radę. odważę się i obrażę.
        kaczora nie cierpię smile))
        • natasza39 Re: do stronniczej moderatorki 14.11.05, 22:22
          tataadriana napisał:

> dzięki za radę. odważę się i obrażę.
          > kaczora nie cierpię smile))

Za "becikowe" zapewne?
        • natasza39 Re: do stronniczej moderatorki 14.11.05, 22:23
          tataadriana napisał:

> dzięki za radę. odważę się i obrażę.
          > kaczora nie cierpię smile))

a może..... tak mi przyszło do głowy.
          Może dlatego ze pedałów nie lubi?
          • tataadriana Re: do stronniczej moderatorki 14.11.05, 23:49
            niestety nie. za całokształt po prawicy. i romanse z burakiem. i dlatego że
            jestem z głębokiego libera. i nie cierpię absolutnego trzymania władzy przez
            jednych. w polityce i rodzinie.
            a w ogóle może to nieprzemyslane becikowe ulegnie aborcji? wskazane.
    • mikawi Re: do stronniczej moderatorki 15.11.05, 09:27
      nie jesteś wyjatkiem tatoadriana jesli chodzi o tzw. moderowanie (czy raczej
      pseudomoderowanie). Moje wypowiedzi zostały wycięte, bo nie były zgodne z
      polityczną poprawnością TWA, a obraźliwe wulgaryzmy ze strony pelagi czy
      pwrzesia umknęły uwadze moderatorki. Przypadkiem zapewne.
      • derena33 Re: do stronniczej moderatorki 15.11.05, 10:22
        Taaa.. odezwaly sie dwie samodzielne matki...
        • mikawi Re: do stronniczej moderatorki 15.11.05, 10:29
          czy to jest wystarczający powód, żeby kogoś obrażać na forum? pomijając, że
          pwrzes do samodzielnych matek też się nijak nie zalicza, ale to przecież
          szczegól...
          • derena33 Re: do stronniczej moderatorki 15.11.05, 10:33
            Nie pamietam by tu na forum pwrrzes obrazil samotna matke ( jak juz bawimy sie
            w konkrety). Natomiast ty ze swoja nienawiscia i zlosliwoscia i tataadriana ze
            swoja, nieraz to zrobiliscie.
            • mikawi Re: do stronniczej moderatorki 15.11.05, 10:39
              mnie obraził ale zapomniałam, że można obrzucać błotem nieznaną sobie osobę
              tylko dlatego, że nie jest samodzielną matką (ach te szczyty poziomu i
              inteligencji) - same sobie jakieś getto tworzycie.
              • leeya Re: do stronniczej moderatorki 15.11.05, 10:41
                A moze nam w tym gettcie dobrze?

A o TWA i niezgodnosci pogladow to podyskutuj na macochach.

Leeya
              • edzieckokarenina Re: do stronniczej moderatorki 15.11.05, 10:43
                mnie obraził ale zapomniałam, że można obrzucać błotem nieznaną sobie osobę
                tylko dlatego, że nie jest samodzielną matką (ach te szczyty poziomu i
                inteligencji) - same sobie jakieś getto tworzycie.
                jakie getto?wink
                wiesz..istnieje jeszcze coś takiego jak życie realne droga mikawi.Forum to co
                innego-wyraźnie jest napisane że jest ono skierowane do samotnych matek-po
                to ,aby nie czuły się odosobnione.
                Ty nie jesteś ani matką,ani samotną, więc nie dziw się że Twoje posty nie są tu
                mile widziane-zwłaszcza że nie udzielasz porad,jedynie komentujesz poczynania
                dziewczyn.
                pozdro
                • mikawi Re: do stronniczej moderatorki 15.11.05, 10:48
                  i to, że nie jestem samodzielną matką to wystarczający powód żeby OBRAŻAĆ
                  używając wyzwisk? buahahahahaha, powalasz mnie swoją logiką <rotfl> i poziomem
                  inteligencji oczywiście smile)))
                  • edzieckokarenina Re: do stronniczej moderatorki 15.11.05, 10:50
                    mikawi napisała:

> i to, że nie jestem samodzielną matką to wystarczający powód żeby OBRAŻAĆ
                    > używając wyzwisk? buahahahahaha, powalasz mnie swoją logiką <rotfl> i p
                    > oziomem
                    > inteligencji oczywiście smile)))
                    nikt cię tu nie obraża- zwracają się do ciebie po prostu po imnieniusmile
                    widać lubisz dostawać po dupci bo ciągle tu siedziszsmile
                    • mikawi Re: do stronniczej moderatorki 15.11.05, 10:54
                      proszę - przeczytaj mój pierwszy post w tym wątku - p o w o l i
                      • edzieckokarenina Re: do stronniczej moderatorki 15.11.05, 11:02
                        mikawi napisała:

> proszę - przeczytaj mój pierwszy post w tym wątku - p o w o l i

wiesz..z chęcią bym przeczytała gdyby napisal to ktoś kogo cenię,ale wypocin
                        sfrustrowanych macoch nie czytuję, więc mimo niewątpliwej sympatii dla ciebie
                        wyjątku nie zrobięsmile
                        • mikawi Re: do stronniczej moderatorki 15.11.05, 11:22
                          zastanawiające jest w takim razie jakim cudem odpisujesz na moje posty smile
                  • derena33 Re: do stronniczej moderatorki 15.11.05, 10:54
                    Zamilknij juz lepiej mikawi, bo czytajac twoje wypowiedzi , mozna sie obawiac o
                    twoje zdrowie psychiczne.
                    Pobyt na tym forum chyba zbyt wiele cie kosztuje nerwow.Powinnas sie
                    zrelaksowac troche, czyz nie lepiej byloby popatrzec przez okno i pooddychac
                    przyjemnym jesiennym powietrzem, zamiast tu sie podniecac.
                    Wiecej spokoju....bo ci sie brzydkie zmarszczki zrobia.
                    • obseerwator Re: do stronniczej moderatorki 15.11.05, 20:27
                      pomijając meritum dyskusji, która stała się przyczyną założenia tego wątku,
                      postawa moderatorki jest naprawdę niesprawiedliwa. W wątlu o kontaktach matka
                      dziecka pisze o tym, że ojciec dziecka leczy się z uwagi na chorobę dziecka i
                      oto pojawia się taki tekst w odpowiedzi
                      • Re: sprawa o kontakty
                      julia.68 14.11.05, 16:29 + odpowiedz

Spokojnie. Sąd rozpatruje wniosek biorąc pod uwagę dobro i bezpieczeństwo
                      dziecka, a nie widzimisię psychola.

Skrajnym chamstwem jest nazywanie tak pogardliwie - psychol osoby chorej
                      psychicznie. Ale takie chamstwo nie jest w ocenie moderatorki przyczyną do
                      usunięcia postu.
                      • dyrgosia Re: do stronniczej moderatorki 15.11.05, 20:35

Kim są moderatorzy społeczni?

To użytkownicy Forum, który pomagają administracji Forum usuwać spam oraz wątki
                        niezgodne z Netykietą i Regulaminem Forum. Nie są jedynymi osobami usuwającymi
                        wątki i posty z danego forum ale podobnie jak administracja nie czytają
                        wszystkich wątków i postów. W Internecie udział ochotników w utrzymaniu
                        serwisów społecznościowych nie jest niczym niezwykłym. Moderatorzy społeczni
                        opiekują się tylko wybranymi forami, dlatego mogą robić to dużo uważniej niż
                        administracja. Są też dobrym kontaktem z adminami.
                        Czy do moderatora można napisać?
                        Login moderatora jest adresem jego poczty elektronicznej w Gazeta.pl.

Jeśli ktoś uważa jakiś post za obraźliwy obok każdego postu jest znaczek kosza,
                        wystarczy kliknąć...
                        • obseerwator Re: do stronniczej moderatorki 15.11.05, 20:43
                          kliknąłem, nie pozwalaj by obrażano ludzi chorych
                • pawel-szadko Re: do stronniczej moderatorki 18.11.05, 15:20
                  chyba samodzielnych a nie samotnych. Samotni są nirestety zazwyczaj ojcowie,
                  ale przecież jesteś tak przyzwyczajona, żeby krzyczeć gdzie popadnie "ja jestem
                  samotną matką, a pan/pani w ten sposób" to jest wileka wygoda i z feminizowanej
                  Polsce tak pieknie brzmi i otwiera wszystkie drzwi. Nikt komuś kto krzyczy
                  głośno nie podskoczy, a najgłośniej krzyczą: górnicy, rolnicy i (pseudo)samotne
                  matki i te grupy całkiem dobrze żyją (oczywiście tylko Ci którzy krzyczą, gdyż
                  nie brak też pożądnych osób między nimi).
    • obseerwator Re: do stronniczej moderatorki 15.11.05, 22:52
      kliknąłem, ale dyrgosia ego nie usunęła, mimo wyjątkowego chamstwa i pogardy,
      jaka zwarta jest w tym poście:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=571&w=31944532&a=31947041
      • edzieckokarenina Re: do stronniczej moderatorki 15.11.05, 22:59
        obseerwator napisał:

> kliknąłem, ale dyrgosia ego nie usunęła, mimo wyjątkowego chamstwa i pogardy,
        > jaka zwarta jest w tym poście:
        >
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=571&w=31944532&a=31947041

z całym szacunkiem-ale nie widzę tu chamstwa i pogardy.
        Chodzi Ci o ten zwrot "psychol"?
        to zaledwie jedno określenie,a cały post jest raczej suchą poradą bez dalszych
        inwektyw.No i kogo obraża ten post? przecież nie znamy osoby która leczy się
        psychiatrycznie i ubiega o kontakty z dzieckiem poza jego miejscem zamieszkania.
        Pozdro
        • obseerwator Re: do stronniczej moderatorki 15.11.05, 23:02
          z całym szacunkiem, ale nie mówię:
          ślepak, tylko niewidomy,
          kadłubek, tylko niepełnosprawny,
          psychol, tylko osoba chora psychicznie

zwrot psychol w tym kontekście nie był epitetem wobec zdrowej osoby, tylko
          określeniem osoby chorej.
          • edzieckokarenina Re: do stronniczej moderatorki 15.11.05, 23:11
            obseerwator napisał:

> z całym szacunkiem, ale nie mówię:
            > ślepak, tylko niewidomy,
            > kadłubek, tylko niepełnosprawny,
            > psychol, tylko osoba chora psychicznie
            >
            > zwrot psychol w tym kontekście nie był epitetem wobec zdrowej osoby, tylko
            > określeniem osoby chorej.
            wiem o co Ci chodzi
            ale czy aby nie jesteśmy przewrazliwieni? ja współczuję moderatorkom-w sumie
            odwalają kawał roboty za friko, czy warto? i tak nikogo się nie zadowoli
            dyrgosiu-chce Ci się moderować to forum?
            pozdrawiam wszystkich
            • dyrgosia Re: do stronniczej moderatorki 16.11.05, 08:26
              "Biegli psychiatrzy nie
              dopatrzyli się u niego niepoczytalności. Nie wiem, jak walczyć z takim
              psychikiem? "
              Czy o to chodzi ?

Dlaczego wpis niezgodny z regulaminem jest na forum?

Administracja nie czyta wszystkiego. Moderuje przede wszystkim na podstawie
              zgłoszeń użytkowników. Jeśli wpis nie powinien być na Forum, to znaczy, że
              moderator może o nim nie wiedzieć.
              Post można zgłosić klikając czerwony kosz z napisem "skasujcie post". W
              wyjątkowo rażących przypadkach można zawiadomić administrację wysyłając link na
              adres forum.abuse@gazeta.pl

• scania81 powtarzasz się... ;/ n/tx 16.11.05, 08:46

• tataadriana Re: do stronniczej moderatorki 16.11.05, 20:18
                tak... ciekawa sytuacja. można kliknąc na kosz, nie ma się jednak gwarancji na
                reakcję. chyba że ma się nick "pelaga", czy coś koło tego. reakcja jest
                natychmiastowa.
                powtarzam pytanie do szanownej moderatorki: czy jak będę tak jak niektóre
                uczestniczki forum klikał w kosz i/lub namawiał innych do zrobienia tegoż, to
                szanowna moderatorka też podskoczy, aby natychmiast kasować posty?
                • dyrgosia Re: do stronniczej moderatorki 16.11.05, 20:21
                  Klikając kosz można zgłosić administracji posty łamiące Regulamin. Admini Forum
                  nie czytają wszystkich postów na nim opublikowanych. W wyjątkowo rażących
                  przypadkach można zawiadomić administrację wysyłając link na adres
                  forum.abuse@gazeta.pl

Do skasowania automatycznego potrzebne są min. 2 "kliknięcia" , z dwóch różnych
                  IP.
    • milka000 Re: do stronniczej moderatorki 24.11.05, 14:04
      Chcę powiedzieć Ci tylko, dzięki.Całe to forum mam gdzies ale trfiłeś .Kiedyś
      powiem ci więcej.Narazie TA.Trzymaj się.
      • kini_m Re: do stronniczej moderatorki 01.12.05, 14:16
        Dyrgosiu, nie zamierzam narzekać na sposób moderacji, czy jakoś spektakularnie
        złościć się o usuwanie postów.
        Ale pamiętam że kiedyś przy okazji exi i moich przepychanek tutaj
        zapowiedziałaś że w kolejnych sytuacjach nasze posty o wzajemnej tematyce będą
        usuwane.
        Nie stało sie tak zaiste i exia (pod oboma wiadomymi nickami) pisała o mnie
        bezpośrednio wskazując na mój nick. Posty te nie były usuwane i nadal sa na
        forum. Była tu niekonsekwencja w stosunku do tamtej zapowiedzi.
        Dziś zkasowano mój wpis.
        I nie będę o to lamentował.
        Oczekuję jedynie konsekwencji i takiego samego traktowania innych uczestników
        (tu: exi) jeśli od takiego adresata będą pojawiały się adekwatne wpisy.
        Fajnie by było aby linia postepowania w moderacji była po prostu jednolita.
        Przepraszam z góry za zakłpotanie i obciążanie Cie dodatkowa pracą.
        pozdrawiam, kini_m
        • edzieckokarenina Re: do stronniczej moderatorki 01.12.05, 14:43
          Przepraszam z góry za zakłpotanie i obciążanie Cie dodatkowa pracą.
          pozdrawiam, kini_m
          z góry założyłeś że twoja wypowiedź zostanie przyjęta ze zrozumieniem a za tym
          pójdą konkretne działania moderatorawink
          gratuluję optymistycznej postawy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka