Dodaj do ulubionych

niania elektroniczna

12.01.12, 20:12
Dziewczyny,
chciałabym kupić nianię elektroniczną, ale taką żeby miała stałe połączenie (tzn. żeby nie włączała się tylko na płacz dziecka, ale żeby dźwięk z pokoju dziecka było słychać cały czas) i żeby nie była bardzo droga. Jak moja córeczka była malutka to miałam nianię Baby Ono ale ona często nie załączała się tak jak powinna i czasami słyszałam płacz dziecka przez drzwi zamiast przez nianię (nie mówiąc o np. zakrztuszeniu się).
Bardzo proszę polećcie coś dobrego i niedrogiego smile
Obserwuj wątek
    • kondolyza Re: niania elektroniczna 12.01.12, 20:21
      my korzystamy z niani z monitorem oddechu angelcare i tam sobie ustawiasz czy chcesz żeby się włączała na dźwięk czy żeby była na stałe-ja mam włączoną na stałe, słychać przejeżdżające samochody i oczywiście każdy dźwięk dziecka. można dodatkowo wzmocnić czułość, żeby wychwytywała maksymalnie wszytsko, wszelkie szmery.
      no i oczywiście monitor-mega komfort psychiczny, polecam!
      • kikimora78 Re: niania elektroniczna 12.01.12, 21:12
        też tego używam, dla mnie sur jest czujnik temperatury - często mała śpi w gondlce po spacerze przy otwartych oknach (nie mam balkonu) i widzę na bierząco czy jej nie za ciepło
        • kondolyza Re: niania elektroniczna 12.01.12, 21:18
          to prawda czujnik temperatury też jest supersmile
          • zaklinka_k Re: niania elektroniczna 12.01.12, 21:42
            no tak... tylko cena trochę wysoka...
            • kondolyza Re: niania elektroniczna 12.01.12, 21:56
              to jedyny taki wydatek, który naprawdę jest WART swojej ceny!
    • heja5 Re: niania elektroniczna 12.01.12, 21:55
      ja mam fisher price i jestem bardzo zadowolona. Jest trochę zdezelowana (2 dzieci wcześniej z niej korzystało), ale cały czas b. dobrze działa - można ustawić stopień czułości na dźwięki i ruch. Koszt nowej to ok 80 zł. Polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka