Dodaj do ulubionych

macie kojec ?

14.08.14, 18:04
Czy w ogole jest potrzebny taki kojec i najlepiej w jakim etapie wiekowym? mam łóżeczko drewaniane i w sumie jak by się obnizylo na najniższy poziom to jest cos w stylu kojca tyle, ze może się uderzać o szczebelki. tak tylko pytam, bo obecnie mój maluch ma dopiero 5 mcy i pytam czy kojec ulatwia jakos?
Obserwuj wątek
    • wilkowaona Re: macie kojec ? 14.08.14, 18:30
      Ja mam. Kupiłam ok miesiac temu, synek skończył 7 mc teraz. Ja mam piętrowy dom i dla mnie w tej chwili lozeczko turystyczne jest wybawieniem. Szukałam długo bo w większości sa po prostu brzydkie, zle znalazłam bardzo ładne i niedrogie. Na piętrze w sypialni jest drewniane lozeczko a na dole, gdzie spędzamy cały dzien jest turystyczne. Niezbędne, ponieważ synek zaczyna sie przemieszczać i moge go zostawić w nim wiedząc ze jest bezpieczny. Ja polecam.
    • mruwa9 Re: macie kojec ? 14.08.14, 18:46
      mialam dla ostatniego dziecka, graco. Przydal sie, bo nie mielismy lozeczka, do ktorego mozna bylo odstawic mlodziez, gdy np. nie mogla sie paletac pod nogami, a ja mialam wszystkie konczyny zajete. Kojec stal w kuchni, czyli w pomieszczeniu, w ktorym glownie toczylo sie zycie rodziny. W ten sposob dziecko moglo asystowac mi w np. gotowaniu i innych czynnosciach.. Sama z siebie kojca bym nie kupila, ten , ktory mieismy, odziedziczylismy po rodzinie, ale przydal sie bardzo.
    • ilianna Re: macie kojec ? 14.08.14, 20:37
      Miałam, ale taki wielki drewniany, coś jak to: https://images.kangoo.pl/84769282/124694/large/kojec_duzy_dla_dziecka_kojce_dla_dziecka.jpg
      • nelka85 Re: macie kojec ? 14.08.14, 22:26
        ja tez mam taki wielki drewniany, tylko dzięki nie mu jestem w stanie ugotować obiad i zrobić pranie wink
    • grajfrutt Re: macie kojec ? 14.08.14, 23:07
      Mam, drewniany, 120x120cm z regulowana wysokością dna. Jestem zadowolona, kupiłam jak córka miała ok 2 miesiace, teraz ma pół roku i korzystam cały czas, Przy pierwszym dziecku nie miałam, ale teraz nie bardzo wyobrażam sobie położyć niemowlę na podłodze gdzie biega 3latek, pies i kot smile
    • ashraf Re: macie kojec ? 15.08.14, 08:06
      Mielismy, ale za pozno, w zwiazku z czym szybko powedrowal do piwnicy. Moim zdaniem najlepiej sprawdza sie dla dzieci raczkujacych - tak naprawde tylko w sytuacjach awaryjnych, kiedy trzeba cos zrobic i nie mozna rownoczesnie nalezycie zaopiekowac sie dzieckiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka