Dodaj do ulubionych

Worki Sako

01.02.13, 03:59
Ostatnio zapragnelam mieć taki worek w domusmile byłam z młodym na zajęciach dla niemowląt i tam właśnie były worki Sako niestety nie wiem jakiej firmy. W necie są duże rozbieżności cenowe. Czy któraś z Was posiada coś takiego w domu? możecie polecić jakiś konkretny model?( wypełnienie, tkanina)
Obserwuj wątek
    • libretinka Re: Worki Sako 01.02.13, 07:06
      My mamy z firmy pufoteka, taki z poliestrowej tkaniny, w kolorowe graffiti dla synka, model xxl, kupowaliśmy na Allegro. Super sprawa.
    • dominikanj1 Re: Worki Sako 01.02.13, 11:11
      ja mam MIUKKI

www.miuki.pl/product.php?id_product=122
      wygrałam półtora roku temu w konkursie fundacji Mleko Mamy smile
      wypełniony granulatem styropianowym.
      jeśli nie masz w domu dużo miejsca to odradzam, bo zajmuje sporo przestrzeni (przynajmniej w normalnym dużym rozmiarze a nie dla dzieci)
      co jakiś czas trzeba uzupełniać granulat bo się ubija (co 6-12 miesięcy)
      tkanina jest sztuczna i szczelna, wiec gdy synek na nim zasnął pod głową miał mokry, spocony plac.
      wypoczywa się na nim super.
      mamy go w salonie, synek (3 lata) czasem siedzi na nim gdy ogląda bajki, mąż wykorzystuje go podczas gry na konsoli smile ja czytam, oglądam tv.
      w karmieniu piersią sprawdza się super ALE w karmieniu większego dziecka gdy od porodu niezależnie czy sn czy przez cc upłynęło już trochę czasu, bo wstawanie gdy zapadniemy się w puch nie należy do łatwych czynności a co dopiero po wyżej wymienionych stanach.

• cleo1976 Re: Worki Sako 01.02.13, 11:37
        Ja i dzieciaki mamy z ecopufa. Ja uwielbiam z książką się umościć, dzieciaki oglądają bajki leżąc lub siedząc na pufach. Generalnie dla nas super sprawa. Tylko od czasu do czasu granulat wymieniam bo się zbija.
        • dorot10 Re: Worki Sako 01.02.13, 12:47
          dzieki za odzewsmile Właśnie ecopufa chciałam kupić. jaki dokładnie model masz? Chciałabym żeby zmiescil się na nim ojciec+ kilkulatek + niemowlęsmile myślałam o mega worku Sako...
    • malwi0 Re: Worki Sako 02.06.14, 09:03
      ja mam wielki worek sako 3XL smile też chodziło o to żeby zmieścić tatusia, synusia i wręczyć im najmłodszego wink mieszczę się idealnie wink
      • wil-cia Re: Worki Sako 02.06.14, 09:17
        masz z tej firmy?? www.chillipufy.pl/pl/c/Chilli-Sako-3XL/25 właśnie znalazłam i mi pasuje
        • kr_ka_11 Re: Worki Sako 02.06.14, 12:24
          My też mamy miuki. Przymierzam się do drugiego bo się nim z mężem dzielić nie umiemy wink Jest droższy niż ecopuf czy fatty ale jakość wykonania to jak niebo a ziemia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka