Dodaj do ulubionych

Szampon i płyn do kąpieli Bobini malinowy

26.11.13, 11:26
Używał ktoś?? Prosiłabym o opinie.
Córkę od 6 tyg życia kąpie w szamponie i płynie do kąpieli 2w1 Nivea Baby. Dostałam jednak spory zapas Bobini (szampon i płyn do kąpieli malinowy) i ciekawa jestem opinii na jego temat.
Mam jeszcze pytanie odnośnie mycia włosów. U nas mycie głowy wygląda tak, że wlewam płyn do wanienki z wodą wkładam córkę przechylam ją w tył i tą wodą myje włosy. Nie nakładam płynu oddzielnie i nie spłukuję głowy. Mała bardzo nie lubi mycia włosów i trzeba to robić ekspresowosad Czy z tym Bobini tez tak można czy lepiej spłukać dodatkowo włosy???
Obserwuj wątek
    • kina82 Re: Szampon i płyn do kąpieli Bobini malinowy 26.11.13, 16:04
      teoretycznie można bo Bobini jest powyżej roku a widzę, że Twoja córka już ma rok skończony, ale ja bym się nie zdecydował, no chyba, że nie ma żadnych problemów skórnych, tak czy siak możesz spróbować, ale obserwuj dobrze czy nic się nie dzieje. Co do spłukiwania to sama musisz wyczuć, ja mojemu myję nakładając bezpośrednio na włosy ale spłukuję tą ta wodą z wanny kubeczkiem.
      • murwa.kac kina82 26.11.13, 16:32

Bardzo proszę o zmniejszenie sygnaturki do regulaminowych 4 linijek tekstu.
        Możesz się ograniczyć do jednego suwaczka, albo postarać się je ułożyć obok siebie w jednej linii.
        • kina82 Re: kina82 26.11.13, 17:37
          przepraszam, zazwyczaj kasuję na takich forach, tym razem z rozpędu tego nie zrobiłam. A tak generalnie tekstowo to ona nie zajmuje więcej niż 4 linijki tekstu.
    • aniaurszula Re: Szampon i płyn do kąpieli Bobini malinowy 26.11.13, 18:56
      od wielu lat uzywam szampony i plynu w jednym bobini. ale glowe myjemy tylko szamponem. jesli wloski beda ladne to wg mnie nie musisz dodatkowo plukac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka