06.04.11, 21:17
Dziewczyny mam pytanie.Mam 7 miesiecznego maluszka który od piątku ma rotawirusa. Gorączka juz prawie ustąpiła tylko nadal męczą go biegunki. Czy to długo moze potrwać?. Mam jeszcze jedno wazne pytanie. Moja 7 letnia córka dzisiaj skarzy sie tez na brzuch, boje sie czy to nie moze byc tak ze sie moze zarazic mały z powrotem od niej. Bo jemu jakby sie uspokajało a jej chyba zaczyna sie ....Jak cos wiecie to napiszcie bede wdzieczna. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • annie_laurie_starr Re: Rotawirus 06.04.11, 21:40
      Twoj maluszek nie bedzie mial rotawirusa po raz drugi w tak krotkim czasie nawet gdy zachoruje starsza corcia. Poza tym jesli pozniej w zyciu maly znowu zlapie rotawirusa to bedzie go przechodzil lagodnie. Przeciez jak szczepia dzieci na rotawirusa to podaja im go w oslabionej formie - przejscie rotawirusa dziala jak szczepionka, tylko jest o wiele trudniejsze i bardziej wyczerpujace dla dziecka i matki. Nie martw sie - najgorsze chyba juz za Toba.
    • roksana1030 Re: Rotawirus 06.04.11, 22:20
      Serdecznie dziekuje za szybka odpowiedz. Troche sie uspokoiłam bo juz przestałam logiocznie myslec, przez to zmecznie. Mam juz tak " zjechaną psychike" tą choroba , strachem i ogólnie wyczerpaniem ze juz wszystkiego sie boje . Jeszcze raz dziekuje . ,,musze konczyc bo padam przy klawiaturze... Pozdrawiam serdecznie..
      • annie_laurie_starr Re: Rotawirus 06.04.11, 22:26
        Wyspij sie - odpocznij! Mialas ciezkie dni, ale idzie ku lepszemu. Trzymaj sie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka