gosiasprezynka Re: Pol roczku - impreza 09.05.10, 16:18 Pierwsze słyszę. Jak dla mnie to co najmniej dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
imogen0 Re: Pol roczku - impreza 09.05.10, 17:20 W moim środowisku tego typu imprezy nie znane.Dla mnie osobiście lekkie przegięcie.No ale jak prezenty czekają. Odpowiedz Link Zgłoś
omotoyosi Re: Pol roczku - impreza 09.05.10, 17:27 nie, ja nie robilam i nawet mi to do glowy nie przyszlo. impreza bedzie dopiero na 1wsze urodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
magdakingaklara Re: Pol roczku - impreza 09.05.10, 17:30 pierwsze slysze ale coz jak u Was taki zwyczaj. Ja bede organizowac impreze na roczek juz nie długo Odpowiedz Link Zgłoś
joshima Re: Pol roczku - impreza 09.05.10, 17:37 W pierwszym roku to trzeba co miesiąc robić. Więcej prezentów da się w ten sposób uzbierać. Odpowiedz Link Zgłoś
green_hill Re: Pol roczku - impreza 09.05.10, 17:41 Nie robilam, nie przyszlo mi to nawet do glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Pol roczku - impreza 09.05.10, 17:48 Ja robiłam z okazji skończenia 1 miesiąca, 3 miesięcy i będę robić na skończenie 6 miesięcy Bo tak! Bo taki kaprys mieliśmy z mężem Był tort ze świeczkami, ciasta, wiśniówka własnej roboty, a wśród gości tylko babcie i przyszywany dziadek. Zaproszeni nie przyszli z prezentami, bo prosiliśmy, aby nic nie kupowali. Uszanowali prośbę Odpowiedz Link Zgłoś
joanka-r Re: Pol roczku - impreza 10.05.10, 21:12 ''Był tort ze świeczkami, ciasta, wiśniówka własnej roboty,'' tak wisniówka obowiązkowa, jakby to sam tort....a świeczke dzielisz na 3/6 czesci, czy wstawiasz całe? Odpowiedz Link Zgłoś
semi-dolce Re: Pol roczku - impreza 09.05.10, 18:46 Znałam takich, co co miesiąc robili, ale jak dla mnie to co najmniej dziwne. Impreze robiłam na urodziny. Pierwsze. To 12 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek677 Re: Pol roczku - impreza 10.05.10, 13:06 U mnie co miesiac dziadkowie przyjezdzaja i daja prezent wnukowi. Pierwszy wyczekany wnuk. Ja z mezem kilka razy w miesiacu kupujemy malemu rozne zabawki itp o sloiczkach z jedzeniem itp nie wspominam,bo to normalne. Jak sie berdzo wyczekane i kochane dziecko to uwazam,ze tak sie robi. MOjej znajomej maz tez co miesiac kupowal malemu prezent (ma ju 4 lata dziecko)! Super sprawa ! POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
xxx-25 Re: Pol roczku - impreza 10.05.10, 13:19 aniolek677 napisała: > U mnie co miesiac dziadkowie przyjezdzaja i daja prezent wnukowi. Pierwszy > wyczekany wnuk. Ja z mezem kilka razy w miesiacu kupujemy malemu rozne zabawki > itp o sloiczkach z jedzeniem itp nie wspominam,bo to normalne. Jak sie berdzo > wyczekane i kochane dziecko to uwazam,ze tak sie robi. MOjej znajomej maz tez c > o > miesiac kupowal malemu prezent (ma ju 4 lata dziecko)! Super sprawa ! POzdrawia > m A nie lepiej przytulić?? Po co dziecku tona zabawek, będzie miało dzięki temu lepsze życie?? A może zamiast 100kg plastiku lepiej 5 ciekawych pozwalających rozwinąć wyobraźnię?? Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Pol roczku - impreza 10.05.10, 16:22 xxx-25 napisała: > A nie lepiej przytulić?? Po co dziecku tona zabawek, będzie miało > dzięki temu lepsze życie?? A może zamiast 100kg plastiku lepiej 5 > ciekawych pozwalających rozwinąć wyobraźnię?? a nie uważasz, że to nie Twoja sprawa? Odpowiedz Link Zgłoś
xxx-25 Re: Pol roczku - impreza 10.05.10, 16:30 miska_malcova napisała: > a nie uważasz, że to nie Twoja sprawa? Od momentu jak ta wypowiedź pojawiła się w necie, a ja uznałam ją za bzdurę stała się moją sprawą. To po co pisać na forach, skoro to niczyja sprawa?? W takimi wypadku założycielka wątku nie powinna nic pisać bo to tylko jej sprawa. Daj spokój dziewczyno, ty chyba nie wiesz czym jest dyskusja na forach. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Pol roczku - impreza 10.05.10, 16:35 xxx-25 napisała: > Daj spokój dziewczyno, ty chyba nie wiesz czym jest dyskusja na > forach. zapewniam Cię, że wiem, ale nie znoszę niegrzecznych tekstów, a Twój taki był Odpowiedz Link Zgłoś
xxx-25 Re: Pol roczku - impreza 10.05.10, 16:40 miska_malcova napisała: > zapewniam Cię, że wiem, ale nie znoszę niegrzecznych tekstów, a Twój taki był Taaaak? A to ciekawe, a może Ty robisz nadinterpretację wypowiedzi forumowych? Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Pol roczku - impreza 10.05.10, 16:44 Twoja wypowiedź była niegrzeczna. Kropka Odpowiedz Link Zgłoś
joshima miska_malcowa 10.05.10, 17:40 Jak nie znosisz niegrzecznych tekstów, to nie zwracaj się niegrzecznie do innych. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: miska_malcowa 10.05.10, 17:48 joshima napisała: > Jak nie znosisz niegrzecznych tekstów, to nie zwracaj się niegrzecznie do innyc > h. jesteś adwokatem mojej rozmówczyni? Czy zwróciłam się do Ciebie niegrzecznie? Odpowiedz Link Zgłoś
xxx-25 Re: miska_malcowa 10.05.10, 21:37 miska_malcova napisała: > > jesteś adwokatem mojej rozmówczyni? Czy zwróciłam się do Ciebie niegrzecznie? Dziewczyno, odsapnij trochę, bo zaczynasz bredzić!! O teraz jestem niegrzeczna Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: miska_malcowa 11.05.10, 18:14 xxx-25 napisała: > O teraz jestem niegrzeczna a ty meliskę wypij, bo się pienisz ze złości. O! Byłam niegrzeczna! Odpowiedz Link Zgłoś
imogen0 Re: Pol roczku - impreza 10.05.10, 13:20 A dla mnie smutne to co piszesz. Prezenty i prezenty... Odpowiedz Link Zgłoś
easy_martolina84 Re: Pol roczku - impreza 10.05.10, 15:44 aniolek677 napisała: >Jak sie ma bardzo > wyczekane i kochane dziecko to uwazam,ze tak sie robi. Bzdura.A co ma kupowanie prezentow do tego czy dziecko jest kochane? Czy Ty na serio myslisz,ze Twoj polroczniak w ogole rozumie,ze tatuś mu co miesiac zabawke kupuje? Pewnie,ze czasami cos dziecku kupie,ale nie mierze siły milosci do dziecka iloscia zakupionych zabawek. A co do pytania w temacie to zandej imprezy na pol roku nie robilam.Zamierzam wyprawiac urodziny ktore wg mojej wiedzy są co roku. Odpowiedz Link Zgłoś
mewa000 Re: Pol roczku - impreza 10.05.10, 19:09 aniolek677 napisała: Jak sie berdzo wyczekane i kochane dziecko to uwazam,ze tak sie robi. Moje bardzo wyczekane i jeszcze bardziej kochane a nie zgadzam się z Tobą. Nie rozumiem, dlaczego tak miałoby się robić? Że niby imprezą okazuję mu więcej miłości? Dziwne podejście... Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancza-1 Re: Pol roczku - impreza 10.05.10, 13:43 Impreza to za dużo powiedziane, stały skład nas odwiedził - najbliższa rodzina na kawę i ciasto wpadła. Co do prezentów - to oni i tak praktycznie za każdym razem coś kupują dla małego jak nas odwiedzają, czasem zabawka, czasem ubranka. W przeciwieństwie do niektórych nie widzę w tym nic złego Każda okazja jest dobra żeby się spotkać. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek677 Re: Pol roczku - impreza 10.05.10, 20:23 No,wlasnie to mialam na mysli, spotkanie rodzinne a nie impreze. Dziecko ma milosc na pierzym miejscu,spi z nami,nosimy go itp. Prezety sa tylko dodatkiem do tego ! Jak zwykle nikt nic nie zrozumial .... TYlko kazdy na kazdego potrafi najechac,tak najprosciej jak sie nie widzimy nawzajem ! porazka Odpowiedz Link Zgłoś
black.joanna Re: Pol roczku - impreza 10.05.10, 16:21 Tylko nie mów, że nie jesteś trolem Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: Pol roczku - impreza 10.05.10, 16:52 Nie, nie robilam, jeszcze nie upadlam na glowe. Odpowiedz Link Zgłoś
gkozlow Re: Pol roczku - impreza 10.05.10, 20:44 A ja robiłam i na głowe tez nie upadłam U nas pół roczku przypadło akurat w niedzielę, byli dziadkowie, pradziadkowie i pół tortu . Prezentów nie było ale mały był przeszczęśliwy bo cała uwaga skupiała się na nim. Odpowiedz Link Zgłoś
joanka-r Re: Pol roczku - impreza 10.05.10, 21:11 Pierwsze słysze wczesnie zaczynacie imprezować. To teraz taka tradycja ,ze świetować bedziecie polowy roku a nie całe urodziny? Odpowiedz Link Zgłoś
namrata86 Re: Pol roczku - impreza 10.05.10, 21:15 Nie obchodziliśmy pół roczku. Ale jeśli chcecie to czemu nie Kwestia gustu i upodobań. My się właśnie szykujemy do obchodzenia roczku Pozdrawiamy i miłej imprezy! Odpowiedz Link Zgłoś
gato.domestico Re: Pol roczku - impreza 12.05.10, 11:35 robila czy nie robila jakie to ma dla ciebie znaczenie...jak nie robila to co nie zrobisz ? a jak inne robily to poczujesz sie lepiej....za bardzo nie rozumiem sensu Twojego postu. chcesz rób ( nawet co 2 dni- twoje dziecko etc... nie chesz nie rob. Odpowiedz Link Zgłoś