Dodaj do ulubionych

pepek -zapytanie

10.06.11, 05:10
Witam mam małe pytanie kiedy wyskoczył wam pępek na wierzch jak byłyście w ciąży
Jestem już w 37 tygodniu i pępek płaski smile Moim koleżanką pępek potrafił wyskoczyć ok 6 miesiąca Wiec moje pytanie brzmi czy są dziewczyny którym wcale nie wyskoczył pępek w czasie ciąży ??
Obserwuj wątek
    • marysiasss Re: pepek -zapytanie 10.06.11, 07:41
      Mi tak naprawdę nigdy nie wystawał szczególnie. Zawsze miałam bardzo głęboki pępek, więc jak mi zaczął wyskakiwać to w rezultacie "wyrósł", ale nie wystawał poza brzuch smile Z kolei moja koleżanka od 6 miesiąca miała gigantyczny guziczek bardzo widocznie wystający smile Różnie to bywa
      • inesska-pinezka Re: pepek -zapytanie 10.06.11, 08:38
        był delikatnie na wierzchu
        • fafulina Re: pepek -zapytanie 10.06.11, 08:55
          U mnie do końca nie był widoczny- znaczy nie wyskoczył. Nie miałam też kresy granicznej- czyli tej brązowej kreski od pępka do spojenia łonowego. Ogólnie miałam mały brzuszek
          • cylia9 Re: pepek -zapytanie 10.06.11, 09:06
            mam wklesly - do konca ciazy taki pozostal (mimo duzego brzucha).
    • hanusina_mama Re: pepek -zapytanie 10.06.11, 11:23
      Mi nie wyskoczył smile
    • mamuniaolunia Re: pepek -zapytanie 10.06.11, 11:32
      Mój się zupełnie rozpłaszczył, miałam okrąglutki brzuszek - wszyscy sie śmiali, że dzieciom piłkę zabrałamsmile Pępek wrócił do poprzedniej formy jak tyko dzidziuś wyskoczył smile
      • tobisia13 Re: pepek -zapytanie 10.06.11, 13:43
        Ja mimo,ze mialam ogromny brzuszek(bo mialam bardzo duzo wod plodowych),to pepek pozostal wklesly ale bardzo rozciagniety.Wydaje Mi sie,ze to zalezy od wielkosci brzuszka i elastycznosci skory.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka