bacha7729 19.09.09, 07:34 Witam, mój 5 miesięczny synek strasznie się wierci w nocy no i tym samym wiecznie śpi odkryty, macie może jakieś swoje patenty na takie maluszki , niestety coś innego niż śpiworek , bo jego nie toleruje ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiula1306 Re: Rozkopywanie sie w nocy 19.09.09, 07:40 a jaki masz śpiworek bo moj syn nie dał się wpakować w taki zabudowany z rękawkami zapięty pod samą szyję, ale bez problemu przyjął taki co miał tylko naramki, tego typu: allegro.pl/item742435331_disney_sliczny_spiworek_dzieiciecy.html Odpowiedz Link Zgłoś
pagaa Re: Rozkopywanie sie w nocy 19.09.09, 10:16 e, mój i takiego nienawidzi;P a tez się rozkopuje Odpowiedz Link Zgłoś
eloiska Re: Rozkopywanie sie w nocy 19.09.09, 10:28 Moj polroczny synek tez sie rozkopuje, dlatego ubieram go do spania cieplej. Kazda próba przykrycia go w nocy, konczy sie zbudzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta_1983 Re: Rozkopywanie sie w nocy 19.09.09, 10:52 jak się przebudzam przykrywam (działa zanim dotrę do swojego łóżka), natomiast dostaje zamiast samego krótkiego bodziaka piżamkę i do tej pory nie chorowała.. nie wiem, taki typ, że jej zawsze ciepło czy jak Odpowiedz Link Zgłoś