Dodaj do ulubionych

kurator rodzinny

15.06.07, 09:50
Witam własnie dostałam pisemko, że mam się skontaktować z kuratorem
specjalista rodzinnym ma to związek ze złożonym przeze mnie wnioskiem o
wydanie paszportu dla dziecka. Czy ktoś wie jak wyglada taki wywiad i czy u
ojca dziecka też kurator robi taki wywiad czy tylko u mnie?
Obserwuj wątek
    • kassi_23 Re: kurator rodzinny 15.06.07, 10:01
      czesc smile)) kurator troszke zrobi wywiad z TOba,po co paszport itp.Nie ma sie co
      bac,moze tak odwiedzic w domu i zrobic notatkie.W zasadzie to dziecko przy
      sprawie o alimnety dostaje taka opieke "kuratora". I to przez niego trzeba sie
      kontaktowac,Pozdrawiam
      • betiuh Re: kurator rodzinny 15.06.07, 10:08
        mówisz że od czasu alimentów - to ja nawet nic takiego nie wiedziałam. dzięki
        za informacje to nie bede sie tak przejmowac bo zadzwonic mam dopiero w
        poniedziałek a tak zamartwiałabym się cały wekend.
        • kassi_23 Re: kurator rodzinny 15.06.07, 10:29
          wiesz zwykle dostaja dzieci po rozwodzie, ale ty nie jestes wiec nie ma
          pewnie.Ale moj Synek ma bo zaprzecałam ojcostwo chlopakowi z ktorym miałam
          cywilniaka,zabrakło mi 20 dni do upływu tego i musiała byc sprawa.Gdyby minelo
          300 dni ominełoby mnie to. Zapomniałam ci wczesniej powiedziec Betiuh o tymsmile
          Nie kontaktował sie ze mna kurator, ale w wyroku bylo ze go przysadzono.
          • sara61 Re: kurator rodzinny 15.06.07, 10:43
            co do Twojego komentarza: a jak ktoś ma super serce,a twarz obleśna, dziury po
            pryszczach, wągry, łój aż kapie, brak zębów, jedynie jakieś czarno-pomarańczowe
            korzenie, smród z gęby gorszy od rozkłądających sie zwłok, z ust leci gęsta
            slina zabarwiona żółta ropną flegmą, zez rozbieżny, pot wszędzie kapie-czy to
            tez jest wtedy niewazne, zupełnie nieważne?czy taki osobnik jest dobrym
            kandydatem na męża, jeśli ma dobre serce?
            • kassi_23 do sara61 15.06.07, 11:02
              a ta wypowiedz to do kogo ?????
              • sara61 Re: do sara61 15.06.07, 11:29

oj tak tylko przeyszło mi na myśl takie coś, żeby trochę rozruszać towarzystwo
                w ten deszczowy dzień. Takie refleksje mi przyszły do głowy, po prostu. Chyba
                to nic złego, prawda?
    • malabju Re: kurator rodzinny 16.06.07, 21:46
      popyta poco ci paszport, kto sie zajmuje dzieckiem, dlaczego nie zalatwiasz
      tego z ojcem dziecka tylko przez sad, jak wygladaja stosunki z ojcem dziecka ,
      czy sie z nia/nim kontaktuje, dlaczego nie wyraza zgody na paszport...ile twoje
      mieszkanie ma m2, gdzie pracujesz co robisz, kto sie zajmuje dzieckiem jak
      pracujesz... przynajmniej u mnie tak to wygldalo, chyba chciala kobieta
      sprawdzic czy nie chce przypadkiem wyweiez malej za granice...
      potem to wszystko przekazuje sedziemu a tobie wystarczy przyjsc na rozprawe i
      przy dobrych wiatrach skonczy sie po pierwszej przy gorszych bedziesz chodzic
      tak jak ja juz 3 miesiac i nic nie zapowiada sie ze sie teraz to zakonczy

ycze powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka