gonia-4 11.10.09, 21:11 Chcę spacerówkę,ale taką która zimą też będzie ok dla 9- 10mies.dziecka.(tylko maclaren) Jakie macie maclareny i w jakim wieku dziecko z niego korzysta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivaz Re: Maclaren-jaki polecacie? 11.10.09, 22:44 Ja mam xlr, moja córka też zimą nie będzie miała jeszcze roku, ale chyba bałabym się zostać z takim wózkiem przy tak małym jeszcze dziecku. Maclareny są słabo zabudowane, mają nie zaduże kółka, mam jeszcze slaloma i pewnie przez zimę nim przejeżdzę, chyba ze bedzie lekka zima to wtedy maclaren jak najbardziej. Zastanawiałam się pomiędzy xt i xlr, jednak ten większy wygrał ponieważ kupując go córa miała niecałe pół roku i przekonało mnie szersze siedzisko, bp mała jeszcze lubił pospać na spacerze, w xlr jest więcej miejsca. Dla 10 miesięczniaka wybrałabym xt Odpowiedz Link Zgłoś
embeel Re: Maclaren-jaki polecacie? 12.10.09, 09:43 ja mam "zwykly" McLaren Quest 5,5 kg i bardzo sobie chwale. Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: Maclaren-jaki polecacie? 12.10.09, 10:00 dla jak duzego dziecka i czy to jest jedyny wózek??? Ogólnie maclareny wszystkie sa fajne i wygodne. Pewnie jak moja mała bedzie miała ponad 1,5 roku tez zmienie swojego xlr na questa. Odpowiedz Link Zgłoś
embeel Re: Maclaren-jaki polecacie? 12.10.09, 10:07 jedyny, mala ma 10 mcy i jezdzi w nim odkad skonczyla 7. Odpowiedz Link Zgłoś
embeel ivaz 12.10.09, 10:15 zapomnialam dodac, ze u nas snieg pada raz na 20 lat, a jak bedzie wialo, a wieje czesto - to ja okryje kocem. Nie kupowalabym questa gdybym miala juz xlr, przeciez to tylko bardziej wypasiona wersja, po co Ci dwa takie same wozki? Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: ivaz 12.10.09, 11:37 Ze względu na wagę, mieszkam na 3 pietrze bez windy każdy kilogram mniej to dla mnie duzo, xlr wazy 7,6 zaś quest 5,5 to ponad 2 kg różnicy. Maclareny u nas uzywane się bardzo dobrze sprzedaja, może kiedyś sprzedam xlr a kupię questa. W Polsce tez ostatnio te zimy nie są jakieś uciążliwe, ale różnie bywa, ja na zimę mam jane slaloma, a maclaren jeździ w samochodzie, teraz głównie używam go na wypady do sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś